Haha. Dobra. Pr nas ni bojazni, da bi kaj pipala.Hehe jaz sn prišo domu en dan in je bla peč v dimnikarskem načinu tak da zaj zaklepam zaslon
Haha. Dobra. Pr nas ni bojazni, da bi kaj pipala.Hehe jaz sn prišo domu en dan in je bla peč v dimnikarskem načinu tak da zaj zaklepam zaslon
Bolj od daleč kot je že slika par strani nazaj ne gre. Obstaja pa tud manjša izvedba. Classicfire 1.Daj neko sliko namestitve bolj od daleč, da vidim koliko prostora to zahteva. Nimam kleti in bi izvedba mogla biti etažna.
Daj neko sliko namestitve bolj od daleč, da vidim koliko prostora to zahteva. Nimam kleti in bi izvedba mogla biti etažna.
245cmKoliko je pa sirina prostora?
Na 5m2 tezko spraviš sodobno kurilnico na drva. Sploh ce imas locen bojler in si "lokacijsko" vezan na dimnik s postavitvijo peči.Daj neko sliko namestitve bolj od daleč, da vidim koliko prostora to zahteva. Nimam kleti in bi izvedba mogla biti etažna.
Tko kot ti. Nič ven ne piha. Če mene vprasaš, reklamiraj, majo majstri da tko rešijo, da ne piha ven. Zna met pa naš 123 prav, če ti ven piha, je možno da dimnik slabo vleče.Kak mate rešen dimnik v kurilnici. Tisti enoslojni inox do stene.
Meni so z alu trakom spoje polepli pa je glih eno kurjenje držalo. Zaj se pa vidi da mimo piha malo.
Če vzamem narazn in ono 1300°C maso namažem bo ok?