Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
Ne bom trdil, mogoče pa bom kje našel tisti članek.
Genesisa so razvili pri hyundai-u iz nule, so pa uradno benchmarkali BMW serije 5 (E60). To so povedali tudi na predstavitvi.
Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
Ne bom trdil, mogoče pa bom kje našel tisti članek.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
pokaži mi zdaj mojstra, ki bo dal za korejski kupe 30 k€ plus...
Če mojstri dajejo za korejske suve 30k€+ bodo tudi za korejski kupe z več kot 300 konji. Zakaj ne?
ja sej, vem da dajo, pa nekako SUV kleintela je drugačna kot v 300 hp kupe segmentu, je tako.
ne vem, naprej mi pride slika hyundai kupeja, v bistvu ni važna generacija..avto nič ne manjka, ampak pozor. zakaj bi kupil tisti kup nove plastike..kupeji so itak pozerski torej mora zgledat, raj 10 let starega evropejca, pa avto zgleda
lep primer je tudi Sonata, nic mu ne manjka, ampak hudičevo plastično vse skupaj, sili pa v segment, ko že osnovni A4 zgleda stopničko višje.
To da bodo kupeje za 30.000 € prodajali , bodo morali imet še kakšnih 50 let tradicije
No, zdaj mi pa najdi 300 konjskega V6 kupeja s pogonom zadaj za 35K ... Novega, seveda.
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
pokaži mi zdaj mojstra, ki bo dal za korejski kupe 30 k€ plus...
Če mojstri dajejo za korejske suve 30k€+ bodo tudi za korejski kupe z več kot 300 konji. Zakaj ne?
ja sej, vem da dajo, pa nekako SUV kleintela je drugačna kot v 300 hp kupe segmentu, je tako.
ne vem, naprej mi pride slika hyundai kupeja, v bistvu ni važna generacija..avto nič ne manjka, ampak pozor. zakaj bi kupil tisti kup nove plastike..kupeji so itak pozerski torej mora zgledat, raj 10 let starega evropejca, pa avto zgleda
lep primer je tudi Sonata, nic mu ne manjka, ampak hudičevo plastično vse skupaj, sili pa v segment, ko že osnovni A4 zgleda stopničko višje.
To da bodo kupeje za 30.000 € prodajali , bodo morali imet še kakšnih 50 let tradicije
No, zdaj mi pa najdi 300 konjskega V6 kupeja s pogonom zadaj za 35K ... Novega, seveda.
Sej vem nemčija, ampak Z370 ima tako ceno 33-35.000 novi..
Hud je tale Hyundai, moral bi imeti še US ceno, mamo jim..
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Tipicen primer so bili Americani, njihove kocije so vecinoma samo za voznjo v ravni crti, vsake kvatre pa se jim morda posreci kaksen Ford GT.