glej kupil si gare za ceno kolikor sem jaz skeširal za tendo, da me sonce na balkonu ne opeče. Ne moreš pričakovat čudežev, če izbiraš v tako omejen izboru. Mogoče bi tu lahk posegel še po kakem 1.9 jtd motorju, ti so tud varčni, ampak spet so pikič starejši kt tvoj nimajo skupenga voda..poraba spet tam okrog 5 litrov. kaki TDi spet...SDI itak ne bo tolk šparovn....mogoče 1,4HDi, mogoče, pa tu so spet cene vozil ki bi verjento presegle tvoj budget.ene par vpisov: https://poraba.com/usage_view.php?carid=34225
Meni zre nekje med 15 in 16. Pa sem ves hepy. Precej bolj kot prej ko mi je 6.5.Kak sem srečen da so ti časi mimo....
Zdaj mi je vseeno koliko porabi avto.
Naj si vzeme koliko rabi. Bmk.
A pnevmatike si že zamenjal?Meni zre nekje med 15 in 16. Pa sem ves hepy. Precej bolj kot prej ko mi je 6.5.
Je pa res da imam sedaj skoraj 3x vec konjev. Edino zavarovanje je 10x drazje .....
1.9 JTD so bili prvi motorji s skupnim vodom....k posegel še po kakem 1.9 jtd motorju, ti so tud varčni, ampak spet so pikič starejši kt tvoj nimajo skupenga voda..
Ok, kje pa vozis. Ker meni je golf z tem motorjem pil manj, pa sem vozil 140 po avtocesti + zastoji okoli ljubljane in vsaj 1x tedensko čez Rakitno do Cerknice. Z težko nogo sem imel povprečje na tank 5,5. Oziroma 860km od polnega do rezerve.
Pa daj Hanzi povej jim da se ti je merska enota spremenilaMeni zre nekje med 15 in 16. Pa sem ves hepy. Precej bolj kot prej ko mi je 6.5.
Je pa res da imam sedaj skoraj 3x vec konjev. Edino zavarovanje je 10x drazje .....
A pnevmatike si že zamenjal?
Kdo se pa danes se z enotami ukvarja. Vazna je količinaPa daj Hanzi povej jim da se ti je merska enota spremenila
Da si šel iz litrov/100km na kwh
JTDm ali zgolj JTD?1.9 JTD so bili prvi motorji s skupnim vodom....
obojeJTDm ali zgolj JTD?
tnx za infooboje
JTDm (oziroma multijet pri Fiatu) samo pomeni, da je več vbrizgov v enem ciklu.