Sramota za policijo. Zdej se lahko na glas hvalijo, da so napisali položnico za 5400€ in odvzeli že odvzet izpit, Naslednjič, ko bo na begu pred policajem kdo zapeljal v gručo otrok bodo bolj tiho, še vedno pa bodo zadovoljni z izplenom. .Citat:
Uporabnik pimp pravi:
evo SUZICA v akciji:
http://24ur.com/novice/crna-kronika/z-divjanjem-po-cesti-si-je-prisluzil-5400-evrov-kazni.html
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Mene so glih danes stavli in mi darilo dali ...
Sem šel v trgovino ... iz nje, se vsedem v avto, ga prižgem, se peljem kakšnih 10 metrov .. .dovolj, da sem komaj prestavil v drugo, stopi policaj od nikjer ... in evo ti lopar ... Takoj mi je dal 120 evrov kazni pa 60 na pol ..
Jaz imam namreč navado, da se vedno komaj takrat pripnem, ko že speljem in ko prestavim v drugo ... tako sem se navadil in že tako tudi podzavestno naredim ...
Prvič v življenju sem dobil kazen, pa imam že ... 8. leto izpit ... ampak se pač vse enkrat konča ... mogoče pa me bo le izučilo, da če se bom držal cestno pometnih predpisov, da ne bom dobil nikoli niti ene kazni ..
In evo ti Suzica ... registriraj avto, malo ga popravi, naredi izpit, manj divjaj, manj pij in manj si misli, da ti kifeljci ne morejo nič ...
----
Legionar ... kraja več ni mogoča .. če bi se znašel, bi mogel krajo prijaviti takoj, ko je prišel domov ali kamor koli že pač ... še prej pa bežati nazaj na mesto, kjer bi naj bil, ko so mu ga ukradli ... ampak bog ne daj, da pridejo gor, da si jih nategnil ...
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Sramota za policijo. Zdej se lahko na glas hvalijo, da so napisali položnico za 5400€ in odvzeli že odvzet izpit, Naslednjič, ko bo na begu pred policajem kdo zapeljal v gručo otrok bodo bolj tiho, še vedno pa bodo zadovoljni z izplenom. .Citat:
Uporabnik pimp pravi:
evo SUZICA v akciji:
http://24ur.com/novice/crna-kronika/z-divjanjem-po-cesti-si-je-prisluzil-5400-evrov-kazni.html
Sramota zato, ker je zato, da so nekoga ustavili prišlo do resnega ogrožanje vseh udeležencev od Jarš pa do Vodic. Vse za cesarja. €€€€.Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Uporabnik pimp pravi:
evo SUZICA v akciji:
zakaj je uspešna ustavitev osebe sramota za policijo? A po tvoje bi tiste ki se ne ustavijo pač pustili da se odpeljejo in to je to? Dojel sem da nimaš treh čistih, ampak da si tako ubrisan si pa nisem mislil.
Med bežanjem so že umirale žrtve, tudi nedolžne, Koliko je bilo takih, pa policaji ne vodijo statistike. Si cer pa takrat, ko se zgodi nesreča policaji najraje zanikajo, da so nekoga lovili, ampak pravijo da so samo peljali za njim. http://www.rtvslo.si/crna-kronika/ravnanju-policije-price-oporekajo/78831Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Torej koliko primerov povoženih otrok ter kolesarjev že imamo pri nas zaradi pobega?![]()
Ej, ti lahko povoziš otroka od trenutka, ko sedeš za volan. Da mi nikoli več ne voziš! Razumeš?
Lovljenje zanesljivo za sabo potegne splošno ogrožanje vseh slučajno navzočih, velikokrat se pa lovljenje konča s nesrečo, pogosto tudi s smrtjo. Sploh kadar lovijo motorista, ali jim uide, ali pa se zaleti. Da mu zmanjka bencina je redkost. Ljudje pa bežijo izključno zaradi visokih kazni.Citat:
no sej kot sem rekel. tvoja omejena miselnost pravi bolje pustiti kot loviti. očitno se ne zavedaš kaj bi to potegnilo za sabo.
Ja, bolje pustiti, kot loviti, ko je jasno da bo zaradi lovljenja prišlo še do hujšega ogrožanja varnosti kot prej in ko je velika verjetnost, da bo zaradi lovljenja prišlo do nesreče.Citat:
no sej kot sem rekel. tvoja omejena miselnost pravi bolje pustiti kot loviti. očitno se ne zavedaš kaj bi to potegnilo za sabo.
A sedaj pa vsi ustavijo? al tud bežijo?Citat:
ja, samo to potem pomeni da nihče več ne bo ustavil policiji. Najbolje da se vse pusti pri miru pa naj vlada anarhija. Tisti ki beži, beži z razlogom, če naredi prometno nesrečo si je sam kriv. Če kdo umre zaradi tega, je kriv voznik ki je bežal in ne policija (razen če ni policija tista ki povzroči prometno nesrečo.)
In kakšna je praksa v drugih evropskih državah? dej razloži kar po vrsti od a do z. Vem le, da ljudje bežijo zaradi visokih kazni, ki pa so v tujini nekajkrat manjše, ob večjih plačah.Citat:
sicer pa, ti tako rad primerjaš slovenijo z drugimi evropskimi državami, pa primerjaj še kakšna je praksa pri njih. Nočeš ne, ker rezultat primerjave nebi bil tebi v prid. c.c.c
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Problem bo nastal, ko bo policija naredila krim tehnicni ogled vozila in bodo v avtu samo tvoje sledi.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ampak pri najdenem ukradenem vozilu se ga vedno dela, ker se vedno kaj najde. In to spada tud med zadeve ki jih obicajno obravnava komija SKP iz policijske uprave, kar pomeni d ana kraj pride krim tehnik ki se na svoje delo zelo dobro spozna in je tudi ogled narejen bolje kot ce bi ga delal splosen policist sam.