Policijska masaža

move

Pripravnik
9. apr 2008
77
0
6
Cypress Hill
Znanca so policisti prebutali na tekmi, ampak si je zasluzil batine, ker je non-stop tezil policajem. Od takrat je priden ko cerkvena mis.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Moški nesme spustiti roke nad žensko!

Razen, ko jo spenka
evil.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
To, da recimo vdari neko punco je res nedopustljivo. .
Tudi če kura dela pizdarije?

V tem primeru ne. Ampak redko vidiš, da bi neka punca delala ful vlke probleme. Plus tega pa punco lahko samo malo bolj močno grabi in odvleče, nek moški pa ga lahko poškoduje.

Ampak seveda je vse vedno odvisno od dogodka. Če je baba tečna ji je tud treba dat kako vzgojno.
evil.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Citat:
Uporabnik CyberShot pravi:
Lep primer policijskega nasilja so nogometne tekme, ker so revčki v strahu pa začnejo tolčt po vsem kar leze in gre, in tako udarijo dekle !!!!

Kar se mene tiče, je čisto 50:50 možnosti, da je ta ista deklina 5 sekund prej vrgla steklenico v taistega policaja. To, da je dekle v nekaterih okoliščinah nič ne pomeni. Sploh na nogometnih tekmah, demonstracijah, kjer je efekt množice.
Seveda se strinjam da ni prav da udari dekle, a policaj takrat verjetno ni videl v njej dekleta ampak izgrednika.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.193
7.063
113
Nekdo je omenjal da ima prijatelje ki so "čisto v redu pubeci", samo kadar so pijani se jim malce odpelje... No ravo zaradi takih iammo policijo. Da norce ki se jim "ospelje" spravi z ulice. In ne vem kje je problem - če je kolegu kul ko se mu "odpelje", zakaj potem nerga nad tem ko se še policaju "odpelje"? Nad družbo njemu "ernakih" bi moral biti navdušen.

Ja malce karikiram ampak point je verjetno jasen: če se ti, ko si pijan, "odpelje", potem ne pij. In ljudje ki se ga napijejo kljub temu da vedo da jim bo "odpeljalo" (in njihovi kolegi), pa se ga vseeno napijejo (kolegi pa jim nic ne recejo) so neodgovrna in nevzgojena drhal. In če je pri vzgoji potrebno malo sile (s strani policije) v tem ne vidim problema.

Enkrat sem se po naključju (sredi LJ) znašel v sredi prepira med dvema "slovencema". avno takrat prideta kibli in tudi jaz sem se moral uležt na tla itd... Po 5 minutah je bilo jasno da sem tam po nakljucju (ker tudi čifotom ni bilo jasno kaj tam delam). Policaji so se mi opravicili in me vprasali kam sem namenjen. Dejal sem da v center in ponudili so mi prevoz (ocitno kot opravicilo - ne vem sem bil tok presenecen da niti nisem spraseval zakaj). Med tem ko so se 4 mrge ukvarjale s prej omenjenimi mladci, sta me dva kar prijazna policaja peljala do prešerca (še ni bil zaprt za promet). Je blo pa to cca 4 leta nazaj, star sem bil 19, zgledal pa ene 17 al pa 16, morda je tudi to igralo vlogo =)

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
Po novem bi naj v policijo sprejemali take z 3. letno srednjo šolo. Sem ša slišal iz prve roke izjavo policaja, ne dobesedno, ampak zavito v celofan: če si preveč pameten, pozabi na policijo. Iščemo čim bolj nore, da jih lažje vodimo in obvladujemo
bonk.gif

badboys

Pripravnik
18. avg 2007
52
0
6
sodelovc je pr dragonsih, so lbi na eni tekim lepo navijal, k je blo tekme konc so policaji vsacga popisal in vsek je dubu dam 1000e kazni....... za koji [censored] ker so navijal za svojo ekipo.......

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Kar tako pa spet niso dobilil vsak po jurja kazni. naj ti sodelavec rajši lepo pove kaj vse so razbili da jih je doletela takšna kazen. Ne pravim da je bil ravno ta tvoj sodelavec zraven ko je bila pizdarija, ampak nekaj je 100% bilo vmes. Policisti ne piše kar tako kazni za 1000€.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ma sej tak nikoli noben nič ni naredil, vsi so bili pridni in so mirno stali
rolleyes-1.gif
Imam kolega pri violah, ki gre na tekme zato, da bo pizdarije delal. Pa velikokrat reče, da nič ni naredil, pol pa mu rečem naj ne serje in potem prizna, da je žalil policiste, se fajtal...

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Poznam situacijo, sem delal včasih kot varnostnik. Lahko navijači zatrjujejo kolikor hočejo da so nedolžne dušice, jaz vem iz lastnih izkušenj, da mi je zaščitna oprema (še posebej čelada) prišla nekajkrat zelo prav prav ko je bilo treba narediti mir med temi bogimi ovčkami, ki drugače muhi nebi skrivile krila (torej smo bili varnostniki vredni manj kot muhe, ker po nas jim ni bilo problem tolči, oz česa metati v nas). Oni niso nikoli nič krivi, bakla ali flaša tudi ni nikoli zletela iz rok nobenega navijača, pa tudi pobruhal te ni nikoli svinja pijana ker to se njemu nikoli ne zgodi in mora biti tisti ki trdi da je on koga pobruhal največji lažnivec na svetu.

Navijači...popolni gospodje in dame.