Citat:
Uporabnik keber pravi:
To ni dejstvo. Mogoče za nekatere, večini je pa standard lepo narasel, tako da ne stresaj nebuloz.Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Smo pa na občutno slabšem danes, kot pred leti, to je DEJSTVO.
Si isti kot moj žlahtnik, samo jamra, kako je oblast katastrofa, pa cene gor, pa država razpada pa ne vem kaj, hkrati pa se v novem passatu odpelje na nov kupljen vikend v Dalmaciji, pa za to ni nič stradal.
Pred uvedbo € 7 ali 8 let nazaj.
KAVA 160 SIT, DANES 1,5€+
PIVO DO 300 SIT, DANES 2€ +
PICA 800-1000 SIT, DANES 5/6€'+
BENCIN 200 SIT in manj, DANES 1,4€
PETEK IN SOBOTO imel s sabo jurja do 5, z 10 jurji sem bil KRALJ in sem lahko častil 2-3 rund z 4-5 kolegi, DANES če nimaš 20€ te še povohajo ne, s 50€ komaj kaj spiješ. Upaš iti ven v diskoteko s 4-5 kolegi in 50€ za vse? yeah, right. Razen če srpate vodo po slamici.
KOMUNALA, STANOVANJE vse je bilo vsaj 2-3x cenejše......danes položnice nanesejo 150-200€ takoj.
KINO karta 700/800 sit, danes 5/6€+
Trgovina hrana občutno ceneje, kaj dobiš danes za 20€? Prazen voziček....
Edina stvar, ki se je resnično pocenila, je računalniška oprema itd....in to občutno....takrat za 100.000 SIT si dobil en jajc od laptopa, danes za 400€ že solidnega....potem TV in bela tehnika, to se je pocenilo za 50%.
Pa ne mi z nebulozami, ja pa si folk kupuje gsm po 600€....naj si ga, jaz vzamem rabljenega po 200€ max na 2 leti+....
Povej mi, kje je standard boljši? KJE, LEPO TE PROSIM KJE????? Mi pojasniš?
Da imamo sto+ nakupovalnih centrov?