Citat:
Uporabnik stein pravi:
Huh?
Resnih odzivov ni?
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ponekod se na take operacije pripravijo....
Drugič, nič nisem dokazoval, niti namigoval. Samo vprašal sem.
Evo, zdajle pa začenjam ugibati in "dokazovati" in "logicirati":
- se je Berisha daljši čas skrival in so ga zdaj nenadoma odkrili?
- a je praksa, da novinci-ramboti gredo sami na najnevarnejše kriminalce?
Kaj hočem rečt: če bi premislil, ne bi zdaj imel 10 let sodišča na vratu in folk ne bi jamral, da se junake maltretira.
glej, ja, lahko da je bilo to res. nobenega razloga pa ni, da rookie teče za njim, verjetno malo na svojo roko, da se špila heroja in malo strelja naokoli. pač verjetno obstajajo neke policijske taktike, kako se dela z nevarnimi kriminalci.. ravno zadnjic sem videl, ko so neki zamaskirani policaji neke nevarneže polegli po ulici z glavo navzdol...Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Eni ste silno pametni...Berisha je imel punco/ljubico/ženo v Poljčanah in vam lahko iz prve roke povem kako so zgledli njegovi sprehodi z tistim rotvajlerjem al kaj je bil...veriga v eni roki, mobitel v drugi (heh, ko kao še ni blo GSMov) in vzadi za hlače zatlačeni 2 pištoli, tak da sta se vidli vn iz majce.
Ko se je tip od kod prpeljal in stopil iz avta je tak malo dvignu pistolo, kot bi hotu repetiral ali umerit muho in jo vtaknu za hlače...včasih pa postaval pred OŠ in vadu z baterflajčkom.
Ja, to je normalno obnašanje ne? In lahko zastopiš policaja in njegovo razmišljanje/živce ko nastopi proti takemu tipu...
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Saj to me zanima, če je to bil neki ultranevaren tip, zakaj se je začetnik sam šel na njega spravljat?
(je sploh tako bilo?)
Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
glej, ja, lahko da je bilo to res. nobenega razloga pa ni, da rookie teče za njim, verjetno malo na svojo roko, da se špila heroja in malo strelja naokoli. pač verjetno obstajajo neke policijske taktike, kako se dela z nevarnimi kriminalci.. ravno zadnjic sem videl, ko so neki zamaskirani policaji neke nevarneže polegli po ulici z glavo navzdol...
Torej sta za neumnost plačala, en z življenjem, drug z 10 let sodišča.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
In Bobera je storil kar mu nalaga zakon. Kot že večkrat napisano - streljanje je posledica neumnih dejanj berishe in bobere.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Uporabnik Apollo8 pravi:
In Bobera je storil kar mu nalaga zakon. Kot že večkrat napisano - streljanje je posledica neumnih dejanj berishe in bobere.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:(...) da se špila heroja (...)