poroka vs. koruza

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Poroko podpiram, logično saj sem tudi sam poročen. Noben koruznik me ne prepriča, da je to enako.

Kaka je razlika? Eni se ločijo po enem letu, treh, petih, moja sestra je na koruzi ze 10 let, pa ni nobenih težav na
obzorju, daleč od tega, prava pravcata družina so, in sreči kar ni konca, živijo dobro, z vsemi se razumejo, kregarije ni,
vrjetno zato ker sta si tako odkrita med sabo... In nek papir tega nebi podkrepil.

Poroka ne garantira trdnejšega zakona. Če je en od partnerjev [censored], skače čez plot, pije in nasploh serje, ga
ni poročnega papirja ki bo zdržal te probleme. "Poskusima rešit zakon; bo jima bol uspelo, kot pa če nebi bla poročena?"

Ni pojnta ženit se, v 21. stoletju smo, 90% je ateistov, zatorej zakaj sploh ženit? Grema na urad, poštemplama papire in
sma poročena. Big deal. Kje je pa garancijski list, da moje nove žene nebo naskočil kak mlajši junec? Nekak je ni ne?

Joj nemorem sem poročena al pa joj nemorem mam partnera ze 10 let, se čuje nekako isto, ali?

2 priimka sta pa že itak modna muha.

Pa da ne govorim koliko se na koruzi prišpara, ločeni naslovi na papirju, otroški dodatki, dodatki za samohranilništvo,
kasneje štipendija otroku... če nas tak ožemajo z davki, se je treba neki tut nazaj obesit na državni proračun. Že
itak stane jebeni vrtec po 200-300€, to je v petih letih en lep mali kredit, kot samohranilec je to dosti manj...

Poroka my ass!

Če se že bom ženil (kot sem omenil v katerih pogojih), se nebom ženil na papirju sploh, naredil bom ohcet, fake
župnika, prstani, čaga in to je to, pa dalje furam koruzo, ker je dost ceneje. Zaj al mam tisti papir al ne, ohcet je bil,
pijanega so me vlekli iz bordela v bordel in to je to.

Kaj pa ko se moreš ločit? Kaj pa ko prelomiš vse zaobljube? Naenkrat pa poročni list ni več vreden nič...
Treba po odvetnike, kregarija od koga je froc, deljenje fifty fifty, žena ti pobere pol hiše, pol vikenda, drugi
avto, pol motora, lahko obdržiš čoln ampak prikolica je njena, in lepo te je ožela za tam od oka 100€, sama
pa finančno ni prispevala praktično nič... Čestitke, pravkar vas je nategnila vaša dozdaj boljša polovica, dejansko
ni bla boljša, le pametnejša. Poročni list pa v zlati okvir pa na steno, da vas bo spominjal do konca svojih dni,
kako so vas v parih letih nategnili za do konc živlenja.

Predporočna pogodba? Ja kaka pa je to ljubezen, brez zaupanja, pa tako sta se mela rada
evil.gif

Butli!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Uuu lepo sn se spomnil še enega spodletelega zakončka...

Tisti čas, ko sem živel na floridi, sem si ubodel (vbistvu ona mene) eno luškico.
Že prvi teden kaj sem prišel, so se že začeli pogledi čez ograjo, gor dol, in nato
sprehod, pijačka, kino, PUF, pa smo že hodli. Super fino fajn mi furamo zvezo,
res bombastičen čas mojega živlenja, punca, florida, sonce, gut lajf, skratka noro
dobro, dok ni prišel čas, ko je malkom moral nazaj čez lužo... Rekla sma si, da
končama zvezo, leto pa pol dok ne končam šole čakat nima smisla, 23.000 milj je
pa dovolj dober razlog za to. Dobim povabilo za poroko, moja heidi se ženi. WTF.
Itak se poroke iz protestnih razlogov ne udeležim. Pred meseci zvem, da se babika
ločuje. Model je naskočil neko njeno sestrično al kolegico, se ne spomnim...

Tolko o poroki, na hitro ali ne na hitro, zakon razpade neglede na vse papirje in prstane.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
Ja, 23000 milj stran je približno tako kot takrat, ko je Fredi Miler izjavil, če ga kdo ne mara, naj se obrne za 360 stopinj in odide.
hysterical-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

... 23.000 milj ...
23000 milj (recimo, da kopenskih, ker v primeru morskih bi bil že en krog pred njo nekje v Atlantiku
evil.gif

Jao, Malkom, dobr si ji naložu, in reva se je od razočaranja kr ožent mogla
hysterical-1.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Če bi jo pa še pelal s "svojim novim" Mustangom cabrio en krog, bi pa itak pršla za njim v Ruše.
grin1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:

ali ste bolj za variatno magistrata v sredo popoldne, samo z dvema pričama?

Normalno. če se ženiš na soboto si zajebeš vikend.

Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Še eno vprašanje,...kako pa starejši koruzniki predstavljate svoje partnerje? :

Baba, če je pa zraven pa po imenu.
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Že prvi teden kaj sem prišel,
Porkaduš, Schumacher lookalike pa pali pri Američankah.
zmaga.gif

Kaj če si samski in zgovoren, je v enem tednu punco najt umetnost al kaj?
Moreš bit đigolo da v enem tednu kaj zahaklas? Kaj pa so pol oni ko kako
pošmekajo v klubu, jo nažgejo in je to to? Turbo đigoli?

Če sta si 2 simpatična nerabita 9 zmenkov pa 8 pogovorov kak pa kaj bo tekla zveza...

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
ksz

računica od poroke mojega prijatelja:

za glasbo, hrano, pijačo, komplet vsi "obredi" - za približno 100 ljudi: cca 7000 € (100€ gor/dol)
ker nista hotela nobenih daril v kakršni koli drugi obliki kot denarju, je folk prinašal kuverte.
nabrala sta cca 11000€ kar nanese cca 110€ na osebo.
torej: s poroko sta "zaslužila" cca 4000€
S tem denarjem pa sta si poplačala poročno potovanje.
Na koncu sta bila na pozitivni nuli.

Nazadnje urejeno:

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
pa za 2 leti zivcev sta pustla nekje
wink-1.gif

sploh ne. bila je izredno preprosta poroka - nič zajebavanja. to vem, ker sem jima pomagal pri vsem tem.
res izredno preprosta, ampak na koncu zelo lepa poroka.

jan24

Pripravnik
4. sep 2007
69
0
6
Mene bi bilo sram na svatih služit. Če bi že delal ohcet, nebi želel daril, še manj pa denarja.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
s

mene in mojo bo poročil Elvis v vegasu, med tem ko bova orto pijana, to bi blo kul.
grin1.gif

hehe, jaz mam enako idejo...

kako pa je sploh z veljavnostjo teh porok v Sloveniji?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Pa ni ga denarja da se poročim! To predstavlja samo nek brezvezen strošek zato da pa mam nekoga rad pa z nekom živim pa mi ni potreben nek papir ko mi Rode to potrdi! (Rode je naključno izbrana oseba cerkve)!

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Ne enačit poroke in cerkve. Jaz se ziher bom poročil, ravno tako pa se ziher ne bom cerkveno poročil.