Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
aha
verjetno ker niso imeli flašk za vodo
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
vse ostalo je nabijanje. neko sranje s polivanjem pira itd..to zna sam ludi janez.
[cenzura] si tečen ko en gnoj. Morš v vsaki temi smetit s tem, kako so janezi nesposobni? Si ko jebeni eazy.
In s pirom polivajo tudi švabi, jaz pa ne, jebo te janez.
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pravi čevapi so samo iz govedine ali ovčetine, svinjine ne sme biti notri! In tudi zgoraj omenjeni trgovec- mesar, ne daje nč svinjine notri!
ne drži
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik gzed77 pravi:
Drugače pa kebab pica tudi ni slaba .
a to je še eno sranje kot pizzaburek al kaj?
ta pizzaburek je za se zbruhat
Citat:
Uporabnik gzed77 pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pravi čevapi so samo iz govedine ali ovčetine, svinjine ne sme biti notri! In tudi zgoraj omenjeni trgovec- mesar, ne daje nč svinjine notri!
ne drži
Pravi (najboljši) čevapi so iz govedine in ovčetine. Brez ugovarjanja
Citat:
Uporabnik softi pravi:
vse ostalo je nabijanje. neko sranje s polivanjem pira itd..to zna sam ludi janez.
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
če bi že polivali se mi zdi bol smiselno to počet na plošči in še to na hitro v malih količinah pošpricat da v par sekundah izhlapi
drugače v večini primerov sem nasploh proti pretirano začinjeni hrani za žar (beri amerikanade), ker če je meso dobro in dober les ne rabiš pol kile sranja, da imaš okusen obrok
sol, poper, vržeš rožmarin na ogenj in gasa
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
aha
verjetno ker niso imeli flašk za vodo
S podaljšano starostjo se škodljivi učinki raznih toksinov seštevajo. Ker je pri 20-30 verjetnost za take zadeve bistveno manjša kot pri 70-80 se takrat to še ni poznalo.
Saj zarad mene lahko kadiš, piješ in uživaš vso ostalo možno svinjarijo, samo ne se potem jokat, ko ti bodo sporočili, da imaš neozdravljiv karcinom.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik gzed77 pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pravi čevapi so samo iz govedine ali ovčetine, svinjine ne sme biti notri! In tudi zgoraj omenjeni trgovec- mesar, ne daje nč svinjine notri!
ne drži
Pravi (najboljši) čevapi so iz govedine in ovčetine. Brez ugovarjanja
brez ovčetine. ovčetino dajejo muslimani..
mrzla ovčetina je 'neokusna'
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik gzed77 pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pravi čevapi so samo iz govedine ali ovčetine, svinjine ne sme biti notri! In tudi zgoraj omenjeni trgovec- mesar, ne daje nč svinjine notri!
ne drži
Pravi (najboljši) čevapi so iz govedine in ovčetine. Brez ugovarjanja
brez ovčetine. ovčetino dajejo muslimani..
mrzla ovčetina je 'neokusna'
ovčetino dajejo tudi srbi
seveda ne v vse.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
če bi že polivali se mi zdi bol smiselno to počet na plošči in še to na hitro v malih količinah pošpricat da v par sekundah izhlapi
drugače v večini primerov sem nasploh proti pretirano začinjeni hrani za žar (beri amerikanade), ker če je meso dobro in dober les ne rabiš pol kile sranja, da imaš okusen obrok
sol, poper, vržeš rožmarin na ogenj in gasa
Nic se ne poliva... sploh pa ne pivo in podobni zvarki. Zaradi bakterij, krcenja mesa, nizanje temperature, itd, itd,
Če imaš normalen žar, lepo odmakneš rešetko in počakaš teh 5s da svinjarija zgori.Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
In ko zagori oglje ko maščoba pada z rešetke nanj?!
Ob žaru plastenka vode namenjena za polivanje preveč razgretega oglja, v roki pirCitat:
Kaj imaš v rokah na pikniku ko stojiš ko majmun na 35C v soncu?
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik gzed77 pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pravi čevapi so samo iz govedine ali ovčetine, svinjine ne sme biti notri! In tudi zgoraj omenjeni trgovec- mesar, ne daje nč svinjine notri!
ne drži
Pravi (najboljši) čevapi so iz govedine in ovčetine. Brez ugovarjanja
brez ovčetine. ovčetino dajejo muslimani..
mrzla ovčetina je 'neokusna'
ovčetino dajejo tudi srbi
seveda ne v vse.
bosanski srbi. v srbiji v čevapu ni ovčetine. poglej si recepte za leskovačke čevape.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
če bi že polivali se mi zdi bol smiselno to počet na plošči in še to na hitro v malih količinah pošpricat da v par sekundah izhlapi
drugače v večini primerov sem nasploh proti pretirano začinjeni hrani za žar (beri amerikanade), ker če je meso dobro in dober les ne rabiš pol kile sranja, da imaš okusen obrok
sol, poper, vržeš rožmarin na ogenj in gasa
Nic se ne poliva... sploh pa ne pivo in podobni zvarki. Zaradi bakterij, krcenja mesa, nizanje temperature, itd, itd,