Planet Golob

B81

22. jul 2007
38.381
11.487
113
Ne morem razumeti zakaj se provokatorji ob vsaki izjavi, ki je dejstvo (taki in podobni ukrepi v veliko državah, so bili DEJSTVO), režijo in talajo prstke dol. Kako naj potem v duhu debate jemljem resno ostale navedbe omenjenih osebkov? Kredibilnost NULA....
režavec je v resnici trenutni napad panike (ko ne veš, kako bi demantiral), prstek dol pa dejansko nestrinjanje.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.382
2.211
113
Emona / Carnium
Pričakovan odgovor, na levi nič novega.
Vendar, rečeno je bilo da kriza 2008 se nas ne tiče pa je prišla 2010 in je takratni guverner Banke Slovenije, Kranjec kasneje dejal da si niso mislili, da bo do kaj takega prišlo in so šli vsi svoje knjige brat, kaj storiti.
Da ne govorimo o koroni in Šarcu ko mu je kar rit skupaj potegnilo od hudega in je raje šel loviti zajca po gozdu.
Liderji, pravi liderji države le to vodijo in imajo vizijo in sposobnost pogleda vsaj malo naprej. Blagor tebi ker te trenutno stanje v svetu ne skrbi.
Nekako tako kot sedanjo oblast.
Meni je bilo všeč, kako je Tonin klical kamiondžijo...in jecljal na RTV. Vem, da je on pravi lider, ampak mislim, da se Glanzkopf z menoj ne strinja.
Skrb je zares efektivno početje. Še posebej, če si tako nepomemben na geopolitičnem zemljevidu, kot je Slovenija. Čestitam vsem, ki bodo delovali iz zaskrbljenosti in bodo tako (od)rešili svet.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto in aljoman

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.453
4.018
113
Meni je bilo všeč, kako je Tonin klical kamiondžijo...in jecljal na RTV. Vem, da je on pravi lider, ampak mislim, da se Glanzkopf z menoj ne strinja.
Skrb je zares efektivno početje. Še posebej, če si tako nepomemben na geopolitičnem zemljevidu, kot je Slovenija. Čestitam vsem, ki bodo delovali iz zaskrbljenosti in bodo tako (od)rešili svet.
Slovenija je v varnostnem svetu OZN. In naša zunanja ministrica je konstantno zaskrbljena in kdaj tudi zgrožena nad geopolitičnimi dogajanji.

• Haha
Reactions: nacek in delter333

delter333

Guru
21. maj 2010
1.982
1.699
113
Notranjska
Nihče ne pričakuje od naših da rešijo svet, dobro pa bi bilo prekrmariti vse čeri katere so pred nami. Ampak imaš prav če ljudi ne briga tudi swbičnih politikov ne bo ljudje pač živijo z dneva v dan, vsak vikend na sončka v Dalmacijo ( Istra je sedaj kaos), glavno da bo superkomjuter, enkrat.....

delter333

Guru
21. maj 2010
1.982
1.699
113
Notranjska
Si tipičen kaviar komunist, ki mu je oblika pomembnejša od vsebine.
In na vsako objavo "mladih zdravnikov" znaš napisat le, da niso več tako mladi. Vsebine se pa raje ne dotikaš, ker globoko v sebi veš, da je res.
Borci NOB ja so tudi vsak dan mlajši....in še kar hodijo iz gozdov..... sam to ni nekako tema katera mu ne da spati, žlahta je samo ena.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.382
2.211
113
Emona / Carnium
Slovenija je v varnostnem svetu OZN. In naša zunanja ministrica je konstantno zaskrbljena in kdaj tudi zgrožena nad geopolitičnimi dogajanji.
Dokler nismo ena izmed stalnih članic VS nas lahko nič ne skrbi v povezavi z ministrico. Svet je varen! Morda lahko kakšno rečete o izboru kostimov in petk ter gostiteljih, h katerim jo zanese neposodobljena navigacija...

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

mistique

Guru
16. jun 2009
14.382
2.211
113
Emona / Carnium
Nihče ne pričakuje od naših da rešijo svet, dobro pa bi bilo prekrmariti vse čeri katere so pred nami. Ampak imaš prav če ljudi ne briga tudi swbičnih politikov ne bo ljudje pač živijo z dneva v dan, vsak vikend na sončka v Dalmacijo ( Istra je sedaj kaos), glavno da bo superkomjuter, enkrat.....
Mislim, da to kar v Sloveniji počnemo ni krmarjenje, ampak "izmenično" zaletavanje v populistične čeri leve in desne obale. Slovenci v Sloveniji smo mentalno tako majhni, da nam vizija in vrednote na dolgi rok nič ne pomenijo. Takšne imamo tudi politike (z nekaj izjemami). Smo pač vrtičkarji, ki si želimo le večji krompir z dokazano neučinkovito metodo pridelave.
Superkompjuter bi lahko bil celo premik naprej, če ga nekako priklopimo na volilno telo...v sili plebs tudi muhe žre, oblastnik pa kaviar.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: delter333 in Gatto

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.780
-871
83
Ti si sploh zanimiv.
Kot nek malo debilen osebek.

Kljub vsem dokazom o aferah, goljufijah, younameit škodljivih dejanjih levih strank - jih še vedno zagovarjaš v nedogled.

Zdej al si plačan, al si pa debil ? Najverjetneje pa kar oboje
Sem ti ze povedal, poglej se v ogledalo in bos presenecen.
In ja, z debili tvojega kova se mi NE DA UKVARJAT.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
3.098
-1.469
63
Ti si sploh zanimiv.
Kot nek malo debilen osebek.

Kljub vsem dokazom o aferah, goljufijah, younameit škodljivih dejanjih levih strank - jih še vedno zagovarjaš v nedogled.

Zdej al si plačan, al si pa debil ? Najverjetneje pa kar oboje
Debil? A res, ker če bi snel plašnice, bi sprevidel afere tudi na drugem polu. Ampak lažje ti je špilat debila, ti človekoljub.

• Objave ne odobravam
Reactions: tomi

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.073
6.108
113
Teli trije lapajo o nepotešenosti ženske v rdečih štiklih in celo mislijo, da to žensko mora potešiti nekdo tretji, ne oni sami. To pa zato, ker vedo, da je sami ne morejo. A so kaj rekli o tem, da so jih ženske naredile v evnnuhe al bo to v drugem delu žute minute?
A si pogledal od začetka?
Pri 5 minuti je Aljuš.

A je tebi normalno, da je predsednica DZ Ukz spremenila DZ v kurbnhaus - njegove besede.

12 minuta
26x v zadnjih dveh mesecih, 4 urni zasebni obiski (za kasnejšw obdobje ne beležijo).

Odlična analiza kurbarij golobje hunte.

• Všeč mi je
Reactions: B81 in Holobist