policaji spet lovili motorista

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Kaj zdejle vidim. Mimo bajte pripelje motorist brez čelade na skuterju, za njim pa z veliko hitrostjo policaj z kiblo in sireno s plavimi lučmi.
No na koncu ulice je motorist zapeljal v eno ožjo pot, kamor kibla ni šla, in policaji so ostali z dolgim nosom in prazno denarnico LOL.
Da mal opišem. Ulica je ozka, območje mirujočega prometa, dovoljeno samo za stanovalce, na njej se pogosto igrajo otroci... motorist je pripeljal normalno hitro, no kibla pa v ozkih križiščih ni okretna in se mora skoraj ustavit da zavije, in je ta zaostanek lovila na bolj ravnem delu ulice, tako da so policaji mimo bajte tko na oko pravgotovo prekoračili dovoljeno hitrost za ene dvakrat.

Kaj mislite, ali je tako početje nevarno? mislim tako na policaja kot na motorista?
Kaj če bi bil na cesti otrok? skuter ga lahko obvozi, kibla pa ne?
Je lovljenja prekrškarja brez čelade res tako nujno, da sme policaj uporabit sireno in luč, kar pomeni nujno vožnjo?
In da zaradi tega s prehitro vožnjo ogroža celo ulico, na koncu pa itak ostane brez plena?
.

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Lovit skuter s kiblo je itak zgodba o neuspehu, ker bo vedno pobegnil v preozko ulico.

Ko sem bil še mulc, sem to doživel na zadnjem zicu, frend je pa tišal. Seveda sva ušla, ne vem pa zakaj sva sploh bežala, tip je bil mal paranoik pa je za vsak slučaj spizdil
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
lov je prepovedan, ker lahko bežečega spraviš v življenjsko nevarnost. zanimivo bi bilo, če bi se nečeladar razbil. plačal bi to in ono kazen, policjai bi pa tudi najebali.

in nehite voznikom sesalcev govort motoristi.

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
650
8
18
50
Motoristi so tisti ki imajo pod ritjo najmanj 500ccm motor:Vse ostalo so čebelice

Kiri

Pripravnik
15. avg 2007
498
0
16
40
Murska Sobota
Obišči stran
Ja. Najboljse, da jim pustijo, da delajo kar se jim zahoce. Policiste na motorjih aktivirat v teh dneh in naj delajo red na cesti, ce s kiblami in avti ne morejo. Tako motoristom, kot zmesanim skuteristom bi bilo potrebno dati po P*.

Freak

Pripravnik
19. sep 2007
522
0
16
Citat:
Uporabnik gonilnik pravi:
Motoristi so tisti ki imajo pod ritjo najmanj 500ccm motor:Vse ostalo so čebelice

Lih to sm hotu rect. Dostikrat omenjajo motoriste,pol nazadnje se pa izkaze,da je bil kak cefurcek s skuterjem
grin1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.661
6.705
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik softi pravi:
lov je prepovedan, ker lahko bežečega spraviš v življenjsko nevarnost. zanimivo bi bilo, če bi se nečeladar razbil. plačal bi to in ono kazen, policjai bi pa tudi najebali.

Če bi bil skuterist na tvojem ukradenem skuterju, bi tudi tako pisal?
Ne vem če je prepovedan, ni pa zaželjen lov za dvokolesniki.
Če bi tvoje držalo,potem pred zakonom nismo vsi enaki. Grem nazaj na motor in se vozim "po občutku in razpoloženju".
Softi je rekel da me ne smejo lovit, ustavil jim pa tudi ne bom
wink-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Policaji najebali??? LOL
A tako kot uni na Krasu, ki so motorista spravili v smrt. So policaji rekli da ga niso lovili in zadeva je bila končana, nobene prijave. Čeprav so priče trdile drugače.

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Citat:
Uporabnik gonilnik pravi:

Tvoj sekret iz avatarja tudi ni motorju podoben...
smirk-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Sej neveš kaj je bilo s tem skuteristom in zakaj so ga lovili. Ponavadi ti smrkavci frajarijo po cestah, se vozijo po zadnjih (sploh je popularno po Slovenski mimo name), vozijo malo po pločniku, malo po cesti, ne upoštevajo semaforjev itd... tako da je težko reči, da ga je samo zaradi nenošenja čelade lovil. Je pa v vsakem primeru it z marico butasto za motoristom. Še z osebnim avtom ni pogojev, da ga ujamejo.

Edina rešitev za take paciente, so leteči policaji. Sem na lastne oči videl, kako je s tisto velko kravo od BMW-ja enga čefurčka lovil ... sem samo
shocked-1.gif

Da bi pa policaj najebal, ker se je un poškodoval v pregonu.... jaaaaaaaa itak
hysterical-1.gif
Začnimo s tem, da bi moral model ustavit že takoj, ko mu je za ritjo zatulil s sireno. Od trenutka ko je peljal naprej je motorist v hudem prekršku. Drugo pa je, če bi z marico zgazil motorista, katerega lovi... pa še tam dvomim da bi kdo najebal.

@Silvio
skuteraš?
evil.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

In zakaj nebi obstajal zakon ala USA,ce ne ustavis,si ustavljen na silo?
Koga qrca sploh hocte dosec ko zagovarjate tega skuterista?

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Vsi so nastrojeni proti policistom, saj niso krivi oni, če morajo čakati za ovinki in pisati kazni za 5 km/h preveč. To jim narekujejo tisti zgoraj.

splash

Fizikalc
1. sep 2007
439
49
28
43
Tudi jaz nevem, kako sploh lahko nekateri zagovarjajo skuteriste-saj je storil prekršek (nevemokakšnega) in potem še en prekršek, ker je bežal pred uradno osebo in stem povzročal splošno nevarnost za vse v bližini.

Sej vam že kmečka pamet pove, če skuterist ne bi bežal ga ne bi lovili in nevem zakaj bi policaji odgovarjali, če opravljajo svojo dolžnost (hvala bogu). Tako kot moram jaz ustaviti, če me lovijo z lučkami morajo tudi drugi.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik splash pravi:
Tudi jaz nevem, kako sploh lahko nekateri zagovarjajo skuteriste-saj je storil prekršek (nevemokakšnega) in potem še en prekršek, ker je bežal pred uradno osebo in stem povzročal splošno nevarnost za vse v bližini.
.
Saj skuterista nihče ne zagovarja,
Zagovarjaš in oprvičuješ ti policaje, ki v območju umirjenega prometa vozijo 2x prehitro, norijo in ogrožajo ostale udeležence.