Pa imej v mislih, da je to nov model, ki ima nekaj nižjo porabo od prejšnjega.hvala! me zanima, ker je Škoda ena od možnih naslednic Focusa, me tudi mika DSG, samo ker bom 90% vzel rabljeno, me je malce strah DSG-ja. hvala!
Pa imej v mislih, da je to nov model, ki ima nekaj nižjo porabo od prejšnjega.hvala! me zanima, ker je Škoda ena od možnih naslednic Focusa, me tudi mika DSG, samo ker bom 90% vzel rabljeno, me je malce strah DSG-ja. hvala!
način vožnje? iskreno prosim.
sam imam Ford Focusa, 2.0 tdci, 150hp, all time poraba 6.02 po sprit monitorju. cca. 85% AC. zadnje nekaj tednov testiram razliko v porabi, če vozim 135 po števcu in 150 po števcu, pa je razlika res minimalna, me je kar presenetilo .
Verjetno še imaš veliko rezerve ko ti range pade na 0. Na mazdi prevozim še cca 100km brez problema, ko range pade na 0.način vožnje? iskreno prosim.
sam imam Ford Focusa, 2.0 tdci, 150hp, all time poraba 6.02 po sprit monitorju. cca. 85% AC. zadnje nekaj tednov testiram razliko v porabi, če vozim 135 po števcu in 150 po števcu, pa je razlika res minimalna, me je kar presenetilo ... edino, kar me jezi, naj bi imel 60l tank za gorivo, ko se prižge lučka in grem tankat takoj (na 80km rangea se to zgodi), tankam cca. 45l, če grem do 0km rangea pa 49l ... upam pa ne it čez, ampak bi pa včasih prišlo prav, če bi lahko cel tank normalno sfural.
doma še Prius, all time poraba je bila 5.7 dokler sem ga sam vozil, zdaj ga vozi žena na precej kratkih rundah in se je malce dvignila, sam sem ga vozil cca. 70% po AC.
hvala! me zanima, ker je Škoda ena od možnih naslednic Focusa, me tudi mika DSG, samo ker bom 90% vzel rabljeno, me je malce strah DSG-ja. hvala!Ta
Tako je. Raje ročnega če je rabljen.hvala! me zanima, ker je Škoda ena od možnih naslednic Focusa, me tudi mika DSG, samo ker bom 90% vzel rabljeno, me je malce strah DSG-ja. hvala!