Plodnost med menstruacijo

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Ja, tam okoli 5 dni. Samo hec je, da ne moreš biti nikoli čisto siguren, kateri dnevi so to
evil.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
a niso včasih rekli da za dečka moreš imeti gumijaste škornje gor ko ga delaš?
confused-1.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Prvo je izgledalo zanimivo, potem pa vidim idealne dneve za "spočetje dečka" in "spočetje deklice".
bonk.gif

hysterical-1.gif

grin1.gif
tudi meni se je to zdelo kar nekaj, prvi "graf" plodnosti pa pomojem mora biti nekako to kar je.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
minus: KT zadržujejo vodo v telesu
minus: jetra so bolj obremenjena

plus: dermatolog jih predpiše če ima ženska težave z mozolji (nevem točno katere)

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Pa doggy style more bit
aplauz.gif

P.S.: to pomeni tudi, da se ga dela NA CESTI
hysterical-1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
a niso včasih rekli da za dečka moreš imeti gumijaste škornje gor ko ga delaš?
confused-1.gif

Točno tako!
wink-1.gif

Sicer je pa nekaj zanjimivo. Ženske nimate pojma o tem ker nobena nič ne napiše? Vaše telo, pa nobenga pametnega posta od njih.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
one zdej tablete papajo pa se zgejo ko gluhe svije, tipi pa pisete po forumu
wink-1.gif

grem spat raj....
grin1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
, ter... najbolj pogost stranski učinek - rejenje...

+ konkretno zmanjšanje libida

=

itak manj seksa --> iz česar sledi, da je veliko manj možnosti za zanositev.
grin1.gif

verjetno je to glavno orožje proti zanositvi...

samo, sem zadnjič nekaj bral o odstotkih zanositve...

torej, velikokrat se naredi, da se jajčece oplodi, a ko se želi vgnezditi, pač ne uspe. tako menda, to zdaj ne vem, a je prav za človeka mišljeno, al kako, skratka, menda uspe na ta način 7% vseh nosečnosti...

se pravi... da je možnost za zanositi izredno mala, pa še vseeno pride do zanositve, takrat, ko najmanj rabiš...
uf-1.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
Ženske namesto ugotavljanja, kdaj je najmanj možnosti za zanositev, raje poskrbimo za to, da tipu sploh na pamet ne pade, da bi mu pršlo not, pa nej bo to 14., 20. al katerikoli dan. Seveda če nista kako zaščitena...jst sm tabletke skenslala zato, ker a) nisem več mela rednega tipa in b) libido je upadel ter c) začela sem se redit. Ali sta bili b in c možnost dejansko povezani s tabletkami al je bilo to naključje, ne morem vedet, ker so ble še druge scene zraven (ne ravno prijetno obdobje lajfa/veze).

In ravno zaradi tega, ker gre za moje telo, dokler ne bom z nekom, s katerim bom pripravljena imeti otroka (in bo seveda on čutil enako) se takih scen ne mislim it. Sicer kondom res ni fajn scena, kar se ugodja pri seksu tiče, a bojazen 'kaj pa če' je čist preveč friki v primerjavi z neudobjem....

zadovoljen
wink-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

"minus: jetra so bolj obremenjena"

V nizkodoznih KT je približno 100 MIKROgramov hormonov. Če bi bila človeška jetra res tako občutljiva, potem nas že davno ne bi bilo več na svetu.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
Sicer kondom res ni fajn scena, kar se ugodja pri seksu tiče, a bojazen 'kaj pa če' je čist preveč friki v primerjavi z neudobjem....

Ko bi ženske dejansko vedle kakšna je razlika s sexom z in brez kondoma, bi se veliko raje šle eksperimentiranja.
evil.gif

Tip čuti večino slabšega seksa s kondomom.

PS: ne ne izogibam se kondomu, če je ta potreben..., samo moral sem omenit, ker nekatere igrajo žrtveno jagnje, ker je tok bad s kondomom, pa se vseeno žrtvujejo. Če se kdo žrtvuje je to tip.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
se strinjam.
seksat s kondomom je isto kot da bi z gasmasko marjetice vohal...
crazy1.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
brez skrbi, da vem, kako je z in kako brez...tut zato sem bla, ko sem mela resnega tipa, večino časa na tabletkah...pa tukaj ne gre za igranje žrtvenega jagnja...me pa zanima, kako bi ravnali tipi, če bi bli vi tisti, ki bi bli noseči (recimo, da bi ble vloge obrnjene). A bi se še zmer šli riziko zanositve ob ne-varnem seksu ali bi vztrajali, da so bejbe zaščitene? Itak je problem zanositve bolj aktualen v mlajših letih, ko se praviloma še šolamo in nimamo ne časa ne denarja ne zrelosti za otroka, takrat pa praviloma tut partnerja nista dovolj odgovorna, da prevzameta nase posledice, ki sledijo nezaščitenemu seksu.
Občutki in misli, ki te spreletavajo, ko ti menstra zamuja (čeprav ne bi smela), pa itak nobenemu ne privoščim.
smirk-1.gif

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
PNG, se strinjam z obema tvojima postoma.
In okrog kondomov je tako...večino "bremena" po mojem mnenju nosi moški (vsaj meni kondom ni preveč moteč).
Pri raznih razmišljanjih ob zamudi oz. če se ne prikaže, pa ženska. Nočem rečt, da je tipom vseen, vem, da ni, sam je vseen tu večina sranja na ženskih "plečih".

Vprašanje za ženske (no, lahko tud kakšen moški napiše mnenje svoje partnerice)....ima kakšna izkušnje z diafragmo? Moja edina je ta, da sem bila pri rosnih 15 na nekem teoretičnem predavanju na Metelkovi, in smo jo morali dajat v plastičen model...no, jaz je potem nisem morala ven dobit,
hysterical-1.gif
...

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Kolikor je meni znano za diafragmo, mora ženska vsaj enkrat roditi, da jo dobi, poleg tega, ko sem se jaz o tem zanimala, se je ni dalo kupiti v Sloveniji, ampak so ženske hodile po njo v Avstrijo.

frika

Pripravnik
2. okt 2007
43
0
6
med menstruacijo nikakor ni ženska plodna! Takrat se njeno jajčece odvede ven in ni nikakršne logike. nevarnost plodnih dni je kakih sedem do deset dni po menstruaciji. semenčeca pa preživijo nič več kot 72 ur