Passat Karavan 2.0 TDI 140 KM letnik 2006+

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
@cizy kaj je to jajco čuj?
grin1.gif

Negre več teorija, pa se je treba na narečje opirat?
confused-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.648
113
Hahahahaha sam res korejci nimajo teh problemov...od kle tud teorija o avtih k majo do 150kkm sam redne servise
wink-1.gif

Ei potem pa ne vem od kje kolegu v superb 2005 DPF motor not! Najbrš so ga nategnl z tekočino pa 2xtno menjavo DPF filtra....ampak vseen mal dvomim k potem bi zmankal mehankarjev tm na servisu
evil.gif

cizy beri in se čudi......delana je bla za zahodni trg....uvoz iz nemčije...namenjena je bla pa prvotno za francijo!

Nazadnje urejeno:

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Majster, navadne 2.0 TDI PD 8v motorje se je dalo prav tako dobiti z DPF-jem. Sicer pa ti verjamem, da na 15 let stari Lantri nima nič za crknit. Koneckoncev ima opreme tudi toliko kot malo boljši nakupovalni voziček.
grin1.gif

Sicer pa bi te prosil, da se potrudiš malo bolj slovnično pisati, ker tole brati je malo težko. In potem se vpikneš v moj post zaradi ene besede.
zmaga.gif

Bravo!!!

Nazadnje urejeno:

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
se prodaja ena lantra z 340kkm (ni jih malo)....korejska jajčka
cheer.gif
ja in kaj naj bi to pomenilo, da ni imel izrednih servisov ali kaj?
prilagam ti sliko službenega golfa je dosegel večje število km kot lantra
smile-1.gif

5a5-200820.jpg

Nazadnje urejeno:

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Vendar ste na tem Golfu zagotovo zamenjali pol avta pri takšni kilometrini, medtem ko na Lantri še olja ni treba zamenjati.
grin1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.648
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Koneckoncev ima opreme tudi toliko kot malo boljši nakupovalni voziček.
grin1.gif

Sicer pa bi te prosil, da se potrudiš malo bolj slovnično pisati, ker tole brati je malo težko. In potem se vpikneš v moj post zaradi ene besede.
zmaga.gif

Bravo!!!

Deal jaz začnem pisat bolj slovnično........ti pa nehaš lajati ko pesoooo
evil.gif

Ima vso opremo takratnega časa...abs....ac....airbag....ne boš verjel celo servo pa el šipe.......stari pa katalizator ma tud čuj!
cheer.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.648
113
Citat:
Uporabnik predator pravi:

ja in kaj naj bi to pomenilo, da ni imel izrednih servisov ali kaj?
prilagam ti sliko službenega golfa je dosegel večje število km kot lantra
smile-1.gif

5a5-200820.jpg

Dobr pust te izredne, pač ste ga že parx na nujni na streho prevrnl
evil.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Noup, 1.8T 150HP prva turbina je še gor (mal žvižga ampak ok, do 400 bo že zdržala
grin1.gif
)
@kamleON, no na streho glih ne, je pa pokalo že to ne morem zanikat
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Noup, 1.8T 150HP prva turbina je še gor (mal žvižga ampak ok, do 400 bo že zdržala
grin1.gif
)
grin1.gif

Turbino boste zamenjali?!?!?!? Kriminal! Da ne bi slučajno kdo kupoval VAG 1.8T motorjev, to je poden od podna! Naj raje gre pa kupi staro Lantro.
zmaga.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Da naj neha lajati "kot" pes lahko ti lepo svoji materi ali pa fotru rečeš.
rolleyes-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Super, zmagal si. Ti in še par tebi podobnih tukaj bi lahko počasi ustanovili klub; "Vozim malo ničvredno jajco in pljuvam po Nemških avtomobilih višjega razreda". Kaj praviš?
priden.gif

To da pljuvam po nemških avtomobilih višjega razreda si si pa presto izmislil. Prvič passat ni avto višjega razreda. Drugič pa se mi passat zdi super avto in ga mogoče celo kupim. Samo ne z 2.0 tdi motorjem.

Aja model, ti živiš doma pri mami?

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ker so ponavadi takšni najjači, ko se je treba z avtom hvalit in pljuvat čez druge. V mojega cliota se mora res čisto vsak obregnit, kot da pojma nimam pojma kakšni so ostali avtomobili in/ali da sem največji revež.

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.648
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
grin1.gif
)
grin1.gif

Turbino boste zamenjali?!?!?!? Kriminal! Da ne bi slučajno kdo kupoval VAG 1.8T motorjev, to je poden od podna! Naj raje gre pa kupi staro Lantro.
zmaga.gif

Sj ta VAGovc od predatorja ni nč MN star od moje lantre...predvidevam če je golf IV tko da
aplauz.gif

@predator kaj ti bo 1.8T če ni čeepan na 210KM???
grin1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Ker so ponavadi takšni najjači, ko se je treba z avtom hvalit in pljuvat čez druge. V mojega cliota se mora res čisto vsak obregnit, kot da pojma nimam pojma kakšni so ostali avtomobili in/ali da sem največji revež.

Jaz se ne hvalim z svojim avtom, ker ni nič posebnega. Se pa zato poskušam izogniti pljuvanju po "boljših" & "dražjih" avtih, razen če za to res nimam utemeljenega razloga.
rolleyes-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.648
113
oba z brgotom sva hvalila passata z 1,9 130KM...ok jst sm pohvalu superba k je praktično že A6 =)