"Po pamet"

I

Izbrisan uporabnik #15304

Jaz sem samo naštel dva popolna popotnika z družinami.
Oprosti, narobe sem citirala. Ti si samo dal iztočnico, odgovarjala sem na spodnji zapis. Saj večina ve, zakaj se gre.

Oba padeta v kategorijo Moških z veliko začetnico. Imata družine (velike) in če se le da, lezejo po svetu skupaj vsi. Čeprav Toma že malo preveč vleče proti Mati Terezi, je preveč dober po srcu. Šeruga bolj skrbi za svoje, Tomo pa za druge.

• Všeč mi je
Reactions: Leon2007 in McGiver
5. apr 2015
1.406
728
113
Dejansko pa bi osebno doniral oz. večja možnost obstaja, da bi doniral, če bi te kilometre in čas od tega projekta do mongolije v Sloveniji prevozili, po vseh cestah, ne samo Ms-Kp.. In poslikali, posneli vse neumnosti, nevarnosti, ki nam pretijo v veliko ovinkih in ravninah naših cest. Majkemi dam 5e za to. Predvsem ker se po teh cestah vozim jaz z mojo družino. Pa menim, da če bi dovolj promovirali, bi kak Svet tv zagrabil, nardil članek, pa se bi razširilo.. Kak komotar nardi kak km zraven, peljejo denis dame zraven....se peljejo mimo naše hiše... Ploskam in navijam. Bi šlo.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Popamet... Kaj grejo po pamet, ki jim manjka? :evil:

Dedi naj se imajo fajn. Upam, da se bodo žene imele še bolj... :fredi::evil::valjamse:

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.448
2.184
113
Sem prebral. Malo za lase privlečen razlog zakaj grejo uživat za 6 tednov.
Ampak ajde.... Nej bo

Samo v tisti smeri kamor gredo, niso baš neke lepe punce

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Je že kar nekaj časa od tega.....
Kar se tiče "nevarnih" držav na poti, nobene panike, povsod so bili lepo sprejeti (tudi v Iranu).
V Mongolijo so uspešno prispeli - brez Subaruja. :rolleyes: V Kirgiziji jim je dokončno spustil dušo, čez gorovje Pamir so se dobesedno privlekli z brzino bicikla.
Dnevno jim je požrl tam okrog pet litrov olja :eek:, tako da so avto podarili srečnemu novemu lastnikui, naprej pa malo mešano: "taksi", železnica, rent-a-car......
Pretekli vikend so fantje organizirali potopisno predavanje. Za zavod vozim jim je do zdaj uspelo zbrati cca. 5000€.
Vtisi, fotke in posnetki so nepozabni, na momente prav nezemeljski.
Naslednjič grem zraven o_O

I

Iran je sploh zakon. Ljudje so tako prijazni, da si na koncu že prav želiš, da bi bili malo manj :D
Romzi, kje se da kaj videt?

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
V Mongolijo so uspešno prispeli - brez Subaruja. :rolleyes: V Kirgiziji jim je dokončno spustil dušo, čez gorovje Pamir so se dobesedno privlekli z brzino bicikla.
Dnevno jim je požrl tam okrog pet litrov olja :eek:, tako da so avto podarili srečnemu novemu lastnikui

Si bom drznil biti nesramen: odpadek so pustili novemu lastniku, tam... nekje daleč. In imajo še čisto vest, ker so ja naredili nekaj "dobrega". :bonk:

Pa saj je važno, da so se imeli fajn...

I

Si bom drznil biti nesramen: odpadek so pustili novemu lastniku, tam... nekje daleč. In imajo še čisto vest, ker so ja naredili nekaj "dobrega". :bonk:

Si kdaj videl, s čim vse se v določenih deželah vozijo? Kako veš, da je avto za njih odpadek?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.

Ti poslikam in pokažem okolico hiše bližnjega soseda? :valjamse:
Star Megane, Punto, Honda Civic, 2x Golf 4, star Fordov avtodom, star bivalni kombi in en prastar Porsche, ki mu ne vem ne imena ne modela.
Vsi nevozni in zelo "ekološki". Tisti Libero od kolegov grem stavit da se bo še vozil.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Je že kar nekaj časa od tega.....
Kar se tiče "nevarnih" držav na poti, nobene panike, povsod so bili lepo sprejeti (tudi v Iranu).
Dnevno jim je požrl tam okrog pet litrov olja :eek:, tako da so avto podarili srečnemu novemu lastnikui, naprej pa malo mešano: "taksi", železnica, rent-a-car......
Pretekli vikend so fantje organizirali potopisno predavanje. Za zavod vozim jim je do zdaj uspelo zbrati cca. 5000€.
Vtisi, fotke in posnetki so nepozabni, na momente prav nezemeljski.
Naslednjič grem zraven o_O
Eh na takle se gre le enkrat, se mi zdi da boš moral kar svojo ekipco skp vržt. Alpa na drugačno pot it, tole so fantje osvojil oz prevozil.
Itak pa ni fore ker pol maš tko rečeno vodiče in ne odkrivaš stvari skupaj kot skupina.