Plodnost med menstruacijo

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
s stavkom da se zaradi okolice moraš odločiti za otroka ali dva se mi zdi popolni nesmisel! Zakaj? Za otroka se morata odličiti dva brez pritiskov okolice če ga želi imeti kdo druga naj si ga naredi sam se bom za otroka odličil ko bo meni in partnerici se to zazdelo ne ko se bo zazdelo sosedu al pa tašči! Sosed ima ferrarija a ga pol morem imeti tut jaz ker okolica pričakuje to od mene? Malo čudna primerjava otroka z avtomobilom ampak vseeno!

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
To je pa zato, ker večina folka že živi na svojem in še vedno dela kar mamica reče doma.
smirk-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
okej ena neumesna...

kolegici se je zgodilo, da ji je med seksom šel kondom... še takrat, ko si da duška, revca...

skratka, od druge prijateljice je slišala, da če ima doma kakšne tabletke, naj jih vzame kakšnih 5, 6 naenkrat in da deluje to kot tabletka za potem...

ampak jaz ne verjamem v to in sem ji svetoval, da naj vseeno gre po pravo tabletko. kolikor vem, potem ni šla, ampak ker je blo to dogajanje v enem tednu (prejšnji teden) še ne vemo, kakšni bodo rezultati. in tudi če bodo okej - je to le srečen razplet okoliščin ali stvar dejansko deluje?

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
skratka, od druge prijateljice je slišala, da če ima doma kakšne tabletke, naj jih vzame kakšnih 5, 6 naenkrat in da deluje to kot tabletka za potem...
To deluje, samo kakor vem, ne pri vseh tabletkah. Odvisno katere mikse hormonov vsebujejo.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
menda ma logest.

@Tjaša: sorry, ampak tle zraven pa res ne pašejo take neumestne. res sem živčen že sam, ker gre za best frendico, [censored], ne predstavljam si, da se to men nardi... definitivno mam za par tednov pokvarjen seksualni tek...
uf-1.gif

poču ji je pa Durex... fak...

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Ej ne vem, žal.
Lahko pa malo pogledaš na med-over.net, če kaj tam piše, ali pa pošleš mail/pokličeš kakšnega ginekologa.
Na, nekej je tudi tukej: klik

Nazadnje urejeno:

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
okej ena neumesna...

kolegici se je zgodilo, da ji je med seksom šel kondom... še takrat, ko si da duška, revca...

ampak jaz ne verjamem v to in sem ji svetoval, da naj vseeno gre po pravo tabletko. kolikor vem, potem ni šla, ampak ker je blo to dogajanje v enem tednu (prejšnji teden) še ne vemo, kakšni bodo rezultati. in tudi če bodo okej - je to le srečen razplet okoliščin ali stvar dejansko deluje?

čaki a js prou razumem...šele po enmu tednu se je bejba spomlna, da bi blo fajn kej ukrepat če noče zanosit?
sprasujem se.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
buča - tega je en teden, kar se je naredilo. ukrepala je takoj, pojedla tabletke še isti večer... samo vemo še ne, a to deluje, ali ne. ker je pač šele en teden mimo.

EDIT: sem pa zdele zvedel, da je z Logest tabletkami full veliko tveganje ob tem "manevru" zaradi tromboze...
tongue-1.gif

očitno Murphy nima rad samo mene...
tongue-1.gif

tega ji raje ne povem, ker se že zaradi vsega full sekira, pravi, da ne bo nikoli več seksala in ne vem kaj še vse...

js pa tudi...
tongue-1.gif

še en edit @Jest5: hvala za tele linke, sem ji jih že forvardiral.

Nazadnje urejeno:

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
A se je bilo tako težko naslednji dan na Metelkovo zapeljat ali poklicat ginekologa? Mislim obup ej! Najbolš da gre drugič do stare mame, ki bo nabrala malo plevela na travniku in skuhala en čajček, ki ga bo potem zlila v kozarec in si ga dala na trebuh. Čudežno ne bo noseča!

Aja pa še tole, ženska je imala časa 4 dni, da gre po tableto za splav. Zakaj si obremenjujete življenje za brezveze?
confused-1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Sem 100% da pelje avtobus iz vašega konca vsaj 1x na 4 dni. Sicer bi lahko tudi tisti frajer malo pristopil zraven in probal zadevo zrihtat. Pa ne da bi zdej kaj očital, ampak zdi se mi to totalna neumnost. Kolegici od njej pa reč, da če ne ve za kaj so tisti tableti, da jih naj ne ponuja okoli. Sej verjamem da je bila panika, ampak dvakrat kloboko vdihneš in trezno razmišliš kako pa kaj.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
A v Grčiji pa ni ginekologov?
confused-1.gif

Sem prepričan, da imajo v vsaki ambulanti toliko antibejbi tablet, kolikor se jih v Sloveniji porabi v enem letu
grin1.gif

Kakorkoli že, naredila je veliko bedarijo. Pa s tem ne mislim seksa ampak "ukrepanje" po tem.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
No sej če je res pojedla zadostno porcijo običnih KT tabletk, naj ne bi bilo panike-2x po 3 ali 2x po 4(odvisno katere tablete). Je pa jasno gotovo bolj zanesljiva after tabletka pri zdravniku.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
ni mi jasno zakaj se ti sekiraš, sploh... njen problem, njeni otroci in njen [censored].

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
nekak se mi zdi, da je on tist kolega
grin1.gif

dizzy, a prišlo ji je vsaj? veš tudi to?
evil.gif

Nazadnje urejeno: