Podobna tuna kot Rio Mare Olive oil

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Sanja mi se ne. Svinjko ribico, misliš?
evil.gif
Mastno poceni vratovino........
.....malo se potrudi in poišči,.....ne pustit reklamam, da ti možganček perejo
evil.gif

In to je preverjeno res, .....en mesec nisem drugega kot to žrl
bonk.gif
in dohtar je reku de se zajebavam in sem samo jajca cel mesec žrl.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Meni se ni dalo brati postov pred mano, po italianskih testih njihove zveze potrošnikov, so enako kvalitetne če ne boljše predvsem pa cenejše prodajajo pod firmo Palmera http://www.boltongroup.net/pages/Brand_view.aspx?bid=1487 , zdi se, da je znamka namenjena samo Italijii pa celo v lasti iste grupacije, kot RIO.... sam jo kupim v marketih v Italiji in zelo priporočam !!!

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
A je Rio Mare sinonim za dobro tunino? Ker meni se zdi totalen šrot. Kot bi žrl v olju namočeno žagovino, "meso" se kar razpade.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Meni se ni dalo brati postov pred mano, po italianskih testih njihove zveze potrošnikov, so enako kvalitetne če ne boljše predvsem pa cenejše prodajajo pod firmo Palmera http://www.boltongroup.net/pages/Brand_view.aspx?bid=1487 , zdi se, da je znamka namenjena samo Italijii pa celo v lasti iste grupacije, kot RIO.... sam jo kupim v marketih v Italiji in zelo priporočam !!!

Potem takem bi jo moral imeti eurospin ??

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik matofill pravi:

Potem takem bi jo moral imeti eurospin ??

Ne vem, Eurospin, je bolj trgovina za klošeraj, samo vsaka normalna ala Familia Despar, Spar to pa sigurno imajo !!!

Nazadnje urejeno:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
KSZ

Gospod Tonček
bonk.gif
... mislim Calvo se še prodaja pri nas?

še najdeš.

no sem pa res šla danes v hoferja po tuno in po skušo in moram rečt, da je skuša noro dobra... tuna še pride na vrsto

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
no sem pa res šla danes v hoferja po tuno in po skušo in moram rečt, da je skuša noro dobra... tuna še pride na vrsto

mogla bi še vzet sardine brez kože
cheer.gif
loh ti je žal da nisi... vsak drug dan poješ konzervo sardine/skuše/tune in si zmagal kar se tiče omega3 in rib.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
vzela sm točno tisto škatlo, ki jo je prilepil pediater, brez kože in brez kosti v sončničnem olju

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
imag0793.jpg
Sem zdajle odprl tele leve (v roza embalaži), pa moram priznati, da niso slabe. Pa še čili je notri, tako da vse skupaj rahlo peče, ampak ne preveč (vendar jaz verjetno nisem pravo merilo z ocenjevanje pekočnosti).

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
ne niso pretirane pekoče, ravno prav da te zjutraj za zajtrk rahlo zapeče
smile-1.gif

od Hoferja vzami še čokolado MoserRoth višnja s čilijem.... tisto sicer še manj zapeče, je pa zanimiva kombinacija. Sam ne jest tega v pfi ker maš daleč do prvega wcja
hysterical-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
pediater je samo mene citiral, ni nič prilepil
wink-1.gif

pa dobro no... picajzl
tongue-1.gif

no danes sem probala še tuno... jah ne vem no. so skuše boljše

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
picajzle maš ti v hlačah
evil.gif
hec

ja, skuše so bolj slane in zato majo boljši okus, sardine so pa tut dobre ker nimajo kože in kosti, pa še najbolj zdrave so od vseh treh sort rib.
Hoferjeve tune pa pomoje ne poznam, se ne spomnim točno.

ForeignBreed

Pripravnik
17. avg 2007
712
0
16
Bačka Palanka
Kje dobite Hoferjevo tuno v oljčnem olju? Jaz jo že najmanj 3 mesece v nobeni njihovi trgovini v Ljubljani nisem zasledil...Mi je bila pa daleč najbojša tuna v konzervi... Rio mare se skrije, ker je za moje pojme preslana....

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
KSZ
V Eurospinu imajo znamko Ondina, kjer je tudi varijanta rumenoplavutega tuna v oljčnem olju za pol cene ekvivalentnega Rio Mare, za moj okus pa kvaliteta ista.

Potrjujem. S tem da je kakovost celo boljsa od rio mare, okus dober, cena pa smesno nizka.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Hoferjevih sardin sem vcasih ful pojedu. V konzervi jih je bilo 5-7 majhnih. Zadnje case so pa ful velike noter, po samo 2-3 kosa. Veliko manj okusne. So se mi prav zagabile.