Jaz sem ti odgovarjal za drugo temo in ne za to.
Ja sej, ti kar nekaj namečeš iz vseh vetrov in se nato usajaš
Jaz sem ti odgovarjal za drugo temo in ne za to.
Slovenstvo, obcutek nar9dne pripadnosti crkuje zaradi trobentic, kot si ti, to ves, ne?ma dej, kaksne dediscina... pac veselica kot vsaka druga.
prcanje veljakov na obcinskem nivoju in zdej cela slovenija razpravlja. valda, ce ni drugih prostorov, se lahko naredi festo v telovadnici, kaj je to sploh treba razpravljat.
Kulturna prireditev, o kateri govorimo, ni pijanska žurka. Je lahko bi rekel dramska uprizoritev starodavnega običaja.Ali je res toliko teh pijanskih žurk? Jaz osebno močno dvomim, da je sedaj to nek nacionalni problem, časi se spreminjajo.
Je pa pri nas woke še vedno močan in s pridom se tolče po tradicijah, še posebej tistih s krščansko noto. Vse za raznarodovanje, kam gre svet, potem pa se ljudje čudijo kako lahko pride do putina, Orbana, Trumpa. Poglejte se v ogledalo.
Nobenega problema ni. Zakaj bi bil? Tudi tukaj je problem samo zato ker se iz muhe dela slona, cela slovenija se ukvarja s tem ali bo martinovanje v eni vukojebini v telovadnici, šoli, zadružnem domu ali farovžu. Who gives a shit.
Argumentirano, ni kaj.Ja sej, ti kar nekaj namečeš iz vseh vetrov in se nato usajaš
ma dej, kaksne dediscina... pac veselica kot vsaka druga.
prcanje veljakov na obcinskem nivoju in zdej cela slovenija razpravlja. valda, ce ni drugih prostorov, se lahko naredi festo v telovadnici, kaj je to sploh treba razpravljat.
Zelo argumentirano. Še posebej, ko mi odgovarjaš in serješ o stvareh, ki jih nisem niti omenilArgumentirano, ni kaj.
tako kot pri kraji krav, ne? so se odločili in je treba narediti globok predklon in članom svoboNE ponuditi vazelinSaj tokrat so tisti tam odločili, kaj lahko in kaj ne.
Torej kdo si ti, da boš odločal in presojal njihovo odločitev?
A nisi spremljal zadeve od začetka?
Martinovanje na osnovni šoli odpovedali, poslanka Svobode deležna pogroma
V Gibanju Svoboda so ostro obsodili napade na njihovo svetnico in poslanko Tamaro Vonta, ki jih je bila deležna zaradi svojega nasprotovanja izvedbi martinovanja v prostorih ene od osnovnih šol v občini Krško.svet24.si
Ni veselica daj si dopovedati. Je prikaz starodavnega običaja.
Slovenstvo, obcutek nar9dne pripadnosti crkuje zaradi trobentic, kot si ti, to ves, ne?
Tak eno podvprašanje iz radovednosti. Kaj ima vlada s tem Martinovanjem v OŠ? Kolikor jaz vem so se za to odločilo občinski svetniki ali organizatorji.
Toliko je nakradel, da mora sedaj za pokritje tožb prodajati svoje imetje
Pa nam pravijo, da je toliko orožja preprodal, da bi lahko Bahmut ukrajinci držali minimum 10 let
Stekla dražba Janševih predmetov za pokritje sodnih stroškov
Sodišče je Janezu Janši naložilo plačilo dobrih 30 tisoč evrov za sodne stroške, ki jih mora plačati zaradi izgubljene odškodninske tožbe proti sodnikom in nekdanji državni tožilki, ki so sodelovali v procesu Patria. Prek elektronske javne dražbe je Janša ponudil deset osebnih predmetov, katerih...siol.net
Kar upaj.jaz upam da si bodo pač tam to zapomnili, in teh kretenov ne bodo več volili... to je edina upajoča tolažba
Zakaj se potem Stojmenova meša v to?ja, pač je poslanka in še v svetnica občinskem svetu. Ampak to je občinski nivo. lokalna zadeva.
Zakaj se potem Stojmenova meša v to?
Zgleda, da ima vonto velik vpliv med svetniki, da so to podprli, po moje gre za totalno psihicno (in fizicno) nadvlado.Zakaj se potem Stojmenova meša v to?
Tukaj je lokalni nivo postal državni...ker ji je dolgčas?
Tukaj je lokalni nivo postal državni...
Sicer pa, zima zima bela...
Dokler spet ne prepovedo kurjenja. Merili bojo itak vse živo.
Poglej priponko 94690