Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
isto se je šel mitsubishi s sigmo v 90, pa ni šlo. Tudi pri Toyoti z lexusom so si verjetno od 90 letih naprej, ko so začeli s forsiranjem prestižnih avtov zamišlajli leto 2010 drugačno kot je sedaj... Lexus (mislim da, ne me za besedo drzat, ampak tako iz medijev) šišajo po prodaji luksuznih modelov, vsi premium proizvajalci vsaj v evropi, V usa so pa tam tam... pa še to zaradi močnega japonskega vpliva (in manj evropskega)....
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
In ce nekaj kupis, namesto da bi sam razvil iz nicle potem to ni kopija necesa, kar ze obstaja ... ali kako ze ? Saj uspesno pobirajo ideje od drugje, ampak to je samo to - pobirajo od drugje, ne razvijajo svojih.To ni nujno slabo, nekdo mora tudi to poceti, da konkurira s ceno, a v tej temi ne gre za to.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
še en k bi vzel zvedo brez enega samega pomisleka
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Amerikanci so zasnovali en burek. Korejci za Amerikance pa res.
Sorry, tukaj si res v temo brcnil. Če imam na izbiro CLK ali HyundaiCoupeja, bi verjetno raje vzel Hyundaija za 35k€. Pred 2 letoma sem kupoval ta razred vozila. V ožjem izboru je bil tudi CLK letnik 2000, pa sem se potem raje odločil za Hyundai Coupe letnik 2003 za isti denar. Preizkusil sem oba, pa mi je bila zvezda znotraj pravi krš od materialov (sicer sem te materiale bil že vajen iz forda letnik 1997), pa tudi vozne lastnosti niso nek biser pri 10 let starem CLK, se Hyundai pelje proti njemu kot po tračnicah.Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
nikjer nisem napisal, da to ne bodo prodali v svojih ciljnih kvotah, bodo ze, dost je folka - kot si zapisal 300 hp, za 35 k€, ajde gremo, BTK, kaj ej noter in kako je skupaj naret itd.
pa bi ti danes ce imas 35 k€ namenjenih za avto (ni važno nov ali star) kupil tega hyundaja?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3999698&show=1
Jaz niti pod razno
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
nikjer nisem napisal, da to ne bodo prodali v svojih ciljnih kvotah, bodo ze, dost je folka - kot si zapisal 300 hp, za 35 k€, ajde gremo, BTK, kaj ej noter in kako je skupaj naret itd.
pa bi ti danes ce imas 35 k€ namenjenih za avto (ni važno nov ali star) kupil tega hyundaja?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3999698&show=1
Jaz niti pod razno
Vsake oči imajo svojega malarja. Meni CLK letnik 2000 zgleda že zastarelo, sploh s tistimi porumenelimi žarometi.Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
priden, 10 in več let star clk, lepo ohranjen, zgleda svetlobna leta pred kupejem.