Planica 2023

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.242
2.518
113
Insajdersko/outsajterski pogled.

Vsa čast Frenku, da je sam kupil 30 + 30 vstopnic!

• Všeč mi je
Reactions: DOMEK

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Na RTV SLO je napisano malo dvoumno. Ni kupil ravno 60 kart iz svojega žepa. Nekaj pa jih je.

"Jaz sem kupil trideset kart za prvi in trideset kart za drugi teden. No, ne jaz osebno. Sem pa osebno kupil karte za mojo družino. To je nekaj, česar se zavedam, Da nobena karta ni zastonj. Nekdo jo mora plačati. To, da plačamo karte, ohranja trajnostno poslovanje prvenstva. Tako da nisem niti pričakoval, da bo nekdo drug kupil karte za naše ali moje osebne potrebe."

Več na: https://www.zurnal24.si/sport/zimsk...-zal-se-slovenski-navijaci-ne-zavedajo-402177 - www.zurnal24.si

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.940
2.641
113

Aha potem je on tisti ki je vse karte pokupil.

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.398
384
83

saj mu je posredno vrnjeno plus kaksne obresti, verjamem

• Wow
Reactions: Samo Svoj

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
434
83
uh, sem delal v Planici 6 let, zgodb kokr jih hočeš
zmaga tista, ko so z ozvočenja pijani Poljaki prevrnili stojalo s trombo, ki se je ustavila 15cm nad glavo punčke, ki jo je imel en ati na ramenih...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Ko je masa ljudi, ne moreš računati, da bodo delovali po tvojih pravilih, temveč moraš tako ali drugače skrbeti (s silo), da se pravila upoštevajo. Če so pijanci lahko prevrnili stojalo, je nekdo prej resno zajebal. Zanašati se, da v masi ni pijanih, motenih ali hudobnih ljudi, je naivno.
Sicer pa vsa čast prostovoljcem ...

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.940
2.641
113
No iz tega vidika je tole prvenstvo vsaj zelo varno, saj ni mase.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Tako je, pa še zimske počitnice je bilo treba postavit, da ne bomo slovenčki gužvo delali na nadstandardni prireditvi, kjer se bo drenjalo od šprtnih navdušencev.

ma dej ne jambrej.

Počitnice so prestavili zato, da turizem večkrat služi.

Poglej letos, Kranjska gora:

- Novo leto
- Počitnice
- Svetovno prvenstvo
- Vitranc
- Planica

v roku 3 mesev.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
Se strinjam, pod crto je celo izpadlo bolje (pac sreca, nimajo oni nic s tem). Gre se za princip, ne mores to tko kokr ti pase se igrat pa zonglirat s solstvom. Pac moj pogled, ve se kaj je oz. naj bi bilo pomembneje. Ta blamaza od prvenstva zihr ne. Nadstandard ja... cisti bruh.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Meni se zdi prav, da so šolske počitnice prestavili. Običajni termin je tako ali tako malo pozen za trenutne klimatske razmere.
Organizatorjev Planice mi je v bistvu predvsem zelo žal, ker niso uspeli zagotoviti domačega obiska. Očitno so zato skrbeli amaterji, ki so verjetno strokovnjaki na drugih področjih, ne razumejo pa marketinga. Žal imam izkušnje, ker smo mi v firmi tudi kdaj tako zajebali, ko smo "amaterji" delali tisto kar ne znamo in ne tisto, kar znamo :bonk: .
Po mojem v Planici ne moreš imeti mase navijačev, če jih ne pripelješ z avtobusi. Na nek način je to precejšnja "vukojebina", niti slučajno ne neko središče, ki je 30 km oddaljeno od milijonskega mesta. Ena od variant bi verjetno tudi bila, da bi agencijam, ki delajo izlete po Sloveniji ponudili karte z nekim primernim rabatom in naj te nafilajo nekaj busov med tednom, čez vikend pa bi jih uspeli najbrž lep večkratnik števila 10. Sicer je res, da ti najbrž ne bi bili najbolj vzorni športni navijači, po poti bi še kaj drugega pogledali, pravo kosilo bi mogoče tudi imeli drugje in ne bi bili cel dan v Planici. Že poleti se marsikateri avtobus ustavi v Planici. Predvidevam, da takih obiskovalcev sploh niso hoteli imeti ... Sedaj pa bi prišli prav.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Ok, samo sola kot talec turizma? Daj no...

zakaj talec?

a bi raje videl, da bi ble zdele pocitnice, da druzine ne bi imele kje spat? valda so jih prestavili da, so prenocisca frej, pa se turizem lahko veckrat kasira. win-win-win, 3x win za vse.

se pa tud meni ze smilijo organizatorji. tok jih po zobeh vlacijo, pa vsi vemo, da tud ce bi bila cenej karta, folk ne bi ravno drl tja. tipicen slovenceljski linc.

malo razmisljam, da bi jim cez vikend nesel kaksen euro. sicer od mene ne bojo glih obogatel, ampak nekaj pa bo.

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: endvatri in Pepe