Ne vem s kakimi kemikalijami vsi to špricate, da je treba še drgnit poj
mislim... jaz enkrat na leto cca našpricam pečico z neko peno (mr musculo za pečice?), pustim, obrišem. Ja, delam s pravimi rokavicami, primerno toplo vodo in prezračim kuhinjo. Je pa daleč od tega da bi moral ali drgnit ali pa da bi bil nek blazno zadušljiv vonj še cel teden. Ni. Pač tisti en popoldan reskiraš, da imaš dvojno delo v kuhinji vmes pa nekaj počneš.
Seveda, če bi imel čas in voljo, bi se tudi jaz lotil z vodo in mogoče sodo, pa cel dan pacal, pa prosil, pa molil da se zadeva očisti, pa saj ne rečem, če bi se mi dalo bi z veseljem, ker rad gledam na naravo, ampak preprosto nimam volje
Glede stroška se strinjam, da je zadeva "draga" za obratovanje, ampak v končni fazi, luksuz stane. Ena piksna kemije stane ranga 3€ in imaš za kaj, 3-4x, torej si tam-tam s ceno, minus potrošni material (rokavice, eno viledo uničiš), čas in kemija navsezadnje... če bo le €€ pri hiši, bo naslednja pečica sigurno taka