Pivnica U...

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:

Glede seznama pubov, barov in pivnic ki ponujajo konkretne pivske karte je tukaj en osnovni in soliden izbor.

Ni slaba stran za začetek.
Definitivno bi bilo treba tole zadevo DOPOLNITI ... pa bi lahko izpadla ena uporabna Slovenska stran za ljubitelje piva!!

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
Maš spodaj možnost komentarjev in lahko prispevaš svoje mnenje oz. dopolnitve seznama!
grims-1.gif

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.703
3.307
113
Imam to srečo, da pri Bevogu vari pivo tudi moj sosed :)

Drugače je tudi meni iz Bevogovega asortimenta najboljši Kramah, našim ženskam pa najbolj ustreza Deetz. Enkrat so imeli tudi točeno pivo s čilijem vendar mi ga žal ni uspelo dobiti na pokušino :)

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.977
7.314
113
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Že bil kdo v unionovi pivnici?

Jaz bil v petek na malici...moji vtisi:

Prostor...ok...zanimiv. Natakarja bi zamenjal v šusu ( da te grdo pogleda ko v pivnici naročiš še en pir...
10.gif
).
Manjka bistvo pivnice...ali v eni osebi ali dveh..vseeno: joškasta in gobčna kelnarca.

Hrana...naročila golaž, ker ga je priporočal...priznam da še nisem jedel tako dobrega golaža v oštariji! Res odličen.priporočam. Porcija tudi taka da si samo za spat če jo požreš (itak sva jo).

Pivo...najprej hotela nefiltrirano...a ga nekaj čez 11 uro še ni bilo
13.gif
. Nato naročila Amber...rdečkasto pivo (kot malinovec), 3 dl, v kozarcih podobnih za konjak...pivo odlično! Nisem mogel verjeti da je union sposoben narediti tako dobro pivo. Res noro pitna zadeva.
Drugo rundo vzela temno Bok, 3/ dl, kozarci podobni kot za sadno kupo...pivo odlično (spet
wink-1.gif
) sicer sam imam rajši svetle a nima veze.

Je pa tako...ko probaš to pivo se zamisliš kak šrot nam prodajejo drugače pod svojo znamko
wink-1.gif
...nama prodala drugo pivo, pa vsakemu še dva kompleta kozarcev (6 malih kriglov od 3 deci je 2.8 eur, na peclju pa 3,6..se splača nabavit).

Tako da...malčk mešani občutki..hrana odlična, pivo odlično a jim ga ni v interesu prodajat (...še kje drugje kot v pivnici !?).

Gremo pa naslednjič na nefiltriranega...v upanju da jim uspe kak sod napolnit
hysterical-1.gif
..bomo pa pri njemu naročili).

Je kakšno parkirišče pred pivnico? Bi poizkusil njihov Union golaž + Amber

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Žal ne...imaš parkinge ko zaviješ v ulico...plačljive..60 centov ura (se mi zdi) ali greš v tivoli..60 centov dve uri oz po osmi zvečer zastonj.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Greš na golaž in radler...tudi točen radler je meni dober...Golaž je pa res fantastičen
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Se pa Uniona in Laškega drugače če se le da ognem. Šrot si zasluži še deset let zapora za to, ker je uničil pivo in ga spremenil v komercialno brozgo in iz pohlepa opustil tradicionalne recepture obeh pivovarn.
Jaz ga imam samo še za obiske, čeprav tudi ti dobijo na izbiro kaj češkega, nemškega.... Ki se ga dobi tudi ceneje kot uniona iz laškega. Če država varčuje, zakaj ne bi še jaz.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Nisem se sicer poglabljal v ta piva, ampak če katero ni narejeno iz pšenice, ga rade volje sprobam
smile-1.gif