Citat:
Uporabnik Car pravi:
Nekaj mi ni jasno. Praviš, da ti niso dobra grenka piva, obenem pa ti je v SLO najljubši Laško!?Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Meni je naj heini, carlsberg, fosters, od SLO pa laško. Niso mi dobra posebno grenka piva. Črna pa mi sploh niso pri srcu. Kakšno imate mnenje o fosters in heineken?
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Problem je, da ko prašiča vzameš s hladilnika in postaviš na mizo, je v roku enega cigareta ko žajfnica![]()
V guiness pubu v ljubljani je happy hour med 19.00 in 20.00 in za 4 eur dobis 2 guinessa, isto kilkenny, zlatopramen in union.Citat:
Uporabnik Car pravi:
Od najmanj do najbolj: heiniken, fosters, carlsberg, laško!![]()
Drugače pa vidim, da ste tukaj sami pivski gurmani...Me prav zanima, kolikokrat v resnici pijete ta vaša najljubša piva!? Ne verjamem, da ravno vsak dan spijete po par Guinessov ali katerega drugega tujega piva, mislim na nekatera "eksotična" in temu primerno cenovno dražja piva... Jaz sem si ravno včeraj po dolgem času "privoščil" točenega Guinessa po dolgem času (ampak ne zaradi cene, ki je 4...).![]()
Drugače pa so "moji" piri Union točen ali v steklenici, Guiness za sladico in pa Bavaria točen, ki mi je odličen! Včasih pa sem na ladji oboževal Heinikena in Budweiser ali pa Coors-a, če ni bilo drugega... Vse to sem imel za poplaknit, ko sem prijateljeval z Johnny-jem Walkerjem (red label)!!!![]()
Trenutno se v redni zalogi nahaja še okoli 10 Laških, ene 10 Staropramen, 4 Erdingerji, 2 Kilkenny, ter 3 Paulanerji. Bo treba počasi znova nakupovatiCitat:
Uporabnik Car pravi:
Drugače pa vidim, da ste tukaj sami pivski gurmani...Me prav zanima, kolikokrat v resnici pijete ta vaša najljubša piva!? Ne verjamem, da ravno vsak dan spijete po par Guinessov ali katerega drugega tujega piva, mislim na nekatera "eksotična" in temu primerno cenovno dražja piva...![]()
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
V guiness pubu v ljubljani je happy hour med 19.00 in 20.00 in za 4 eur dobis 2 guinessa, isto kilkenny, zlatopramen in union.Citat:
Uporabnik Car pravi:
Drugače pa vidim, da ste tukaj sami pivski gurmani...Me prav zanima, kolikokrat v resnici pijete ta vaša najljubša piva!? Ne verjamem, da ravno vsak dan spijete po par Guinessov ali katerega drugega tujega piva, mislim na nekatera "eksotična" in temu primerno cenovno dražja piva... Jaz sem si ravno včeraj po dolgem času "privoščil" točenega Guinessa po dolgem času (ampak ne zaradi cene, ki je 4...).![]()
Drugače pa so "moji" piri Union točen ali v steklenici, Guiness za sladico in pa Bavaria točen, ki mi je odličen! Včasih pa sem na ladji oboževal Heinikena in Budweiser ali pa Coors-a, če ni bilo drugega... Vse to sem imel za poplaknit, ko sem prijateljeval z Johnny-jem Walkerjem (red label)!!!![]()
Sicer pa guiness, erdinger weiss in union je moja izbira
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Meni je pa Heineken "presladek".
Pa sej 70% ljudi pije haineken zaradi statusa, kao fancy, pa nimajo pojma , mislim sej kako naj ga majo ce pijejo vodeno pivo.
Roza srajcka ,lacoste torbica, bele kratke hlace(letosnja moda nad kolenom, kazat vec nog kot picke) pa heineken drzat v roki tolk casa da zavre, sam da je "status" pa da je mrtu po 5ih flaskah in se nespomne vec kako so ga picke kenslale na zurki prejsno noc.
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Sistemik: če že moraš pit tisto Mercatorjevo vodo od piva, potem raje v Šparu za isto ceno kupi spodnjega. Eden najcenejših, pa vseeno zelo dober pir.![]()