Mi smo šli v soboto, okoli 11 zvečer, brez rezervacije. Malo je bilo treba zunaj počakat, samo ni bilo problema, ker so bili redarji ok (nobenih "Ðevadov" in podobnih).
Plac je veliko, ampak ga polovico zaseda zelo razkošno odmerjen šank in prostor za osebje. Kelnerji so res slaba točka pivnice: rabi pol ure da pride in potem še enkrat toliko da prinese pijačo, pa še zgleda kot da se mu najbolj ne da. Kakšna fajn in prijazna punca bi bistveno poboljšala vtis (glede na to da so gosti sicer večinoma moški). Odprto je do dveh, ampak kelnarja že od ene pol enih ni bilo, ko pa je ob pol dveh prišel, je samo še stočil pivo iz pip v en škaf in zaprl, tako da smo ostali žejni.
Pivo (nefiltrirano) je sicer res dobro in edini razlog da morda še pridemo. Jedli pa nismo, ker nismo imeli mize. Itak je pa Horse blizu.
Plac je veliko, ampak ga polovico zaseda zelo razkošno odmerjen šank in prostor za osebje. Kelnerji so res slaba točka pivnice: rabi pol ure da pride in potem še enkrat toliko da prinese pijačo, pa še zgleda kot da se mu najbolj ne da. Kakšna fajn in prijazna punca bi bistveno poboljšala vtis (glede na to da so gosti sicer večinoma moški). Odprto je do dveh, ampak kelnarja že od ene pol enih ni bilo, ko pa je ob pol dveh prišel, je samo še stočil pivo iz pip v en škaf in zaprl, tako da smo ostali žejni.
Pivo (nefiltrirano) je sicer res dobro in edini razlog da morda še pridemo. Jedli pa nismo, ker nismo imeli mize. Itak je pa Horse blizu.