Pica vs čevapi ?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
v leskovcu je svinja ceneje. v celi srbiji..balkanu je svinja najceneje. še kak piščanc je ceneje..pa niso svinjski čevapi. in v splitu ribji.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
v leskovcu je svinja ceneje. v celi srbiji..balkanu je svinja najceneje. še kak piščanc je ceneje..pa niso svinjski čevapi. in v splitu ribji.

Desetic...... Sarajevi cevap ni sarajevski zaradi mesa
bonk.gif
To samo pomeni da bos dobil somun in lepinjo. V mesu pa lahko dobis goveje, ovcje, svinjsko meso..... Odvisno kje si ...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
lej..marinčkov tut ni zarad mesa..

Da, marinckov je "marinckov" je njegov zaradi njemu znacilne recepture priprave mesa. Samo marincek dela na marinckov nacin in karkoli drugega ni vec marinckov cevap.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Aja, pa še to. Tisti, ki je napisal, kao čevapi, sej tudi v Sloveniji dobiš prave čevape. Vsaj v Kranju in Ljubljani vem, da maš sarajevske, pa gužva nonstop seveda. Nimajo se kaj smejat na tujih blakan forumih.
wink-1.gif

Kje v Lj.?

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Človek božji, sama hvala te je, speci in povabi na svoje mojstrovine! Sam pripravljaš maso? Tudi za pivo moraš dati!

spečt ne znam
naročam pa v velikem stilu
wink-1.gif

za pivo dam, sam roštilj meister naj bo kdo drug...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.153
113
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Aja, pa še to. Tisti, ki je napisal, kao čevapi, sej tudi v Sloveniji dobiš prave čevape. Vsaj v Kranju in Ljubljani vem, da maš sarajevske, pa gužva nonstop seveda. Nimajo se kaj smejat na tujih blakan forumih.
wink-1.gif
Kje v Lj.?
V Ljubljani Nazorjeva 12 (pri hotelu Slon) - Čevabdžinica Sarajevo '84. Podružnico imajo tudi v Piranu.

Lahko tudi Harambaša, Vrtna ulica 8.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.027
113
deset v pol v stepcu... Pa se pristno okolje in klientela ki popestri odlicen obrok.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.