Pivnica U...

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.283
2.890
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik JakeOnBreak pravi:
KSZ...

Ena dokaj negativna izkušnja ->
http://www.publishwall.si/matejzalar/post/112980/kam-se-gre-iz-pivnice-union

Kaj pa zdaj to? Tu so nekateri hvalili golaž in sem se ga že veselil probat pa tudi ostale jedi naprimer rebrca me matrajo. Zdaj pa taka kritika
confused-1.gif


No itak se mora človek vedno sam prepričat, ker okusi so zelo različni ampak vseeno...
 

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.076
7.546
113
Tudi sam sem slišal kritiko glede golaža od sodelavca, ki je bil pred kratkim. Baje da nič posebnega itd... Grem ta teden na probo, pa da se prepričam sam.
 

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Nisem se sicer poglabljal v ta piva, ampak če katero ni narejeno iz pšenice, ga rade volje sprobam
smile-1.gif

Navaden union je izdelan na osnovi poceni koruze, tako da ga lahko rade volje sprobaš.
evil.gif
 

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Sej vemo da pri okusih je 100 ljudi 100 čudi, še posebej pri tistih kot 9/10 hrane jedo instant ali pa konzervirane ter po raznih Spar,Mercator restavracijah za 5 eur. In ko gre npr. takšna oseba v neko srednje "kvalitetno" gostilno ipd. meni da je jedel top shit hrano. V praksi sem največ takšnih opazk zasledil pri golažu, pohanem piščancu, skratka teh domačih jedeh, katere doma v 3/4 še vedno lahko bolje pripraviš kot v marsikateri gostilni če si le kaj prebereš in potem ta svoj recept izpopolniš.
 

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
To je sicer res, da lahko veliko stvari pripraviš doma bolje, vendar je veliko jedi boljših, če se kuha v velikih količinah ali nekajkrat pogreje.
 
Nazadnje urejeno:

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.781
221
63
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik JakeOnBreak pravi:
KSZ...

Ena dokaj negativna izkušnja ->
http://www.publishwall.si/matejzalar/post/112980/kam-se-gre-iz-pivnice-union
Torej še en način kako iz slovencev na hitro dobiti denar za ”nacionalni” interes”.
Pričakovano.

sem prebral zgoraj napisan blog. in dobil na prvo zogo vtis, da gre za internetno drisko, ki komaj caka, da bo svoja (predvsem negativna) mnenja potem lahko delil zvestim bralcem na spletu preko bloga, facebooka, tweeta, instangrama, ...
cheer.gif


ja res so natakarji zmedeni, navkljub rezervaciji je bila miza se vedno zasedena, zmanjkalo jim je nefiltriranega piva, ... pa smo na koncu vseeno dobili mizo, pivo je bilo dobro, golaz in pojedina tudi. pivo bi bilo lahko tudi ceneje, glede na to, da gre za lastno hiso, ampak vseeno se ga proda baje taksne kolicine, da bodo sodcke zamenjali z vecjimi, ker je prevec dela z menjavanjem praznih.

edino kar me pri celi zadevi zares moti je to, da so pivnico odprli SELE sedaj, ko bo najbrz celotna grupa union in lasko prodana tujcu v roku enega leta.
 

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Nisem se sicer poglabljal v ta piva, ampak če katero ni narejeno iz pšenice, ga rade volje sprobam
smile-1.gif

Navaden union je izdelan na osnovi poceni koruze, tako da ga lahko rade volje sprobaš.
evil.gif

Morda pa misli, da je navadni ječmenov pir brez glutena?
 

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.987
6.870
113
pri taščici
Ampak da iz menuja dobijo samo "polovico napisanega" pa ni ravno opazka internetne driske. Pustimo sedaj okuse in podobno.
če piše da je klobasa, potem pa je ne vidiš, ni treba da si ravno internetna driska.

Tiste zgodbe o rezervarcijah tudi spadajo v rubriko saj ni res pa je.
Rezerviaš po spletu
Tam ti povejo da rezervacij ne sprejemajo
ti dodelijo neko VIP mizo. čez nekaj časa te podijo od mize, češ da je rezervirana.
Tudi dve uri se ne držijo internih pravil, katere so ami postavili.
 

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.800
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik JakeOnBreak pravi:
KSZ...

Ena dokaj negativna izkušnja ->
http://www.publishwall.si/matejzalar/post/112980/kam-se-gre-iz-pivnice-union
Torej še en način kako iz slovencev na hitro dobiti denar za ”nacionalni” interes”.
Pričakovano.

sem prebral zgoraj napisan blog. in dobil na prvo zogo vtis, da gre za internetno drisko, ki komaj caka, da bo svoja (predvsem negativna) mnenja potem lahko delil zvestim bralcem na spletu preko bloga, facebooka, tweeta, instangrama, ...
cheer.gif


ja res so natakarji zmedeni, navkljub rezervaciji je bila miza se vedno zasedena, zmanjkalo jim je nefiltriranega piva, ... pa smo na koncu vseeno dobili mizo, pivo je bilo dobro, golaz in pojedina tudi. pivo bi bilo lahko tudi ceneje, glede na to, da gre za lastno hiso, ampak vseeno se ga proda baje taksne kolicine, da bodo sodcke zamenjali z vecjimi, ker je prevec dela z menjavanjem praznih.

edino kar me pri celi zadevi zares moti je to, da so pivnico odprli SELE sedaj, ko bo najbrz celotna grupa union in lasko prodana tujcu v roku enega leta.

A če zahtevaš nekaj kar se reklamira in za kar si plačal, si internetna driska? Dej zresni se, pa živi še naprej s svojimi nizkimi standardi, kjer ti lahko prodajo lih vsaj drek zapakiran v celofan.
 

TMJ

Fizikalc
4. jul 2013
1.589
8
38
mene ne vidijo, grem rajše v bližnji bife, s hudo zmeraj nasmejano natikarco in v miru srkam isto brozgo in to ceneje!
 

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Jaz sem bil v tej pivnici zelo pozitivno presenečen! Stregel mi je starejši natakar, ki je bil zelo prijazen. Naročil sem nefiltrirano pivo, ter malo povpraševal po ostalih svetlih pivih, nakar mi je sam dal predlog za degustacijo ter mi v manjša kozarca natočil še po dva deci ležak in triglav.
Ponavljam, da na njegov predlog in brezplačno. Tako pozornost danes redko doživiš.
 

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.565
935
113
Če je še vedno na enakem nivoju kot cca. 4 leta nazaj, ko sem bil tam na "ekskurziji", se tista brozga iz drugih gostiln niti slučajno ne more primerjati.
 

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.297
1.922
113
Meni je bil golaž super. Sodelavec je malo napaljen na njih, ker če ni pravi, ga peče zgaga po njem.

Tale tip je meni tako tako...par je takih spustil da samo gledaš..fižol iz konzerwe...wtf!?...a zdaj bo tam en dan namakal fižol in ga nato ure kuhal?
Mogoče se je spozabil da je v pivnici in je zamenjal z kmetijo išče šefa...pa še tam dvomim da bi kuhali fižol.
 

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.987
6.870
113
pri taščici
sicer ne vem v kako velikih konzeravh se dobi fižol, ampak kakšne menze ga potem kupujejo bolj v sodih/cisternah kot pa v konzervah?
In ena taka pivnica ni ravno gostilna, kjer bi dve 300g konzervi fižola tedensko porabile.?
A jim je problem v neki posodi čez noč namočiti fižol in naslednji dan skuhat?
Piksno si lahko doma postrežem.

Poleg tega me zanima ekonomija nakupa v piksnah
 

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Priporočam ti, da prebrskaš spletno ponudbo kvibo , pa boš videl, kaj vse je na voljo.

Tudi meni se zdi malo naduvan recenzent (kot mi je 90% bloggerjev), vendar sliko dvomim, da je photoshopal in če bi jaz plačal 35€ za tisto na sliki, me ne bi nikoli več videli.

To so večje porcije pri kupončkastih nategih.
bonk.gif
 

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Resnična zgodba:

Sodelavkin mož si je zaželel Dnevno jed iz kotlička s prilogo, pa sta natakarja vprašala kaj tisti dan ponujajo.
"Škampi, pa..." Več sestavin se sicer prijazni natakar ni mogel spomniti.
In sta ga z možem prosila, naj se gre pozanimat.

Vrnil se je z informacijo, da tisti dan strežejo vampe.
Vampi - škampi... Črka gor ali dol...
confused-1.gif



A tole je potem po tvojih standardih tudi internetna driska?
 

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.920
9.487
113
Ma ne vem no. Sicer še nisem bil tam, samo da v eni pivnici pričakuješ hudo kulinarično ponudbo se mi zdi malo mimo, sploh pa v pivnici, ki ima ime Union in je čisto na frišno odprta in kjer je tak naval, da ne folgajo niti piva točit.
 

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.987
6.870
113
pri taščici
Saj če bodo tako nadaljevali, ga bo počasi komot folgala ena počasna kelnarca točiti, spotoma bo še v kuhinji in stregla hrano, ko pa bo gost odšel, bo pa še skret za njim popucala.