No, tale izjava pa je milo rečeno bosa in polna predsodkov. V mislih imam predvsem japonska vozila, ne kitajska in korejska.vzhodnjaki so kot iz kartona narejeni....
No, tale izjava pa je milo rečeno bosa in polna predsodkov. V mislih imam predvsem japonska vozila, ne kitajska in korejska.vzhodnjaki so kot iz kartona narejeni....
hapticni zasloni,Se strinjam z Jabe, padajo pa že na osnovnih reklamiranih stvareh, ker ne vgrajujejo kapacitivnih zaslonov, da nimaš feedbacka, če si sploh kaj prav pritisnil.
Morda res. V mislih imam Hyundai ix35 ki je proti npr. Tiguanu kot da bi bil iz kartona. Tud Toyota npr (ne land cruiser). Sem testiral oba pred cca 10 leti. Od takrat vzhodnjaki - no go. Se pa opravičujem če sem koga užalil, take so moje izkušnje.No, tale izjava pa je milo rečeno bosa in polna predsodkov. V mislih imam predvsem japonska vozila, ne kitajska in korejska.
Pišeš pač tako kot si to doživel, kar je čisto OK. Vsak si naredi svojo sliko in to je to. Škoda pa je da ne daš priložnosti in pogledaš kakšen novejši model iste znamke. S tem si omejiš možnost izbire. Je pa tako; ni vsaka toyota slaba, ni pa vsaka dobra. Tako kot pri ostalih znamkah. Če želiš pa premijskega japonca pa gledaš lexus.Morda res. V mislih imam Hyundai ix35 ki je proti npr. Tiguanu kot da bi bil iz kartona. Tud Toyota npr (ne land cruiser). Sem testiral oba pred cca 10 leti. Od takrat vzhodnjaki - no go. Se pa opravičujem če sem koga užalil, take so moje izkušnje.
Men je smešno to ko eni poudarjate...z nosečo ženo in frocom...Res je. Temu se reče slab Word of mouth.
Aja, kolega je decembra Karoq (2020, se v jamstvu) pustil na avtocesti z nosečo ženo in malim otrokom. Alternator šel. Pred tem so bili opozorilni znaki, lučke. Peljal par dni prej na porsche, da porihtajo. Niso bodisi detektirali problema, bodisi so ga in ga niso odpravili.
kolegi pa glih z ix35 nadzadovoljni. beri: problemov nulaMorda res. V mislih imam Hyundai ix35 ki je proti npr. Tiguanu kot da bi bil iz kartona. Tud Toyota npr (ne land cruiser). Sem testiral oba pred cca 10 leti. Od takrat vzhodnjaki - no go. Se pa opravičujem če sem koga užalil, take so moje izkušnje.
poudaru je, da je bil avto prej na servisu (brez noseče babe in froca ), pa je servis naredu en k****cMen je smešno to ko eni poudarjate...z nosečo ženo in frocom...
Ja pol jo nej ma pa prvih 9mesecev plus potem 2 leti dokler pamž ni kolk tolk "pr seb" pač doma v vati zavito...
K sta jih delala sta bla oba suverena
Babi šal cez usta pa za ograjo....Zato ker poveča dramatičnost zgodbe. Avto na odstavnem pasu, mimo peljejo šleperji, ti pa z dvoletnim otrokom in ženo v 8m nosečnosti. Pa ne bi bilo treba.
Morda je treba samo pojasniti, kaj pomeni kot iz kartona: pleh je povsod videti tanek kot iz papirja, zvočna izolacija je zelo pomanjkljiva itd., vidi se da šparajo na debelini pleha.Morda res. V mislih imam Hyundai ix35 ki je proti npr. Tiguanu kot da bi bil iz kartona. Tud Toyota npr (ne land cruiser). Sem testiral oba pred cca 10 leti. Od takrat vzhodnjaki - no go. Se pa opravičujem če sem koga užalil, take so moje izkušnje.
Veš kako jaz pravim.....se pač nisi pripravila za na pot...pa mam sam tako ko ma dan lahko porabiva 2uri da čez trojane prideva (wc na 20min)...pa ni še nosečaMeni je pa kar važno... Spremeni situacijo in moje dojemanje konkretno. Ali sem sama npr z vsem ljubim cajtom na svetu. Potem je to nevsecnost, ki bi mi bila pa vseeno odveč, ce je bil prej avto z enako tezavo na servisu. Ce imam pa zraven se male otroke, pa da moram se na njih gledati, pa scasoma poslusati, pa kdaj bo pa, kaj bo, pa a gremo lahko kam, ne vem kam... Pa da sem jaz noseca 8 mesecev, ko rabim wc na 20min. Nivo stresa je mocno drugacen. In lahko se seveda dečkom zdi vse to smesno pa zabavno, ampak avto bi sel od bajte, pa bilokatera znamka v vezi s tem nedelujocim servisom ne bo vec na dvoriscu. Takrat enkrat se pa potem tudi decko neha smejat, ce je ze kretenu do tu vse bila fora.
S ketno je tko, da je vzdrzevanje cenejse (beri: ga ni)... razen ce / ko temu ni vec tako. Takrat se ti kolca po jermenskem pogonu.Itak preferirajo ketne, ampak tudi na splošno ni takih težav kot pri modernih evropejcih
Nazadnje sem se sekiral za olje pri Jugecu. Če je tebi puščanje olja normalna reč, potem res ne vem… Pa sem imel/imam vse od nemcev, japoncev do francozov.Puscanje olja je:
-minimalna, nepomembna rec.