Policijsko ustavljanje na avtocesti

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Ja no vseen je razlika. Tam kjer je avtobusna, je ponavad naselje, al pa vsaj hitrost omejena na 60. Po avtocesti se pa vse sorte vali. Je blo že dost resnih nesreč s takimi naleti na odstavni pas. In za redno kontrolo res ni treba tvegat nesreče, če lahko odpelješ do prvega izvoza, ki so pa pri nas itak na vsake par kilometrov.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Aja!? Vse je lepo in prav?
stupid-1.gif
Najbrž si ne zlomiš roke od udarca ob zrak?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.148
6.962
113
pri taščici
Mogoce se je ircar malo cudno izrazil, oziroma bi jim v tvojem ledenem primeru prisel prav clen ki pise o neobvladovanju vozila. Ker pa ti dejansko res ni obvladal vozila da bi ga obdrzal pokonci, saj si vendar padel po tleh. Kaksna so bila tla, to njih ne zanima. Ce bos kaj zelo vztrajal da niso bila "ociscena", bodo ugotovili, da niso sposoben ocenit ali je voznja varna in ti bodo vzeli izpit za vse kategorije. S tem bos seveda tudi ob sluzbo. Ampak to ni pomembno, saj nas 120k caka na sluzbo

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Ja no vseen je razlika. Tam kjer je avtobusna, je ponavad naselje, al pa vsaj hitrost omejena na 60. Po avtocesti se pa vse sorte vali. Je blo že dost resnih nesreč s takimi naleti na odstavni pas. In za redno kontrolo res ni treba tvegat nesreče, če lahko odpelješ do prvega izvoza, ki so pa pri nas itak na vsake par kilometrov.

Izvozov mamo res miljon, ampak meni je švaba spustil zvočnega, lučke, se na sredinskem pasu postavil malenskot na levo, pa skoraj
napolno bremza, stratka vložil me je da sem se ustavil v roku 100m točno tam kot je hotel.

Sicer pa, na AC je malo prometnih, in še manj se jih zgodi ko ti stojiš in bi zaj en model uletel v tebe. Sem pa takrat delal 160-170,
pa si me je ded vstavil kot pet dek pariške. Samo s kakim 911T bi mu pobegnil.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Seveda!!! Padeš z mopedom na ledu in snegu pri brzini 5km/h, si zlomiš roko, za nagrado pa dobiš 500€ kazni in kazenske pike zaradi neprilagojene brzine!
zmaga.gif
Hitrost nisi prilagodil razmeram na cesti. Nisi se bil sposoben ustavit pred oviro, ki si jo lahko pričakoval. Kle je vse lepo in prav.

Jst sm dobil neprilagojeno hitrost (+ neupoštevanje signalizacije), ker mi tip ni mogu sledit - cele zgodbe ne bom razlagal ampak se je precej dolgo trudil sem bil pošteno presenečen nad vztrajnostjo - na mojo nesrečo so me počakali kar doma.
Uradna razlaga: mi smo vozili kolikor hitro se je dalo, vi ste šli pa še hitreje.

Ma jaaaaa....resno? Oni ti niso mogli slediti in ti napiše neprilagojena hitrost. Torej. Nisi prilagodil hitrosti.....? Mislem....EPIC.
hysterical-1.gif

Kazen za neprilagojeno hitrost. Tip ni prilagodil hitrost policaju. Pa ne moooorš. Itak si se zmislu.
tongue-1.gif

Teh pobegov je ogromno in ogromno jih tudi uspe. Kakšnim pijanim možakarjem ne uspe, sicer pa ....
rolleyes-1.gif

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Itak si se zmislu.
tongue-1.gif
Imam nekje še plačilni nalog za tole.

Je blo pa kar zabavno takrat: Itak sem jih vidu pred hišo in sem raje parkiral drugje. Pridem do bajte peš.. tam pa polcaj in polcajka z baterijo skačeta okol sosedove bajte. Vprašal sem ju če je kak rop ali kaj, pa sta rekla da iščejo tega pa tega (po imenu), pa če ga poznam. Vprašal sem če je kej hudga naredu pa sta rekla da ne, da bi ga sam neki vprašala.. pa sm reku oky to sm jst. Pol sta pa rekla kje mam avto pa sm reku da sm 2 ulci stran parkiru da nebi mame zbudu (btw cenej plačat kazen kot mamo zbudit pa pr sosedih nardit paniko s policijo). No pa smo šli z njihovim avtom do mojega. In ko se hočem uzadi usest - fasckili, papirji, vse razfukano po zadnjih sedežih. Pa rečem ja kaj je pa ta nered, pa polcajka reče: JA ČE SMO PA VAS LOVIL! Pridemo do avta. Takrat sem mel Imprezo GT z 211 konji.... Policajka ven vsa navdušena s svetilko okol, gleda gleda pa reče u matr tole pa leti - pol pa policaj reče ja seveda če ma pa 300 konjev. Vpraša policajka če je blo kej alkohola, še preden mi je uspelo odpret usta, reče policaj da nebi mogu tko vozt če bi bil pijan. Potem začne neki pisat, vprašam kako se bomo zmenli, pa reče brez kazni ne bo šlo, ker vas je cela ljubljana iskala. Oky, dejmo se za pas zment, pa pravi da odpet nebi mogu tako vozt, Že neki piše, ga vprašam kaj je to, pravi: neupoštevanje signalizacije - sem reku, če ste bli pa 2 rondoja stran ko ste lučke prižgali - pa mi reče: dobr si ti vedu! Ja v bistvu sem res haha. Gledam znesek, ni pik oky, sm pocen pršu skos. Naslednja kazen.. neprilagojena hitrost! WTF zakaj neprilagojena? - Mi pove tisto kar sem prej napisal... Je bil pa vztrajen policaj, tak taprav, je reku da njemu ni še noben nikol pobegnu in da če me to noč nebi najdu da bi pa drug dan pršu. Hec je bil pa da sta tablco že prej vidla in me sploh nebi rabla lovit ampak policaj je pač hotu.

Enkrat sm pa tm za fužuinskim gradom k je gladek asfalt prdriftu za rit tisti škodi za izravnalne ukrepe, ko sem spoznal napako sem nedolžno obrnu in šel v drugo stran - škoda pa tud. Najprej sm mal raztišu, pol sm pa vidu da bi preveč tvegu pa sm jih kr na kraju počaku. So sam dokumente pregledal pa povedal da jih je zanimal če me lahko ujamejo. Sm hotu rečt a probamo še enkrat pa sm se raj ugriznu.

No zdej pa že 2 leti razen prijaznih opozoril nč ker sm pridn.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Je blo pa kar zabavno takrat: ......Pridem do bajte peš.. ..... Vprašal sem ju če je kak rop ali kaj, pa sta rekla da iščejo tega pa tega (po imenu), pa če ga poznam. ..... pa sm reku oky to sm jst. .
bonk.gif
. A ti je blo potem kazen tud zabavno plačevat? Mar bi bil tiho, bi te že drug dan poiskali, le da ti takrat nebi mogli nabit kazni.

kocka

Pripravnik
18. sep 2007
446
12
18
On vsaj pošteno pove, kaj je naredu in za svoje napake tudi plačal. In zdaj ima tudi mir, ker se ni delal pametnega. Ti pa svoje napake vališ na nepoštene policiste, itd... da ne naštevam vse negativne pridevnike, ki si jih do sedaj že po forumu napisal.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.148
6.962
113
pri taščici
A ni domzalcan nekaj takega dobil al kdo ze?
Ah ja kje so ti stari "nori" casi, skoraj desetletje nazaj.

Nazadnje urejeno:

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Za Domžalčana ne vem, mislm pa da je mel irCAR81 že tak primer
wink-1.gif

.. "norih" cajtov ni več, pike pa kazni mejčkn višje pa to pa take...
grims-1.gif

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Citat:
Uporabnik kocka pravi:
On vsaj pošteno pove, kaj je naredu in za svoje napake tudi plačal. In zdaj ima tudi mir, ker se ni delal pametnega. Ti pa svoje napake vališ na nepoštene policiste, itd... da ne naštevam vse negativne pridevnike, ki si jih do sedaj že po forumu napisal.

Se podpišem!!
467716-post_slo.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Je blo pa kar zabavno takrat: ......Pridem do bajte peš.. ..... Vprašal sem ju če je kak rop ali kaj, pa sta rekla da iščejo tega pa tega (po imenu), pa če ga poznam. ..... pa sm reku oky to sm jst. .
bonk.gif
. A ti je blo potem kazen tud zabavno plačevat? Mar bi bil tiho, bi te že drug dan poiskali, le da ti takrat nebi mogli nabit kazni.

Model je mel imprezo, 25 porabe, a maš občutek da ga je kaj pretirano zvijalo ko je moral 80€ na pošto nest?
Nebi reko.

hyper

Pripravnik
10. sep 2007
57
0
6
LJ
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
bonk.gif

frendu je policaj dal kazen po 5 dneh, ko ga je končno dobil doma ... podobna scena, ko jih je "vozil" po BTCju