Planet Golob

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.411
9.761
113
Sicer meni ni jasno nekaj. V kolikor bom jaz kadarkoli kandidiral za politika ali bom politik, ne smem več nikoli dopustovati v prijateljevi vikendici na morju ali kjerkoli jo že ima. Jaz sem bil denimo večkrat za dopust v prijateljevem vikendu in zaradi tega več ne morem kandidirati na volitvah, ker se mi bo očitalo to kot nedovoljeno darilo? Malo čudno je vse skupaj.
Če boš politik na višji ravni boš žal moral mislit tudi na take stvari. Hočeš al pa nočeš. Janez je v teh zdrsih pravi amater proti Robiju.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.899
10.104
113
MB
Slak je poslancu začetniku Žavbiju nastavil par pasti in Žavbi, pameten kot je, je stopil prav v vse. Potem pa, namesto da bi utihnil, vztrajal in vztrajal.

Za konec ga Slak dobi še na laži glede Pirnata, ki jo je včeraj po različnih kanalih vztrajno širilo Gibanje Svoboda.

Ta posnetek bodo na FDV lahko prikazovali bodočim novinarjem, kako nepremišljen zaletav politik naredi politični samomor.

težko gledat kak je lahko tolk debilnosti in hkrati napuha koncentrirano v eni osebi, ampak pol pogledaš ostale simpatizerje pa svobodnjaka ... pa vidiš da so vsi tu tu.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.411
9.761
113
Jap, samo ti imaš veliko težavo pogledat še na svojo stran po teh zadevah in potem imamo takšno kot imamo. Vključno z raziskavo besedice razumeš, in potem vse tiho je bilo do naslednjega :D

• Všeč mi je
Reactions: aljoman in jest5

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.756
4.182
113
Vlada jasno proti temu da bi se javno in državno ločilo....

zasebni vrtci ne morejo biti javni in del trga...
...Zasebni vrtci bodo po napovedani spremembi zakonodaje ostali brez državnega financiranja.
...dobro da financiranje ni javno ampak državno...

zasebni domovi za starostnike ne morejo biti javni in del trga...
...jasno je sistemsko tveganje, ki nastopi, kadar država dejavnosti socialnega varstva prepušča trgu. To je skrajno neodgovorno predvsem do ljudi, uporabnic in uporabnikov, ki bi jih javni sistem moral podpirati in ščititi.