Ne mores na volni imeti "gradbisca".Dec, a ne gre fliknit po plati 10 cm steklene volne, ki bi jo kasneje porabil kje drugje (ostresje)?
Pa paziti na ves dez da ti ne zmoci cele hise
Ne mores na volni imeti "gradbisca".Dec, a ne gre fliknit po plati 10 cm steklene volne, ki bi jo kasneje porabil kje drugje (ostresje)?
Ko boš gradil, ti bo jasn odgovor. Ker se redkokeri izvajalec drži dogovorov. In ko so stvari po fazah odvisne od nekih korakov prej kjer te izvajalec zajebe in prestavla, da ga na koncu pošleš v moški spolni organ in iščeš novega grejo meseci hitro, pa še porušijo se vsi plani pri izvajalcih, ki čakajo na to kaj bi oni pred njimi naj nardil. Oblublat znajo vsi, prit naredit malo majn. Osnovni pogoj je pa bil, da šiptar pri meni delal ne bo.Smem vprašat zakaj tak "neumen" tajming?
Zakaj bu kupoval 140m2 volne, ki je nimam potem kje za ponucat? Kako boš delal bilokaj, če je volna po tleh?Dec, a ne gre fliknit po plati 10 cm steklene volne, ki bi jo kasneje porabil kje drugje (ostresje)?
Če bi to spustil bi te razumel, tako pa še vedno trdim, da gre za neumen tajming in še bolj neumne principe!Ko boš gradil, ti bo jasn odgovor. Ker se redkokeri izvajalec drži dogovorov. In ko so stvari po fazah odvisne od nekih korakov prej kjer te izvajalec zajebe in prestavla, da ga na koncu pošleš v moški spolni organ in iščeš novega grejo meseci hitro, pa še porušijo se vsi plani pri izvajalcih, ki čakajo na to kaj bi oni pred njimi naj nardil. Oblublat znajo vsi, prit naredit malo majn. Osnovni pogoj je pa bil, da šiptar pri meni delal ne bo.
Itak je pa to to zaj, ko je mansarda pod streho je vse ostalo moje delo in se nerabim več na nobenega zanašat in ga čakat.
Lahko bi prestavil na spomlad.Če bi to spustil bi te razumel, tako pa še vedno trdim, da gre za neumen tajming in še bolj neumne principe!
PS: gradimo oz. montaže izvajamo kar naprej.
Pa se ti ni še nikol nič zalomilo? Mater, zmer gre lohk kej narobe in pol maš zgoraj opisano situacijo ki jo je treba rešit. Bolj pa kurt 3x na dan staro ostrešje kot nafto.Če bi to spustil bi te razumel, tako pa še vedno trdim, da gre za neumen tajming in še bolj neumne principe!
PS: gradimo oz. montaže izvajamo kar naprej.
Vreme imaš kot naročen. Prejšnja leta je znal novembra že konkretno zahladit.Sicer pa jaz ne vidim problema. Se pač en mesec malo bolj peč nalaga. Bolje to kot še eno leto čakat.
Haha. Dobra. Pr nas ni bojazni, da bi kaj pipala.Hehe jaz sn prišo domu en dan in je bla peč v dimnikarskem načinu tak da zaj zaklepam zaslon
Bolj od daleč kot je že slika par strani nazaj ne gre. Obstaja pa tud manjša izvedba. Classicfire 1.Daj neko sliko namestitve bolj od daleč, da vidim koliko prostora to zahteva. Nimam kleti in bi izvedba mogla biti etažna.