Passat Karavan 2.0 TDI 140 KM letnik 2006+

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Mene vprašaš koliko pride motor 2.0 TDI PD v dobrem stanju? Pa ti jaz izgledam kot kak avtoodpad ali trgovec z rabljenimi motorji? Pojma nimam... ugibam da kakšna 2500-3000€ da je res dober (goli motor z injektorji) brez turbine ter črpalk? Nevem... bo znal kak mojster tukaj povedat... Ebay pravi od 1500€ gor pa tudi do 5000.
smile-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.832
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Mene vprašaš koliko pride motor 2.0 TDI PD v dobrem stanju? Pa ti jaz izgledam kot kak avtoodpad ali trgovec z rabljenimi motorji? Pojma nimam... ugibam da kakšna 2500-3000€ da je res dober (goli motor z injektorji) brez turbine ter črpalk? Nevem... bo znal kak mojster tukaj povedat... Ebay pravi od 1500€ gor pa tudi do 5000.
smile-1.gif
No, recimo da je 2 čukca. Toliko je verjetno nižja že cena 2.0TDI-ja, kar pomeni, da si v najslabšem primeru na nuli. Pa niti ne govorimo o stroških vzdrževanja, registracije in pa goriva. Ja, izgubiš pa na zvoku in uglajenosti, ampak precej folku se jeb.e za to. Je pa res, da imaš sranje pri opremi, kajti dobiti fully loaded švohen motor je skoraj nemogoče. Žal. Recimo meni to full ustreza, ampak se lahko na glavo postaviš, pa ne boš dobil. Rabljenega seveda. Pri novih je drugače
cheer.gif
.

drejc

Zelenc'
2. avg 2011
2
0
1
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
za 2.0 tdi dobiš že NOVO ORIGINAL turbinco za 450-500eur s poštnino

A bi nam potesil radovednost, pa izdal vir?....Ze precej let spremljam to sceno, pa mi ni znano, da bi se kje dale po taki ceni dobit...ORIGINALI seveda.
Okrog Siemensovih sob pa tudi ni potrebno takega vik-a in krik-a zganjat. Pri nas ze kar nekaj casa te tezave uspesno saniramo, pol leta garancije, pa tudi priblizno 500 ne pride.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.360
308
83
39
Ljubljana
ebay.de, ime trgovine lahko še poiščem

drugače pa ima 170KM mašina turbino od KKK-ja
smile-1.gif

napakica

Nazadnje urejeno:

drejc

Zelenc'
2. avg 2011
2
0
1
Citat:
ebay.de, ime trgovine lahko še poiščem

drugače pa ima 170KM mašina turbino od KKK-ja
smile-1.gif

napakica

Daj prosim...
Sj je KKK (Kühnle, Kopp & Kausch) tak in tak prva vgradnja, ce dobimo to po tvoji ceni, smo na konju
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.832
113
Citat:
Uporabnik drejc pravi:
Citat:

A bi nam potesil radovednost, pa izdal vir?....Ze precej let spremljam to sceno, pa mi ni znano, da bi se kje dale po taki ceni dobit...ORIGINALI seveda.
Okrog Siemensovih sob pa tudi ni potrebno takega vik-a in krik-a zganjat. Pri nas ze kar nekaj casa te tezave uspesno saniramo, pol leta garancije, pa tudi priblizno 500 ne pride.
Siemens šobe so po novem v 100% kulanci, torej ti jo popolnoma brezplačno menjajo na pooblaščenem servisu. Seveda, če je bil avto redno servisiran.
Prej pa je bila menjava ENE šobe na pooblaščencu cca. 700 EUR.
uf-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Citat:
Uporabnik drejc pravi:
Citat:

To je cena za austausch (menjava staro-za-novo, orig. preko VW)