Planet Golob

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.940
-388
113
Ja, lokalni dogodek in v marsikateri občini v Sloveniji. Vas moti? Tam so vrata, skrajno levo.

Spet tiščiš glavo v pesek. A imaš sploh kaj hrbtenice, ali v žepu zmeraj nosiš vazelin? Ali pa kar pustiš, da dan za dnem nekdo kar na suho "od zadaj"? Resno vprašam!

oba funkcionalno nepismena!

Danel, kje sem napisal, da me kaj moti? moti me tole butasto prepucavanje. Dogodek je jutri, oz. ga ne bo, ti se lahko razpočiš, pa ga vseeno ne bo. Oz. ga bojo nekam prestavili, ker verjetno kraj komaj čaka ta dogodek.

Daco, kdo mene kaj na suho od zadaj? sicer me boli za martina in telovadnico. Butli ste vsi, ki se o tem sploh pregovarjate. Prcanje na občinski ravni je to in nič drugega. Ti si lahko hrbtenico zlomiš, pa dogodka vseeno ne v telovadnici. Kar je pač totalna bedarija, ampak tako so izglasovali. Do jutri pa te odločitve ne boš spremenil. Boš pa lahko naslednje volitve šel tja in spomnil prebivalce, kaj jim je trenutni občinski svet zakuhal.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.940
-388
113
šola ni za to, kaj ti ne špila v glavi

so lahko na trgu, ulici

pa dej ne moraliziraj.

Vsaka občina ima večnamensko dvorano, ki je običajno telovadnica v sklopu šole. In večnamenska pomeni, da je za več namenov. Od vojske, vere, zabav in v konči fazi tudi zavetišče ob naravnih nesrečah, pač za zbiranje množice.

res smo 120% moralni, ko je treba političnega nasprotnika drkat. Skoda edino, da le takrat.

• Všeč mi je
Reactions: netko

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.650
3.216
113
oba funkcionalno nepismena!

Danel, kje sem napisal, da me kaj moti? moti me tole butasto prepucavanje. Dogodek je jutri, oz. ga ne bo, ti se lahko razpočiš, pa ga vseeno ne bo. Oz. ga bojo nekam prestavili, ker verjetno kraj komaj čaka ta dogodek.

Daco, kdo mene kaj na suho od zadaj? sicer me boli za martina in telovadnico. Butli ste vsi, ki se o tem sploh pregovarjate. Prcanje na občinski ravni je to in nič drugega. Ti si lahko hrbtenico zlomiš, pa dogodka vseeno ne v telovadnici. Kar je pač totalna bedarija, ampak tako so izglasovali. Do jutri pa te odločitve ne boš spremenil. Boš pa lahko naslednje volitve šel tja in spomnil prebivalce, kaj jim je trenutni občinski svet zakuhal.
Kaj bomo pa na forumu drugega počeli kot kresali mnenja? Dogodek je bil odpovedan, ker ga ni možno tako na kratko prestaviti kamorkoli drugam, niti ga niso imeli kam, zahvaljujoč "svobodi".

• Všeč mi je
Reactions: Gavran

jest5

Guru
18. avg 2007
25.937
-8.637
113
Nisem mu prepovedloval, da izraža svoje mnenje. Povedal sem mu, da ne ve kaj komentira. oz. naj ne komentira stvari, ki jih ne pozna. Ker za razliko od njega je to moje področje. Kot mi je tudi vinarstvo poznano.

Tebi pa samo nasvet. Če imaš problem s slovenskimi običaji so tam zate vrata skrajno levo. Uporabi jih in pojdi nekam, kjer bojo bolj v skladu s tvojimi prepričanji.

Lahko pa tudi tam pizdiš, da to ni tako kot je tebi všeč in počakaš na reakcijo.
:valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse:

Ne, ti si mu rekel, naj se ne vtika v odločitve krajanov, da on ne bo odločal, kaj se tam lahko počne.
Ti pa si jemlješ pravico, da ti lahko odločas, kaj je prav in kaj ne.

Ostalo tvoje kozlanje pa... Ehhhhh.
Mogoče pa lahko ti kam spizdiš, če ti niso všeč spremembe.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.328
6.142
113
Da boste vedeli, kako raste in se razmnožuje naš javni sektor. Lani je šlo za plače 5,589 milijarde, zahteve pa so še za kakšno milijardo več.

mju javni sektor zaposleni place do 2023.jpg

Meni sicer ni problem plačevati davkov, če v zameno dobim kvalitetne storitve države. Ampak jih ne.

• Všeč mi je
  • Wow
Reactions: Matey in kajn

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.940
-388
113
Kaj bomo pa na forumu drugega počeli kot kresali mnenja? Dogodek je bil odpovedan, ker ga ni možno tako na kratko prestaviti kamorkoli drugam, niti ga niso imeli kam, zahvaljujoč "svobodi".

ja. Ker se prcajo občinski veljaki (ne vemo zakaj, neke stare zamere verjetno). Nima svoboda, vera, alko, vojska, musliči tukaj nič zraven.

• Objave ne odobravam
Reactions: tomi

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.728
5.885
113
Butli ste vsi, ki se o tem sploh pregovarjate.
Ne nismo butli. Gre se za princip "to je samo ena kavica". Saj razumeš kaj mislim ne, zdaj vzamejo malo to, potem malo ono, potem dovolijo posvečenim (mehki č, لأَبْجَدِيَّة العَرَبِيَّة ) da lahko počnejo vse. Žaba se počasi kuha pravijo. Ja in treba se zbunit in ne pustit, da te nekdo zmeraj nateguje na suho.

jello

Guru
22. sep 2008
10.148
3.871
113
Morda nisem slep in brez možganov, tako kot ti, jest5 pa sonyćiba
Saj. To bi ti bile olajševalne okoliščine. Slovenstvo je zadnje kar boš ubranil s skozlavanjem. Ampak hej, tudi vsakodnevno martinovanje do trdega je slovensko, samo da nismo vsi prepričani da je to nekaj kar je treba branit.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.940
-388
113
Ne nismo butli. Gre se za princip "to je samo ena kavica". Saj razumeš kaj mislim ne, zdaj vzamejo malo to, potem malo ono, potem dovolijo posvečenim (mehki č, لأَبْجَدِيَّة العَرَبِيَّة ) da lahko počnejo vse. Žaba se počasi kuha pravijo. Ja in treba se zbunit in ne pustit, da te nekdo zmeraj nateguje na suho.

ja, in vseeno so vas nategnili. ker zadeva je bila že izglasovana.

In še enkrat, nobenemu se dejansko ne gre za to, v kakšen namen se uporablja dvorana! To je le orodje s katerim so zjebali organizatorje, ki so očitno iz drugega političnega pola.

Drugo leto, oz. ob drugi garnituri bo vse po starem.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.650
3.216
113
:valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse:

Ne, ti si mu rekel, naj se ne vtika v odločitve krajanov, da on ne bo odločal, kaj se tam lahko počne.
Ti pa si jemlješ pravico, da ti lahko odločas, kaj je prav in kaj ne.

Ostalo tvoje kozlanje pa... Ehhhhh.
Mogoče pa lahko ti kam spizdiš, če ti niso všeč spremembe.
Za koga ti sploh komentiraš. Jaz sem ti odgovarjal za drugo temo in ne za to. Drugače pa je to res, ne bo odločal ne on, ne ti, ne jaz. So si pa gospe voljene poslanke vzele pravico, da odločijo o tem. Lahko pa debatiramo o vsem tem. In to tebi gre v nos. Kritika, čeprav zaslužena.

O kozlanju pa lahko zadnji sodiš.

• Haha
Reactions: jest5

B81

22. jul 2007
36.912
10.482
113
hahaha, kere debate.... en fakin martin je spet na noge spravil vse slovence... pa kaj smo res tok cheap?

in poleni v sosednji temi pricakujejo, da se poenotimo pri dolocenih zgodovinskih vprasanjih, kle se pa se za eno festo ne mormo zment, kje bo potekala...

hahaha, slovenceljstvo.
Cheap da, ampak iz nasprotne smeri.
Svojega mnenja nisi podal, to imas kar navado.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.650
3.216
113
ja. Ker se prcajo občinski veljaki (ne vemo zakaj, neke stare zamere verjetno). Nima svoboda, vera, alko, vojska, musliči tukaj nič zraven.
A nisi spremljal zadeve od začetka?