Planet Golob

sad

Guru
24. avg 2007
21.521
10.189
113
Drugače golobova izjava delno drži. Sam nimam izbranega osebnega zdravnika že 20 let in ga tudi ne bom imel, ker kogarkoli bi izbral v zadnjih 20 letih bi ga že vsaj 3x moral menjat. To da moraš osebno it podpisat da ti prenesejo zdr. karton ipd. bedarije z birokracijo dokler si zdrav, ensotavno ni smiselno.

BTW, "Ne nazadnje" na začetku stavka zveni še bolj butasto kot sama izjava, čeprav pravopisno pravilno, se nikjer ne uporablja ta sklop besel ločeno. Sploh ne kot začetek stavka, in tudi nov pravopis bo to najbrž (naj brž?) popravil
Fajn.
Bližnji se je razbil v tujini in ker se mu prej ni dalo urejati zavarovanja, ko je bil nepoškodovan, smo potem to morali mi ostali 10x več urejati po poškodbi. Pač se mu je zdelo brezveze, saj te pa nea rabi.
Evo, tako pametna je ta tvoja izjava. V bistvu ne morem verjeti, da lahko odrasel človek to spravi skupaj.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.986
6.761
113
Malo večja varianta, da bi ga bo tudi Svobodnjak lahko dal na steno.

golob imperator.png

• Ljubezen
Reactions: Kamele0N

tomi

Guru
1. sep 2007
18.838
10.042
113
MB
Poslanci Svobode ignorirajo mnenje finančnega ministra in zdravstvene ministrice. Svobodnjak

Ob bistveno spremenjeni noveli je finančni minister Klemen Boštjančič, ki je tudi podpredsednik vlade in največje stranke, po naših podatkih pobesnel. S sopodpisano zdravstveno ministrico Valentino Prevolnik Rupel je lastnim poslancem, tudi predsednici odbora DZ za zdravstvo Tamari Kozlovič, in poslanskim skupinam SD in Levica poslal pismo, v katerem jih »prijazno« opozarja, naj vendarle še enkrat razmislijo.

Zavezovanje koncesionarjev k nepridobitnosti bi »lahko imelo negativen vpliv na izvajanje storitev v okviru javne zdravstvene mreže,« piše Boštjančič. Bojazen, da bi se dobički prelivali v tržno dejavnost, je po njegovem mnenju odveč, saj da je za nadzor nad poslovanjem koncesionarjev zadolžen plačnik storitev, torej zdravstvena blagajna (Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije). Koncesionarji bodo dolžni podatke o svojem poslovanju pošiljati tudi ministrstvu za zdravje. Vse to naj bi onemogočalo prelivanje dobičkov, ustvarjenih na račun javnega zdravstva, v tržno dejavnost.
kaj pa onadva veta, ulica ve!

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in koliko

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.775
7.437
113
Ah ne vemo. So objavili precej sočne naslovnice revij z JJjem v podobni nekega slikarja, pa ni bilo nekega zgražanja. Vecje zgražanje je bilo, ko je neka druga revija objavila podobno sliko sedanje vlade v HugoBoss uniformah.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.272
3.111
113
Take slike si "folk" tala za razne abrahame in podobno. Odvisno od prejemnika (in takrat prisotnih) pa je ali jih tudi javno objavi.

• Všeč mi je
Reactions: jest5