Pivce za živce...katera piva so vam najljubša?

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
32256253.jpg

Meni pa Bernard zmaga po celi črti. Nepasterizirano pivo.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Od "klasičnih" - celinsko-evropskih:

1246906387efes-buzlusise.jpg

czech-republic-staropram.jpg

Iz angleško-irskega območja:

kilkenny-600-600.jpg

Slovenija (verzija v steklenicah):

mercatorpivo.jpg

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.522
6
38
Sistemik: če že moraš pit tisto Mercatorjevo vodo od piva, potem raje v Šparu za isto ceno kupi spodnjega. Eden najcenejših, pa vseeno zelo dober pir
nahrung002.gif
.

pittinger_csoportkep.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Meni je naj heini, carlsberg, fosters, od SLO pa laško. Niso mi dobra posebno grenka piva. Črna pa mi sploh niso pri srcu. Kakšno imate mnenje o fosters in heineken?
Nekaj mi ni jasno. Praviš, da ti niso dobra grenka piva, obenem pa ti je v SLO najljubši Laško!?

Laško mi sede ker je tok grenek da se mi pir pol dneva ne lušta več.
grin1.gif

Drugače pa kateri od teh se vam zdi najbolj in najmanj grenek (razvrstite): fosters, heiniken, carlsberg, laško (samo za primerjavo)?

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Od najmanj do najbolj: heiniken, fosters, carlsberg, laško!
zmaga.gif

Drugače pa vidim, da ste tukaj sami pivski gurmani...
smile-1.gif
Me prav zanima, kolikokrat v resnici pijete ta vaša najljubša piva!? Ne verjamem, da ravno vsak dan spijete po par Guinessov ali katerega drugega tujega piva, mislim na nekatera "eksotična" in temu primerno cenovno dražja piva... Jaz sem si ravno včeraj po dolgem času "privoščil" točenega Guinessa po dolgem času (ampak ne zaradi cene, ki je 4€...).
Drugače pa so "moji" piri Union točen ali v steklenici, Guiness za sladico in pa Bavaria točen, ki mi je odličen! Včasih pa sem na ladji oboževal Heinikena in Budweiser ali pa Coors-a, če ni bilo drugega... Vse to sem imel za poplaknit, ko sem prijateljeval z Johnny-jem Walkerjem (red label)!!!
evil.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Problem je, da ko prašiča vzameš s hladilnika in postaviš na mizo, je v roku enega cigareta ko žajfnica
smile-1.gif

Ne, če ga maš v neoprenu.Mam vedno v avtu, zaj sploh, ko je tak vroče. Pozimi pa te v prste ne zebe.
smirk-1.gif

Logo-Printing-Neoprene-Beer-Can-Cooler-Collapsible-Can-Koozie-Personalized-Coolies-Custom-Can-Holder-Can-Coolie.jpg

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.363
7.098
113
pri taščici
V dobri druzbi, pa hladno. Katero je na izbiro pride sele potem na vrsto.
Doma pa imam zase pramen....ali kaj podobnega. Zase laskega uniona ne kupujem vec-je predrag.

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.618
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
zmaga.gif

smile-1.gif
Me prav zanima, kolikokrat v resnici pijete ta vaša najljubša piva!? Ne verjamem, da ravno vsak dan spijete po par Guinessov ali katerega drugega tujega piva, mislim na nekatera "eksotična" in temu primerno cenovno dražja piva... Jaz sem si ravno včeraj po dolgem času "privoščil" točenega Guinessa po dolgem času (ampak ne zaradi cene, ki je 4...).
Drugače pa so "moji" piri Union točen ali v steklenici, Guiness za sladico in pa Bavaria točen, ki mi je odličen! Včasih pa sem na ladji oboževal Heinikena in Budweiser ali pa Coors-a, če ni bilo drugega... Vse to sem imel za poplaknit, ko sem prijateljeval z Johnny-jem Walkerjem (red label)!!!
evil.gif
V guiness pubu v ljubljani je happy hour med 19.00 in 20.00 in za 4 eur dobis 2 guinessa, isto kilkenny, zlatopramen in union.

Sicer pa guiness, erdinger weiss in union je moja izbira

jest5

Guru
18. avg 2007
26.162
-8.769
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
zmaga.gif

smile-1.gif
Me prav zanima, kolikokrat v resnici pijete ta vaša najljubša piva!? Ne verjamem, da ravno vsak dan spijete po par Guinessov ali katerega drugega tujega piva, mislim na nekatera "eksotična" in temu primerno cenovno dražja piva...
Trenutno se v redni zalogi nahaja še okoli 10 Laških, ene 10 Staropramen, 4 Erdingerji, 2 Kilkenny, ter 3 Paulanerji. Bo treba počasi znova nakupovati
crazy1.gif

disc

Guru
4. feb 2011
2.466
590
113
Guinness
cool-1.gif

Letos gremo na Irsko si ogledati tovarno Guinnessa in pogledat Arthur Guinness festival, ki bo tisti teden. Juhej
cheer.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.891
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
zmaga.gif

smile-1.gif
Me prav zanima, kolikokrat v resnici pijete ta vaša najljubša piva!? Ne verjamem, da ravno vsak dan spijete po par Guinessov ali katerega drugega tujega piva, mislim na nekatera "eksotična" in temu primerno cenovno dražja piva... Jaz sem si ravno včeraj po dolgem času "privoščil" točenega Guinessa po dolgem času (ampak ne zaradi cene, ki je 4...).
evil.gif
V guiness pubu v ljubljani je happy hour med 19.00 in 20.00 in za 4 eur dobis 2 guinessa, isto kilkenny, zlatopramen in union.

Sicer pa guiness, erdinger weiss in union je moja izbira

Hvala za info!
cheer.gif

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Meni je pa Heineken "presladek".

Pa sej 70% ljudi pije haineken zaradi statusa, kao fancy, pa nimajo pojma , mislim sej kako naj ga majo ce pijejo vodeno pivo.
Roza srajcka ,lacoste torbica, bele kratke hlace(letosnja moda nad kolenom, kazat vec nog kot picke) pa heineken drzat v roki tolk casa da zavre, sam da je "status" pa da je mrtu po 5ih flaskah in se nespomne vec kako so ga picke kenslale na zurki prejsno noc.

hysterical-1.gif

Bolj ne bi mogu zadet.
Drugace po od SLO pijem Uniona, od tujih pa Buda (U.S.A edition).

Nazadnje urejeno:

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Sistemik: če že moraš pit tisto Mercatorjevo vodo od piva, potem raje v Šparu za isto ceno kupi spodnjega. Eden najcenejših, pa vseeno zelo dober pir
nahrung002.gif
.

Pittinger mi je tudi OK, samo ni slovenski. Mercatorjevo mi je med drugim bolj priročno (v Špara več ne hodim), pa bolj lagano je za pit, zato mi je fajno.

Kvalitetna piva, ki so mi najljubša, sem pa naštel... Pa še kakšnega sem ziher pozabil.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Katero pivo je najmanj grenko? Za heinikena vem, je se kak podobno ne-grenek ali vsaj tam-tam? Kako se vam pa amstel zdi?

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Dolga leta seveda ponosno Union. Zdaj v oštariji najprej vprašam, če imajo kakšno pivo v rjavi flaši. Potem se pa lahko naprej pogovarjamo.