Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Mislim od kod tolk negativnosti povsod nastrojene? Probi spremenit prspektivo al pa svoj način obnašanja do punc, mogoče boš pol najdu kakšno vredu, dokler boš pa skoz slabo vidu, ne pričakuj da te bodo pa vredu bejbike opazile. S takim pristopom "lej jo še ena zahrbtna" jih kvečjemu odbijaš, pa si mislijo "lejga še en luzer".
majč
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
tako mišljenje ima samo tip, ki ni sposoben dobit ženske, če jo pa že dobi, je pa ne zna obdržat
Citat:
Uporabnik felicita pravi:
No tega pri njem nisem zasledila, bogve o čem je gvoril , če je kdaj kaj takega izjavil.
Je pa tako, če si naletel na tako žensko, ker vidim da te je ena pošten zavrtela, si si sam kriv, kja pa mečeš oči nekam kamor ne pašeš zraven
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
1. Do vsake sem do zdaj bil odprtih rok. Pripravljen na vse, od prilagajanja do podrejanja. Ampak zal je danes tako da zensk tapravih ni. Internet jih me mozgane spral, druzba podobo usrala itd itd. Pa btw zacopat v nekoga se ni noben problem. Ko pa enkrat zacnes racionalno razmilsjat, in negledas samo na tisti del veze(how good is she naked) vidis da lahko take zenske v svojem krogu nastejes za prste ene roke. Pa se to ti kak prst viska ostane da si ga lahko v rito vtaknes in fantaziras.
2. Ma nemoj. Kolaži od 20 letnice homemade so zate kul? Bi bila z nekom ki je na ravni 12 do 14 letnika?Mogoce drug primer: Bi bila z nekom ko ti po prvem tednu prbije Ljubim te.... halo komi sem si tvoje ime zapomnil ti meni ljubim te.... halo........ Folk sploh neve vec kaj je ljubezen, zato pa take teme kot jih imamo tukaj ali pokazati ali ne, ali pa ce skocite na forum poljub.com pa si tam pogledate probleme......
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
- poslovnež
- izklesano telo
- družinski tip
- ded na pravm mestu
- vse si ga želijo a je ne vara
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
- poslovnež
- izklesano telo
- družinski tip
- ded na pravm mestu
- vse si ga želijo a je ne vara
Citat:
Bi bila z nekom ko ti po prvem tednu prbije Ljubim te.