Policijska masaža

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Yo, mene pa zanima, če je imel že kdo kakšne fizične obračune s policisti?? So bili kdaj do koga grobi, ga udarili, pretepli, grozili ...???

Človek bi rekel, da tega pri nas sploh ni, da policaji spoštujejo ustavo in njene določbe, da je treba humano ravnati tudi s človekom v priporu.

Poznam vsaj 5 ljudi, ki so bili že žrtve policijskega izživljanja. Dobro, da so bili mirni, ne bom rekel, ampak nihče ni nikoli delal kakšnega hudega vandalizma, koga iz objestnosti pretepel ... vsi dečki so v osnovi povsem fajn. Ampak to, če se pred kakšnim lokalom zgarbajo, potem pa pride policija ... Kolega je rekel, da je stal pred policijsko in poslušal, kako so notri ene butali, nato je prišel en mrgast policaj, povsem nabrijan, stisnil kolegu šamar, da ga je zbil po tleh in ga odvlekel na policijo na masažico. Drug kolega je že s krvavo glavo mazal policijsko vozilo, ko so ga tolkli s pendrekom. Enega sta si privoščila 2 policaja - eden je rekel, da mora bit na kolenih, drugi ga je pa počil za vsako, ko je šel na kolena - in sta si ga izmenjavala. Da ne govorim o enem, ki so ga imeli 6 ur na zasliševanju in je tudi prišel domov čisto plav.

Človeka kar malo stisne, da se lahko tudi njemu pripeti. Sam še nisem imel slabih izkušenj s plavimi (Razen, da so mi podturili nekaj za podpisat), agresivnih sploh ne, me pa te zgodbe šokirajo. Dečki so se začeli že nekaj organizirat in bi zgodbe celo radi dali na Preverjeno.
wink-1.gif
Ne, res, marsikateri lahko pove, da jih je že fino, fino fasal od policajev na kakšni streznitvi na policiji.

Vi, ki ste malo starejši in ste imeli še več takih fajterskih izkušenj - jih je kdo že kdaj fasal??

ajd

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Če delaš neumnosti in si še pameten, potem mene nič ne moti če te policaji zgarbajo. Vsaj včasih je bilo tako. Ampak danes nagarbajo tistega, ki ni "nič" kriv. Barab se pa itak ne upajo, ker vejo, da jih bojo drug dan kolegi od njih namahal.
smile-1.gif

Verjetno so kamere na policijski postajah in če se takoj urgira, se da vse vidit. Vem pa ne, nimam izkušenj s tem.
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.075
10.577
113
Enkrat sta na pretep prišla dva mladiča. Ko je vprašal za podatke, so se mu roke tak tresle, da se mi je zasmilil, skoraj sem rekel, da mu bom sam napisal na listek... potem prideta dva velika gospoda z megalitekama, čisto tiho, hodita gor in dol in nas gledata, smo v vrsti stali
grin1.gif

Drugič nas je bilo udeleženih 7, prišlo pa jih je 8, pri Žoharju v Mariboru. Spet so nas postrojili na tla
grin1.gif

Tretjič sta bila pa res prijetna, nič nesramna, smo se zabavali v avtu, ko smo se peljali, bila je pa policistka zraven. On je bil malo živčen, ker sem nonstop brskal po stvareh na zadnjih zicih in spraševal, zakaj je to in zakaj je ono.
grin1.gif

Več se pa ne spomnim...
grin1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Vsakega, ki je "pameten" bi moral peljat na rally izlet. Na sreco marsikdo ta tretma tudi dobi gratis in prav je tako.

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Enkrat pred leti je en plavi mojega kolega zagrabil za ovratnik pa ga je čez mizo v gostilni potegnil pa ga zavleko ven do policijskega avta, ga vrgo na haubo in ga vkleno-razlog pa je bil to ker je bil glasen ko sta onadva(policista) hamburger jedla in jih je kao znerviral.

Enkrat drugič pa sma jih s taistim kolegom dobla pod rebre z pendrekom ampak ni blo neke sile. Je pa to vse skupaj dooolgo nazaj, ko smo bli še mulci in so se lahko izživljali nad nami.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

... Kolega je rekel, da je stal pred policijsko in poslušal, kako so notri ene butali, nato je prišel en mrgast policaj, povsem nabrijan, stisnil kolegu šamar, da ga je zbil po tleh in ga odvlekel na policijo na masažico. Drug kolega je že s krvavo glavo mazal policijsko vozilo, ko so ga tolkli s pendrekom. Enega sta si privoščila 2 policaja - eden je rekel, da mora bit na kolenih, drugi ga je pa počil za vsako, ko je šel na kolena - in sta si ga izmenjavala. Da ne govorim o enem, ki so ga imeli 6 ur na zasliševanju in je tudi prišel domov čisto plav.
-
Kot prvo, zamenjaj kolege. Zastonj jih še noben ni fasal od plavih. Najraje imajo izgrednike, ki so za povrh še pametni. Če boš v taki družbi, se bo še tebe kakšna prijela.
Ni pa to nobeno policijsko nasilje, ampak vzgajanje nevzgojenih. Eden jih mora, če jih že starši niso.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
V Mariboru ne vidim veliko policajev. Vsake tolko se pripelje mimo kakšna marica ali pa komu napišejo kazen zaradi nepravilnega prečkanja ceste in to je to.

V Brežicah pa je situacija povsem drugačna. Tu smo zaradi Schengena dobili novo polcijsko postajo, ki naj bi imela ok. 2500 policajev, kar znese prb. 1 policaj na 2 prebivalca. Zdaj si pa to predstavljajte. Avti kar v kolonah peljejo od postaje in se pršijo po mestu, racije na domu padajo kot za stavo, že par zaporednih vikendov so nas popisali. Pa mu rečem, Presneto, 20 let smo stari, sej nismo več mulci, da bi razbijali, čeprav itak nikoli nismo, in vidim, da mu je malo žal. A kaj hoče, to mu je delo. Kako agresivno so se recimo pripeljali včeraj, dobesedno obrnili na ročno pred nami, poskakali ven in hop, kot da smo največje barabe. Sej na koncu smo se le smejali, a vseeno ni fajn, če rabiš vsak faking teden kazati dokumente in si jim tam zapisan kot prvi sumljivi, če se kaj naredi. Srečo imam, da še nimam kartoteke oz. da še nisem bil kazensko obravnavan.

Da vam povem, kako jebejo enega kolega ...

Pred letom dni so ga ustavili 20m od bajte na parkirišču, mu nekaj svetili z lučkami in mu grozili z drog-testom. Ker tipson ni poznal situacije, niti zakonodaje, mu ni bilo nič jasno, kaj govori policaj (ignorantia iuris nocet
wink-1.gif

ehh, iz teh Brežic se bo treba počasi izseliti - so namreč pravo policijsko mesto. Boh ne dej, da te enkrat dobijo, potem si gotov.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

... Kolega je rekel, da je stal pred policijsko in poslušal, kako so notri ene butali, nato je prišel en mrgast policaj, povsem nabrijan, stisnil kolegu šamar, da ga je zbil po tleh in ga odvlekel na policijo na masažico. Drug kolega je že s krvavo glavo mazal policijsko vozilo, ko so ga tolkli s pendrekom. Enega sta si privoščila 2 policaja - eden je rekel, da mora bit na kolenih, drugi ga je pa počil za vsako, ko je šel na kolena - in sta si ga izmenjavala. Da ne govorim o enem, ki so ga imeli 6 ur na zasliševanju in je tudi prišel domov čisto plav.
-
Kot prvo, zamenjaj kolege. Zastonj jih še noben ni fasal od plavih. Najraje imajo izgrednike, ki so za povrh še pametni. Če boš v taki družbi, se bo še tebe kakšna prijela.
Ni pa to nobeno policijsko nasilje, ampak vzgajanje nevzgojenih. Eden jih mora, če jih že starši niso.

Lej, jaz se s kakimi težkimi barabami ziher ne družim. Priznam, nekateri so norci, ko so pijani, se rado ruli in vse, a nikoli niso imeli kakih zlobnih potez iz užitka, nikoli se niso nad nikomer izživljali in vsi so v osnovi fajn pobje. Poznam jih ogromno takih, ki bi si pa res zaslužili pa jih verjetno ne bodo nikoli dobili.

Od kdaj pa imajo policaji vzgojno funkcijo?? Njihova naloga je zagotavljanje reda in mira in to na miren način, ne pa s šamarji, ki ti prebijejo ustnico in ne z izživljanji v stilu (prvi: pok, reku sm ti, da greš na kolena, drugi: pok, reku sm ti, da moraš stati ...). Sploh pa to delajo idioti, ki cele dneve pumpajo v fitnesu in si hočejo nabrati čim več točk pred nadrejenimi.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Klosar,kdor isce ta najde in prav je tako, v bistvu jih se premalo zgarbajo take ki so tega potrebni.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

sej vedno pa tud nea vsakega razbijejo ... en moj kolega je hoto plicaja z glavo poknit po nosu, pa ga je policaj samo 1x rukni po gobcu

Ales

Pripravnik
7. avg 2007
403
3
18
Lichtenwald
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

V Brežicah pa je situacija povsem drugačna. Tu smo zaradi Schengena dobili novo polcijsko postajo, ki naj bi imela ok. 2500 policajev, kar znese prb. 1 policaj na 2 prebivalca.

Dejstvo je, da je na PP Brežice zaposlenih okoli 180 policistov, ne vem od kje tebi taka številka. Ne napihuj stvari, če jih ne poznaš. Kako je potem lahko tvoja zgodba o Brežicah polnih policajev in ne vem še čim lahko verodostojna, če navajaš laži? Pa še to: Brežice so tako malo mesto, da se ve skoraj za vsakega narkomana, kaj šele za kako "večjo ribo".

Nazadnje urejeno:

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Policaji imajo vzgojno funkcijo že od nekdaj.
Nmareč, država zaradi lažjega funkcioniranja napiše zakone, ki se jih morajo vsi držati, da stvar normalno laufa. Če kršiš zakon, ti napišejo kazen in ta je vzgojna. Dirkače vzgajajo z radarji, pijance z alkotesti in odvzemi vozniške, enako pušače in džankije, pretepače pa z batinami.
Nič novega pod Soncem.
Je pa res, da kako poznanstvo pomaga pri vzgoji, da je blažja, črne pike, ki se jih pridobi z vztrajnimi prekrški, pametovanjem ali celo fizičnim uporom, pa kvečjemu pripomorejo k trši vzgoji. Tile zadnji potem še mislijo, da so pravzaprav frajerji in da jih policaji brezveze jebajo. No, motijo se. Za vsakega normalnega je tak človek, ki se stalno zapenja s policaji, budala, ne frajer.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Škoda, ker sem ti nekoč že dal 5*, ker si jih s tem postom še enkrat zaslužiš.
smile-1.gif

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Spet tukaj berem "intelektualne odgovore" poznavalcev razmer v naši policijski državi. Lep primer policijskega nasilja so nogometne tekme, ker so revčki v strahu pa začnejo tolčt po vsem kar leze in gre, in tako udarijo dekle !!!! Seveda brez opravičila, potem pa še ta isti modri gnoj to zanika, češ da on teg ani storil, a jaz sem ga posnel
smile-1.gif

Sej tega je še več. Ne rečem da so vsi policisti takšni, včeraj sem mel prav pozitivno izkušnjo z enim policistom. Dejstvo je, da nisem bil kriv, pa me je pred oškodovancem dobesedeno branil.

So pač eni revčki, ki so doživljali travme v otroštvu, pa jim zdaj to ven udarja ...

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
A tvojo punco al eno X? V obeh primerih ga bi počakal nekje za voglom, ko ne bi bil v uniformi in v vseh ščitnikih. Takrat se bi ja malo bolj pripravu pa bi šel kosti štet.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
To, da recimo vdari neko punco je res nedopustljivo. Ampak kar pa se tiče navijačev pa so krepko premali tepeni. Tisti, ki delajo pizdarije in razbijajo bi jih mogli tak fasat, da najprej 1 mesec nebi hodli potem pa še ene par 100 ur javnega dela in kakega tisočaka kazni.

Predn bi naslenjič nardil bedarijo bi 3x premislo, če se splača.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Se strinjam s tistimi, ki pravite, da si je ''masažo'' treba zaslužit. Sam nikoli, ampak res nikoli nisem imel problemov z njimi, pa precej časa preživim v Ormožu, ki tudi od EU naprej velja za policijsko mesto. Pač ne delaš se pametnega, ko te vpraša za dokumente jih pokažeš in ne rečeš že v štartu ''zakaj jih rabiš''. Ubogaš kar ti reče in je. Si prijazen, miren in to je to. Če nimaš kaj skrivat ti nima kaj bit.

Je pa res, da opažam vse večje razlike med prometno policijo (predvsem sedaj, ko so se namnožili 6-mesečni tečajniki) in izobraženimi, torej kriminalisti, inšpektorji itd. Tamladi gredo (nekateri, ne bom vse v isti koš metal) v policijo zato, ker drugje ne dobijo službe in ker upajo, da bodo doživeli akcijo (v vojsko pa ne gredo, ker nočejo hodit na pohode v polni bojni opremi). Pa ne pišem nekaj na pamet, kar nekaj sošolcev iz OŠ in SŠ je šlo v policijo, vsi po vrsti razen enega so v redu pubeci - tisti en je res psihič, ampak hvalabogu dela drugje in ga ne vidim skoraj nič.