Pa še to po mojem za prste ene "tišlerjeve" rokeVerjetno jih je za Slovenijo predvidenih za prste ene roke (v par letih).
Marketing ekipa je tipa “to je navadna gripa”Mene pa nekaj drugega zanima: smo v krizi, doma prikovani, lahko rečemo v največji recesiji (če še ni pa še bo), na TV pa glavna reklama v vseh blokih za Taycan - cca 185.000€ je začetna cena, če še kdo ne ve. Verjetno jih je za Slovenijo predvidenih za prste ene roke (v par letih).
V čem je fora?
Mene pa nekaj drugega zanima: smo v krizi, doma prikovani, lahko rečemo v največji recesiji (če še ni pa še bo), na TV pa glavna reklama v vseh blokih za Taycan - cca 185.000€ je začetna cena, če še kdo ne ve. Verjetno jih je za Slovenijo predvidenih za prste ene roke (v par letih).
V čem je fora?
Ob prihodu na trg se nameni za to nek budget za oglase, da se naredi hype. Ponavadi usklajeno z ostalimi trgi.Mene pa nekaj drugega zanima: smo v krizi, doma prikovani, lahko rečemo v največji recesiji (če še ni pa še bo), na TV pa glavna reklama v vseh blokih za Taycan - cca 185.000€ je začetna cena, če še kdo ne ve. Verjetno jih je za Slovenijo predvidenih za prste ene roke (v par letih).
V čem je fora?
Ne delajo samo hypea z njim. Po nekaterih analizah kar lepo zaslužijo na vsak prodan kos .Pač so se odločili da bodo s Taycanom delali elektro hype.