Peesdarija na pohodu!

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:

Ne bom trdil, mogoče pa bom kje našel tisti članek.

Genesisa so razvili pri hyundai-u iz nule, so pa uradno benchmarkali BMW serije 5 (E60). To so povedali tudi na predstavitvi.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
pokaži mi zdaj mojstra, ki bo dal za korejski kupe 30 k€ plus...

Če mojstri dajejo za korejske suve 30k€+ bodo tudi za korejski kupe z več kot 300 konji. Zakaj ne?

ja sej, vem da dajo, pa nekako SUV kleintela je drugačna kot v 300 hp kupe segmentu, je tako.

ne vem, naprej mi pride slika hyundai kupeja, v bistvu ni važna generacija..avto nič ne manjka, ampak pozor. zakaj bi kupil tisti kup nove plastike..kupeji so itak pozerski torej mora zgledat, raj 10 let starega evropejca, pa avto zgleda
wink-1.gif

lep primer je tudi Sonata, nic mu ne manjka, ampak hudičevo plastično vse skupaj, sili pa v segment, ko že osnovni A4 zgleda stopničko višje.

To da bodo kupeje za 30.000 € prodajali , bodo morali imet še kakšnih 50 let tradicije
wink-1.gif

No, zdaj mi pa najdi 300 konjskega V6 kupeja s pogonom zadaj za 35K ... Novega, seveda.

Sej vem nemčija, ampak Z370 ima tako ceno 33-35.000 novi..

Hud je tale Hyundai, moral bi imeti še US ceno, mamo jim..

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
pokaži mi zdaj mojstra, ki bo dal za korejski kupe 30 k€ plus...

Če mojstri dajejo za korejske suve 30k€+ bodo tudi za korejski kupe z več kot 300 konji. Zakaj ne?

ja sej, vem da dajo, pa nekako SUV kleintela je drugačna kot v 300 hp kupe segmentu, je tako.

ne vem, naprej mi pride slika hyundai kupeja, v bistvu ni važna generacija..avto nič ne manjka, ampak pozor. zakaj bi kupil tisti kup nove plastike..kupeji so itak pozerski torej mora zgledat, raj 10 let starega evropejca, pa avto zgleda
wink-1.gif

lep primer je tudi Sonata, nic mu ne manjka, ampak hudičevo plastično vse skupaj, sili pa v segment, ko že osnovni A4 zgleda stopničko višje.

To da bodo kupeje za 30.000 € prodajali , bodo morali imet še kakšnih 50 let tradicije
wink-1.gif

No, zdaj mi pa najdi 300 konjskega V6 kupeja s pogonom zadaj za 35K ... Novega, seveda.

Sej vem nemčija, ampak Z370 ima tako ceno 33-35.000 novi..

Hud je tale Hyundai, moral bi imeti še US ceno, mamo jim..

Ja, in to je to. S tem da je nissan dvosed, hyundai pa 2+2

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
ksz.

Dvomim da bo Genesis prišel k nam v SLO. Vsaj tko sem bral na začetku leta 2010.
Ker pač uvoznik meni, da slovenski trg ni zanimiv za tak tip avta. Škoda, meni je že od samega začetka všeč. Sploh zanimiv cenovno je 2.0T.

Nazadnje urejeno:

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
Fajn to, ker na začetku leta je eden prepričeval uvoznika pa mu ni ratal.
Ker mislm, da je avto zanimiv za kupce če bo solidna cena.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
Ne vem zakaj bi bil problem nabavit tak avto po naročilu. Pač se plača kakšnega jurija več pa se ga pripelje iz AUT ali kje drugje.
Še vedno je cena ugodna.

lp

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Tipicen primer so bili Americani, njihove kocije so vecinoma samo za voznjo v ravni crti, vsake kvatre pa se jim morda posreci kaksen Ford GT.

Pa še ta gre okol ovinka po zaslugi UK inžinirjev...
rolleyes-1.gif

Kar se tiče Hyundaia - nič posebnga, poglejte današnje trende evropejcev na cesti in veste kaj bo približno Hyundai čez pol leta do 1 leta dal ven
smirk-1.gif
potem pa še Kia v cenejši preobleki...
Dizajnerje pa so pač kupili, pa morajo zaslužit za plačo ane, čene boj omoral pa pse jest....

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Sej i nujno da je glih tale ampak pri 30ksit mi Hyundai ne pride na pamet....

pa kšn wrx mogoče celo sti, pa evo ipd....

Mislm resno, Hyundai je bil že zdavnaj v WRC, pa očitno še turbine do sedaj niso znal namontirat v en normalen serijski avto....Seveda ne ker bi tolk močna mašina se iz avta strgala.... pa vsako ustavljanje bi prekuril diske... dimenzioniranje jih mal jebe (šparat) ampak jaz imam pač raje en bolje dimenzioniran avto.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
A Hyundai je??? Sej sm reku da dohitevajo.... pač ostajajo pa še zmeraj korak zadaj. Zdaj pa kolkr EU proizvajalci spijo/šparajo... ampak ne bojo prednosti kar tako izpustili.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Hmmm ... Če mi najdeš novega RS, wrx ali evo za 35K, ga jutri kupim. Pa čeprav nima pogona zadaj (kar je bistvo tega hyundaija, pa nissana 370Z, pa kupa dražjih evropskih avtov)

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Avto Rajh v MS ima enega novega zelenega na lagerju za 36k. Ni vrag, da si ne izboriš še tistega jurija popusta.