Mene so v .at tut kaj na odstavnega zvlekli. Nevem zakaj bi blo nevarno, če stojiš na busni pa ni nevarno al kaj? Lihtak se mimo tebe vozijo.
Najbrž si ne zlomiš roke od udarca ob zrak?Citat:
Uporabnik Car pravi:
Aja!? Vse je lepo in prav?
Ob zrak ne, ob tla pa!!!Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Najbrž si ne zlomiš roke od udarca ob zrak?Citat:
Uporabnik Car pravi:
Aja!? Vse je lepo in prav?
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Ja no vseen je razlika. Tam kjer je avtobusna, je ponavad naselje, al pa vsaj hitrost omejena na 60. Po avtocesti se pa vse sorte vali. Je blo že dost resnih nesreč s takimi naleti na odstavni pas. In za redno kontrolo res ni treba tvegat nesreče, če lahko odpelješ do prvega izvoza, ki so pa pri nas itak na vsake par kilometrov.
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Hitrost nisi prilagodil razmeram na cesti. Nisi se bil sposoben ustavit pred oviro, ki si jo lahko pričakoval. Kle je vse lepo in prav.Citat:
Uporabnik Car pravi:
Seveda!!! Padeš z mopedom na ledu in snegu pri brzini 5km/h, si zlomiš roko, za nagrado pa dobiš 500€ kazni in kazenske pike zaradi neprilagojene brzine!
Jst sm dobil neprilagojeno hitrost (+ neupoštevanje signalizacije), ker mi tip ni mogu sledit - cele zgodbe ne bom razlagal ampak se je precej dolgo trudil sem bil pošteno presenečen nad vztrajnostjo - na mojo nesrečo so me počakali kar doma.
Uradna razlaga: mi smo vozili kolikor hitro se je dalo, vi ste šli pa še hitreje.
Imam nekje še plačilni nalog za tole.Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Itak si se zmislu.
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Je blo pa kar zabavno takrat: ......Pridem do bajte peš.. ..... Vprašal sem ju če je kak rop ali kaj, pa sta rekla da iščejo tega pa tega (po imenu), pa če ga poznam. ..... pa sm reku oky to sm jst. .
Citat:
Uporabnik kocka pravi:
On vsaj pošteno pove, kaj je naredu in za svoje napake tudi plačal. In zdaj ima tudi mir, ker se ni delal pametnega. Ti pa svoje napake vališ na nepoštene policiste, itd... da ne naštevam vse negativne pridevnike, ki si jih do sedaj že po forumu napisal.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Je blo pa kar zabavno takrat: ......Pridem do bajte peš.. ..... Vprašal sem ju če je kak rop ali kaj, pa sta rekla da iščejo tega pa tega (po imenu), pa če ga poznam. ..... pa sm reku oky to sm jst. .. A ti je blo potem kazen tud zabavno plačevat? Mar bi bil tiho, bi te že drug dan poiskali, le da ti takrat nebi mogli nabit kazni.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Je blo pa kar zabavno takrat: ......Pridem do bajte peš.. ..... Vprašal sem ju če je kak rop ali kaj, pa sta rekla da iščejo tega pa tega (po imenu), pa če ga poznam. ..... pa sm reku oky to sm jst. .. A ti je blo potem kazen tud zabavno plačevat? Mar bi bil tiho, bi te že drug dan poiskali, le da ti takrat nebi mogli nabit kazni.