Poleg nacijev prepovedani tudi rdeči zločinci

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
hm,pri koritu nikoli nisem bil,lahko pogledaš v kako temo kjer je govora o sociali ipd.,moj stari je navaden strojnik,mama invalidsko upokojena kuharca,moja plača ko se skeširam za vse prispevke znese en 500 do 700 €,avta nimam,imava pa lasten flet ki si ga že 15 let deliva z banko..žena zasluži malo več kot jaz..torej nismo neki hudi koritniki bi rekel,razen če smo to po defoultu,ker je bilo nekaj mojih prednikov precej aktivnih med NOB???
hočem samo dopovedati folku,da naj zadeve pogledajo z distance....pa preberi si moje poste od začetka in boš videl da se nič ne vlečem ven,bolj ali manj pišem eno in isto ves čas
over and out

Nazadnje urejeno:

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Enkrat sem nekje zasledil, da si omenjal neki tazga, pa sm zgleda narobe sklepal.
V glavnem sem se pa obesil na "blagi" komunizem.

Če pogledaš z distance, je nekako boljš "noben" komunizem. Tako da tega, da je bil "naš" komunizem manj "komunističen" od sovjetskega nekako ne jemljem kot argument za.
rolleyes-1.gif

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
dkivi, mora opravičit zmoto svojih staršev, da je bil krščen in postal s tem polnopraven član RKC
evil.gif

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
sem izstopil in tega je že cca 15 let
cool-1.gif

pač mi ni všeč,če me tlačijo v neke organizacije,ne da bi me vprašali za mnenje

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
njega so "vstopili"...sam me pa res zanima kako izstopiš
confused-1.gif
a obstaja kakšen antikrst?

pa sej dkivi, da so te rodili na ta svet, te tudi niso vprašali ali pač
sprasujem se.gif

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
ne, greš do župnika v tvoji fari in zahtevaš da te ''izpišejo'',zahtevo moraš argumentirati,navesti še podatke vse osebne podatke, kje si bil krščen,po možnosti še datum, nato tvoja zahteva roma na nadškofijo v referat,kjer nato javijo tvojemu župniku,da je zadeva urejena,dobiš celo neko potrdilo (trenutno ga ne najdem) o izbrisu iz krstne knjige (cerkvena verzija matične knjige) in to je to...no sicer te župnik,če je zakaj,proba še prepričat da si pač v zmoti in kaj jaz vem kaki stiski in da naj vse dobro premisliš,da ti bo bog oz. on ob strani stal ipd.

o samomoru pač zaenkrat še ne razmišljam,mi je pa simpatična brechtova misel,da te z rojstvom starši obsodijo na smrt
evil.gif

Nazadnje urejeno:

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
enim je bila sovjetska zgodba že takrat poznana
smirk-1.gif

651678-plakat.jpg

Priponke

• 651678-plakat.jpg
    651678-plakat.jpg
    267,1 KB · Ogledi: 84
Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik dkivi pravi:
tako je pač vsepovsod v vsakem sistemu
z to razliko da so se partizani borili za svobodo,domobranci&co. pa za plačo (ja bili so plačani s strani nemške vojske)

Domobranci pa za svojo zemljo....tovarne....hiše....tako bi se mogel glasiti tvoj stavek
10.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
Nazadnje je bilo govora o sliki, s katero si hotel dokazat čist nekaj drugega, kar si.
hysterical-1.gif

Ne se zdej vlečt ven z idejo kako oh in sploh soft je bil naš komunizem. Zate že mogoče, sej si bil baje pri koritu.
Kakšen je bil nacizem tud ne bom kakega obersturmbahnführerjevega sinčka vprašal...
ne-ne-1.gif
Rajš kakega žida, recimo.

aplauz.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik dkivi pravi:
hm,pri koritu nikoli nisem bil,lahko pogledaš v kako temo kjer je govora o sociali ipd.,moj stari je navaden strojnik,mama invalidsko upokojena kuharca,moja plača ko se skeširam za vse prispevke znese en 500 do 700 €,avta nimam,imava pa lasten flet ki si ga že 15 let deliva z banko..žena zasluži malo več kot jaz..torej nismo neki hudi koritniki bi rekel,

Sj niti niste mogl postat če je blo pa kao vse "naše"...takrat še!
hysterical-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
Enkrat sem nekje zasledil, da si omenjal neki tazga, pa sm zgleda narobe sklepal.
V glavnem sem se pa obesil na "blagi" komunizem.

Če pogledaš z distance, je nekako boljš "noben" komunizem. Tako da tega, da je bil "naš" komunizem manj "komunističen" od sovjetskega nekako ne jemljem kot argument za.
rolleyes-1.gif

To so argumenti še iz časov neuvrščenih! Kaj se sekirate....sj neuvrščenim gre še slabš od ns
evil.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...

komunizma smo se že znebili še enega totalitarnega režima se rešimo pa smo svobodni (RKC)
cheer.gif

Nismo.....Kučan je še živ......tud še LDS pa SD pa Zares še obstajajo
pozdrav.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.