Meni se zdi prav, da so šolske počitnice prestavili. Običajni termin je tako ali tako malo pozen za trenutne klimatske razmere.
Organizatorjev Planice mi je v bistvu predvsem zelo žal, ker niso uspeli zagotoviti domačega obiska. Očitno so zato skrbeli amaterji, ki so verjetno strokovnjaki na drugih področjih, ne razumejo pa marketinga. Žal imam izkušnje, ker smo mi v firmi tudi kdaj tako zajebali, ko smo "amaterji" delali tisto kar ne znamo in ne tisto, kar znamo
.
Po mojem v Planici ne moreš imeti mase navijačev, če jih ne pripelješ z avtobusi. Na nek način je to precejšnja "vukojebina", niti slučajno ne neko središče, ki je 30 km oddaljeno od milijonskega mesta. Ena od variant bi verjetno tudi bila, da bi agencijam, ki delajo izlete po Sloveniji ponudili karte z nekim primernim rabatom in naj te nafilajo nekaj busov med tednom, čez vikend pa bi jih uspeli najbrž lep večkratnik števila 10. Sicer je res, da ti najbrž ne bi bili najbolj vzorni športni navijači, po poti bi še kaj drugega pogledali, pravo kosilo bi mogoče tudi imeli drugje in ne bi bili cel dan v Planici. Že poleti se marsikateri avtobus ustavi v Planici. Predvidevam, da takih obiskovalcev sploh niso hoteli imeti ... Sedaj pa bi prišli prav.