Plodnost med menstruacijo

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

A ti samo prebereš prvo sporočilo in odgovoriš? Malce preleti temo in hitro ti bo jasno, da tvoja logika ne drži.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Se strinjam. Razlika je, na pa tako očitna, samo malo bolj si omejen kar se tiče dogajanja zraven. Pa malo bedno je ko oba preplavi strast in morš pol vse prekint in uno gumico gor dat.
grin1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
hysterical-1.gif

no, to bi se lahko tudi napačno razumelo...

raje rečem pri določenih stvareh hiter kot zajc, pri nujnih pa vzdžljiv kot duracell zajc...
grin1.gif

dejansko lahko natikanje kondoma celo popestri sex, samo treba je bit praktičen... ne govorijo zastonj, da smeh popestri sex. poleg tega, velikokrat se lahko natakne kondom, medtem, ko počneš še kaj drugega (oralno zadovoljevanje...
wink-1.gif

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
jz sm pa ubistvu zlo zadovoljna s tabletkami... jemljem jih že 3 leta, ker sem mela ful (pre)močne menstruacije in sem pogosto skupej padala med njimi. od kar jem tabletke lahk rečem da se je stanje ful poboljšalo, zredila se nisem, niti nimam problemov s kožo ali čem drugim.
pa zaupam jim velik bolj kot kondomom, od kar so mi v enem večeru trije počli (sem bla sicer na KT že, ampak jbg, je bil pač one night stand).

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Sandrca pravi:
jz sm pa ubistvu zlo zadovoljna s tabletkami... jemljem jih že 3 leta, ker sem mela ful (pre)močne menstruacije in sem pogosto skupej padala med njimi. od kar jem tabletke lahk rečem da se je stanje ful poboljšalo, zredila se nisem, niti nimam problemov s kožo ali čem drugim.
pa zaupam jim velik bolj kot kondomom, od kar so mi v enem večeru trije počli (sem bla sicer na KT že, ampak jbg, je bil pač one night stand).

Poznam to zgodbo skozi oči moje drage. Je vse lepo in prav, problem se pa pojavi ko sedaj skušava, da se kaj prime (pa jih že nekaj let ne je) pa je cela jeba
crazy1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik Sandrca pravi:

Poznam to zgodbo skozi oči moje drage. Je vse lepo in prav, problem se pa pojavi ko sedaj skušava, da se kaj prime (pa jih že nekaj let ne je) pa je cela jeba
crazy1.gif

Kej veš, kolk cajta jih je jemala prej ?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik Sandrca pravi:

crazy1.gif
Ampak kje imaš zagotovilo, da je to zaradi tablet? Prav tako je lahko že po naravi eden od vaju bolj švoh glede plodnosti.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik Sandrca pravi:

crazy1.gif
Ampak kje imaš zagotovilo, da je to zaradi tablet? Prav tako je lahko že po naravi eden od vaju bolj švoh glede plodnosti.
zmaga.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
To nima nobene veze z jemanjem tabletk. Brezveze se z tem tolazita. Vem da vama je tezko, ampak taksna vaju je naredila narava in ne tabletke.

Pejta se testirat da se vidi, v kom je problem (da se bo vedelo kdo rabi pomoc). Danes je toliko moznosti za otroke da glava pece. Imas tudi moznost "darovanja" - jajceca ali semenceca, oplodfitev v epruveti... neskoncno moznosti!

Upam da vama uspe, nisem pa ginekolog tako da moje pisanje ni 100%
tongue-1.gif

LP

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.771
6.760
113
pri taščici
Tudi jaz bi prej drugim dejavnikom dal prednost pred neplodnostjo kot pa tabletkam.
Moja ex jih je kar nekaj časa jemala pa je sedaj že drugič mamica pa ni videti da bi imela kake hude probleme s tem...

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
To nima nobene veze z jemanjem tabletk. Brezveze se z tem tolazita. Vem da vama je tezko, ampak taksna vaju je naredila narava in ne tabletke.

Pejta se testirat da se vidi, v kom je problem (da se bo vedelo kdo rabi pomoc). Danes je toliko moznosti za otroke da glava pece. Imas tudi moznost "darovanja" - jajceca ali semenceca, oplodfitev v epruveti... neskoncno moznosti!

Upam da vama uspe, nisem pa ginekolog tako da moje pisanje ni 100%
tongue-1.gif

LP

Ko enkrat naletiš na težave ni ravno tako veliko neskončnih možnosti, verjami ker sva že kar nekaj pičkarij čez dala. In ja sej ne trdim to je to vse zaradi tablet ampak naj bi bile delno pa tudi tabletke krive za samo situacijo. In ja tudi testirala sva se že oba in podobno...vglavnem pizdarija cela in več kemije ko mečeš vase slabše je. Na podlagi lastnih izkušenjme noben ne prepričan da je jemanje teh tablet kot bi pomarančo pojedel. Zadeva ti zjebe hormone, sedaj nekaterim ženskam verjetno ne tako močno, spt drugim pa kar pošteno. Jaz vem da zaščita mora bit ampak osebno raje prisegam magari na kakšen ženski obroček, kondom ali pa pač na umik. Če si na onenight standu maš itak kondom, če maš resno bejbiko je pa itak kar nekaj oblik zaščite ki so dovolj dobre. Če pa vzameš na znanje, da je ženska dejansko plodna le v obdobju ovulacije torej ubistvu en dan v mesecu (tudi ostale dni je plodna ampak je stopnja plodnosti praktično zanemerljiva) potem hitro ugotoviš da velikokrat preveliko paniko folk dela glede zaščit za katere piše do so le 99% uspešne.
Vglavnem sem proti kemiji.

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
ampak naj bi bile delno pa tudi tabletke krive za samo situacijo.

Sočustvujem s tabo in upam na najboljše.

Nesmislov pa ni treba pisati, ker forum bere precej ljudi in bo še koga zagrabila panika.