pokazat ali ne pokazat, da jo imas rad?

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
bonk.gif

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
ja sam res, povej kaj bi zamudila, ker takih vabil mam na tone pa nič od njih...tko da se mi že prou fučka...amm lej politika me ne zanima tko da v uni kafeteriji ne bi nič zamudila...ne bi rekla če bi biu tam Saki
srce-1.gif

majč

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Stari, res mi je žal glede tvoje nepotešene žene, ampak neka merila pa vseeno moram imet.
crazy1.gif

Pokliči, ko bo hčerka zakonsko dovolj stara. Jo bom nabrisal, potem greva pa na per.
nahrung002.gif

1. moja žena je kr dobra, tako da bi težko kdo rekel, da je pod njegovim kriterijem.

2. imam 2 sinova (tako da, muškarčino,ko boš imel hčero le ti pokliči, da ti jo iskarata do bola. pa mati tvoja je že prosila, da ju pripeljem, ko malo porsteta)

3. ne pijem piva (si te pa predstavljam kot kopijo enega švabota z lederhosami in klobukom s perjem)

Te bom pa jaz en single molt častil, ko ti bosta moja sinova hčerko ¨ispoštovala¨.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
aplauz.gif
ti pa maš fantazijo sam čudn se mi zdi, da vidiš tipe????

@2 petelina: bučmana, bejbike si same tipe zbiramo, če pa temu pri vama ni tako sta pa državo zgrešila, pomoje sta vidva pakistanska skrajneža
evil.gif

majč

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
I took my wife to a restaurant. The waiter, for some reason, took my order first..

'I'll have the strip steak, medium rare, please.'

He said, 'Aren't you worried about the mad cow?'

'Nah, she can order for herself.'

And then the fight started.....

..................

A woman is standing nude, looking in the bedroom mirror.

She is not happy with what she sees and says to her husband,

'I feel horrible; I look old, fat and ugly. I really need you to pay me a compliment.'

The husband replies, 'Your eyesight's darn near perfect.'

And then the fight started.....

grin1.gif

Nazadnje urejeno:

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik ynos pravi: Pokliči, ko bo hčerka zakonsko dovolj stara. Jo bom nabrisal, potem greva pa na per. 
nahrung002.gif
Se mi je zdelo, da sem nekaj pozabil.  Imamo pa doma psičko, ki jo imam rad kot marsikdo hčerko in je stara 2 leti in 8 mesecev, tako da je ravno dopolnila človeških 18 let in bi ravno bilo prav, da narediš par mladičov.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
evrokrat me je razočaral sem mislil da ti bo kaj bolj konkretnega ponudil pa ti je samo kavico! Jaz pa samo rečem če bi probala ti sigurno ne bi bilo žal!
evil.gif

Evrokrat babo moreš domov povabit ne pa na subvencionirano kavo!
bonk.gif
mimogrede kok pride pri vas kava z mlekom, al pa s smetano?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
nato bi v nasi kafeteriji, obkrozena s samimi EU pomembnezi, srebala okusno subvencionirano kavico
kok je pa pol cena te kavice recimo z mlekom in kok s smetano? A hrano tut mate subvencionirano?

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
sicer sva OFF, ampak vseeno

tocne cene ne vem, ker mi vecinoma placujejo kolegice
cool-1.gif

se mi pa zdi, da je od 0.7€ pa navzgor, odvisno od dodatkov, kokakola 0.33 pa 0.77€, ce se ne motim
ja, tudi prehrano mamo subvencionirano, kajces smo pac siromaki

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
sicer sva OFF, ampak vseeno

tocne cene ne vem, ker mi vecinoma placujejo kolegice
cool-1.gif

se mi pa zdi, da je od 0.7€ pa navzgor, odvisno od dodatkov, kokakola 0.33 pa 0.77€, ce se ne motim
ja, tudi prehrano mamo subvencionirano, kajces smo pac siromaki
Itak
bonk.gif
bogi reveži!

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
ja sej kaj sem prej rekla, oni bi na nas šparali, mislim hvala lepa

btw: včeri sem dala za kofe s smetano v Kr.Gori 1,20 EUR kar je še vedno ceneje kot v LJ ali Portorožu in dražje kot v tvoji subvencionirani menzi
bonk.gif

@za vse, k me vabite na kofe: dejte me nehat vabt pliz k to je za umret stari pol se pa tam presedate in ene na drugo polovico riti poveste pa za en klinc kej...razen dekce seveda ta me ful nasmeje

majč