Pivce za živce...katera piva so vam najljubša?

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
41593_44432546688_7588441_n.jpg

zmaga.gif

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Kar se SLO razmer tice, pristas Uniona.... Pa ne da laskega ne maram, tega pijem ko ni Uniona
smile-1.gif
Drugace pil enkrat tocen Amstel, okus nic posebnega.... mogoce ker je bil tocen.
Vse pohvale pa Carlsbergu in Sarajevskem pivu. Najbolj zanic pivo sta mi pa jelen in nektar. Mogoce zato ker sem enkrat malo segretega nektarja predoziral in ga vrnil materi naravi.
Temna piva mi pa nasploh ne sedejo

Naabo

Pripravnik
19. avg 2010
268
1
18
Pridružujem se tistim, ki pijejo angleška piva (Ale). Pri nas v večini fullers (največ London pride), sicer pa so fajn tut guiness, od pšeničnih Paulaner (hefe-weisbier), erdinger niti ne, ne vem zakaj. Od naših pa gre v promet tudi temno točeno laško.

Nisem pa do danes slišal še za HumanFishBrewery, ki ga je navedel tomi. Bo treba obvezno probat...

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
V šparu sem kupil Bavario 0,0%, pa ni slab glede na to da ne rataš "zaspan" po njemu in greš komot v avto. Moram še uniona 0,0 probat, a je za kej? Kje pa kupuješ krombacherja? A kakšnih drugih firm brezalkoholnega ni?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.783
10.006
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Naabo pravi:
Pridružujem se tistim, ki pijejo angleška piva (Ale). Pri nas v večini fullers (največ London pride), sicer pa so fajn tut guiness, od pšeničnih Paulaner (hefe-weisbier), erdinger niti ne, ne vem zakaj. Od naših pa gre v promet tudi temno točeno laško.

Nisem pa do danes slišal še za HumanFishBrewery, ki ga je navedel tomi. Bo treba obvezno probat...

lokacije kjer se ga da probat http://maps.google.com/maps/ms...3009%2C1.234589

sem v petek poskusil še sIPA - slovenian indian pale ale
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
V šparu sem kupil Bavario 0,0%, pa ni slab glede na to da ne rataš "zaspan" po njemu in greš komot v avto. Moram še uniona 0,0 probat, a je za kej? Kje pa kupuješ krombacherja? A kakšnih drugih firm brezalkoholnega ni?

Unija velikokrat v gostilnah pijem, nekaterim je presladek. Krombacherja pa v Avstriji, pri nas ga še nisem videl (brezalkoholnega).

Imaš v Sparu cel kup brezalkoholnih, priporočam ti pa Hoferjevega (Karlskrone), doma ga vsi pijemo.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Pa še to me zanima...kje v LJ ali okolici bi dobil lite pivo z manj kalorijami?

Še vedno čakam če kdo ve. Drugače pa kako se vam zdi pir stella artois? Je manj grenek vsaj po mojem okusu.

In pa, mogoče kdo ve kje dobiti warsteinerja?

Nazadnje urejeno: