Cudakinja ali normalna?

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Web communityji so za ene prilika, da tisto, kar si povejo v zasebnosti, še enkrat probajo povedat tudi v prisotnosti drugih, da naj si oni to vzamejo na znanje, kako je z njima dvema.
Hvalabogu nisem na nobenem communityju, ker se mi zdi bizarno, da te tam ponavadi dodajajo in četajo s tabo taki "kolegi", s katerimi živ dan ne bi šel niti na najslabši špricer v regiji ... Pa da mi še statuse vsiljujejo - no way!

Zdi se mi, da se je pri enih po registraciji na fejsbuku dvignila kvaliteta življenja. Potihem sem upal, da bodo na šihtu benali facebook.com, potem pa vidiš veliko folka tudi iz višjih sektorjev, ki so prav tako na fejsbuku ... Nima smisla.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.076
5.652
113
Ja sam ponavad so uni iz višjih sektorjev še slabši......zveš za vsak njihov "podvig" na jobu ker brez njih enostavno ne bi šlo....pa za vsako lezenje v rit šefu
bonk.gif

mickakovaceva

Zelenc'
4. avg 2009
6
0
1
Kar se tiče tele JOŽICE, ima pa res prepih med ušesi...očitno v njenem življenju nekaj ne štima, da zganja take. Saj je fajn, da je zaljubljena, upam, da tale PIKI ni namišljen, ker se upravičeno sprašujem, kako lahko en normalen moški prenaša take osladne otročarije.

Vesall

Zelenc'
31. jul 2009
7
0
1
Veš kaj ti bom povedal, če bi ženska bila pametna , bi tak bla moški!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
sicer ne vem od kod mu spet ta briljantna ideja, da sem namesto na morje odletela v kokošnjak
confused-1.gif

maja is back in the house yo yo
cheer.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
sicer ne vem od kod mu spet ta briljantna ideja, da sem namesto na morje odletela v kokošnjak
confused-1.gif

maja is back in the house yo yo
cheer.gif

Jah, rabimo nekoga, da na njem testiramo novo strelivo...
tongue-1.gif

Mateja_Oblak

Pripravnik
21. sep 2009
34
0
6
45
Prlekija
To je zame pretirano, kar punca piše. Sem ka 100%, da je še najstnica oz. tam od 15-18 stara. Ker mam kar veliko takih prijateljic na msnju kjer si vsak dan spreminjajo prikazna sporočila z ... mišek rada te mam ... ipd.

Ja ene res pretiravajo z ljubeznijo. Še v nikogar se nisem zaljubila tako, da bi še samo njega ali njo meter pred sebe vidla. Ljubezen ni večna! Taki ki se imajo preveč radi, se hitro skregajo.

Sem jaz tudi mela prvega fanta takoj pri 15.letih dve leti ... sem bila zaljubljena v njega ampak, je bil preveč resen za ista leta in preveč vase zaprt in ga je motilo, da sem vsak vikend s prijatelci šla žurat.

Mam pa prijateljico, ki jo mam rada, ampak še ne pomeni, da zdaj morem zdaj na velko pisat in razlagat, da jo mam. Saj vsi vedo tu okrog, kam sem usmerjena in katera živi z mano.

Sicer pa vedite, da bo ta pikec zanjo hitro postal bikec in/ali obratno.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.527
1.231
113
Citat:
Uporabnik Mateja_Oblak pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
ko si ti bla stara 15 let še ni blo FBja.... niti Irca ne......
bonk.gif

Preberi si še enkrat kaj sem napisala!
stupid-1.gif

ne ne ne.... ti si še enkrat preberi kar si sama napisala..... očitno neveš kaj želiš povedat
priden.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
..ksz

Med mojimi "prijatli" se tudi kaka najde s takimi podvigi......pa heroglifi pa srčki .....itd
bonk.gif

in pol k iz telefona pogledaš maš same kvadratke

Mateja_Oblak

Pripravnik
21. sep 2009
34
0
6
45
Prlekija
Citat:
Uporabnik Mateja_Oblak pravi:
To je zame pretirano, kar punca piše. Sem ka 100%, da je še najstnica oz. tam od 15-18 stara.

To sem napisala, da sem kar 100%, da še je ONA najstnica oz je stara tam od 15-18. Ali še hočeš kaj?
bonk.gif

Takrat še pa res ni bilo msnja in kaj podobnega. Mislim, da še mirc niti ne.