Pasjeljubci?

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Verjetno ni bil samo dildo, je morala biti kompletna izpirjena oprema. Mogoče je to delal oblečen v supermana itd.

Supermen je še uredu. Kaj pa če je bil oblečen žensko?
grims-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Žurnal je objavil seznam napadov teh psov - "Za Baričeviča sem bil smet":

Krvoločna zgodovina
- 2002: Baričevičevi psi raztrgajo psico mešanko v Špini pri Umagu, napadejo kraškega ovčarja na Rožniku in dva nemška ovčarja v Tivoliju
- 2003: napad na psico in njenega lastnika v Rožni dolini
- 2004: napad na pinča v Tivoliju, nemškega ovčarja v Mostecu
- 2006: napad na Stanislava Megliča in pasjo inštruktorico Metko Zorc

In za vse te napade je kriv dildo? Aj jaj jaj....
evil.gif
Kriva je neprimerna vzgoje (dresura) psov.
Posiljevanje psov in psic z dildotom še v nobeni kinološki publikaciji nisem zasledil kot primeren način vzgoje psa - res pa je da vsega ne vem, in dopuščam možnost, da imaš ti več podatkov.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Citat:
Me prav zanima, kakšen bi bil rezultat raziskave, če bi raziskal za katere pasme psov je šlo v primerih, ko so psi ubili človeka. Ne napadli in ugrizli, ampak raztrgali in ubili. Bi bile čivave, zlati prinašalci, pudlji, bernardinci, jazbečarji v vrhu? Al mogoče kakšen doberman, rotvajler, cane corso, razni mastifi, pitbuli in ostali bul-X?

Pri nas sem našel samo ugize za 2007:
http://www.hov-hov.si/index.php/Pasme-psov/seznam-ugrizov-po-pasmah-za-leto-2007.html

Še enkrat vprašam - zakaj potem ne prepovemo še nemških ovčarjev. Če je pes v eni noči sposoben poklat 15 živali jevsekakor nevaren.

Pobral sem samo pse iz prve tabele.

qy3-psi-ug.jpg

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Ynos... dobro, da si naredil ta grafek, da se vidi, da zadeva ni tako problematična kot se jo izkazuje.
V Sloveniji je okoli 300.000 psov. Število ugrizov je okoli 5.000/leto, kar je manj kot 2%. Če se ne motim jse pri nas šola le kakih 1.500-2.000 psov na leto (za BBH). Z obveznim (in pravočasnim) šolanjem se bo ta odstotek znižal občutno pod pol odstotka, saj je vedno težava v neustrezni socializaciji in vzgoji.

Sam se lahko "pohvalim", da imam pasmo, katere se na graf niti ne da umestiti, saj se lahko pohvali z 0 ugrizov (pri 211 psih), pa ni pes na baterije, saj imajo psice okoli 25-30kg psi pa okoli 30-35kg
wink-1.gif
. Obstaja pa velika nevarnost poliza!

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Samo koliko je tukaj še nedokumentiranih ugrizev/napadov? Ne teče vsak za vsako prasko k dohtarju in za vsakega cucka, ki se zažene vanj na policijo.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Tale tabela je tudi taprava ...

Češkoslovaških volčjakov je pri nas mogoče 5-10, isto hovawartov ... In če od tega 3 volčnjaki nekoga ugriznejo, ni to nikakršna statistika, ampak zlorabljanje podatkov.
jezen.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Č. Volčjakov je bilo 33, Hovawartov pa 147.

Podatke je zlorabljala tvoja mama, ko je vpisovala ime očeta v tvoj rojstni list --> Nauk. Za zlorabo podatkov moraš imeti motiv.

Nazadnje urejeno:

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Takrat, ko bo dokazano, kaj se je v resnici dogajalo, bomo lahko o tem debatirali. Do takrat pa bomo mlatili po svoje naprej....
cool-1.gif

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.532
439
83
Pa misliš, da bo tale zgodba kdaj razjasnjena?
Brez, da bi vsaj malo dvomili v povedano.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Podatke bom zlorabil jaz, ko te bom poizkal in ti tisti tvoj laptop v tvojo čefursko pyzdo zabil, mamo ti ...
jezen.gif

Kako sploh pridejo do teh podatkov? Kako vejo, da je nekoga ugriznil ravno čehoslovaški volčjak in ne mešanec z ovčarjem??

Kako ločijo med kavkaškim ovčarjem in šarplanincem, če še poznavalci dostikrat ne vejo, kateri je kateri??

To vse skupaj izgleda, kot da si je nekdo izmislil podatke. Kaj pomeni na 5. mestu "ovčar"?

Sibirski vlečni pes, ne me jebat
hysterical-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Je kar Čehoslovaški volčjak oz. Czechoslovakian Wolfdog

Zelo blizu volka, tudi podoben mu je. Mešane med nemškim ovčarjem in volkom. Zame en najlepših psov. Ga pa ne bi kupil, ker zahteva izjemno truda in znanja, ki ga pa nimam.

Citat:
The Czechoslovakian Vlcak develops a very strong social relationship not only with their owner, but with the whole family. It can easily learn to live with other domestic animals which belong to the family; however, difficulties can occur in encounters with strange animals. It is vital to subdue the Czechoslovakian Vlciak's passion for hunting when they are puppies in order to avoid aggressive behavior towards smaller animals as an adult. The puppy should never be isolated in the kennel; it must be socialized and get used to different surroundings. Female Czechoslovakian Wolfdogs tend to be more easily controllable, but both genders often experience a stormy adolescence.

661px-TWH-jolly.JPG

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Pri nas na vasi jih ima en model (patriot ga sigurno pozna). Ko njegovi volki tulijo v luno, so ostale živali na vasi čisto podivjane.
grin1.gif

Da jih je pa 33 v SLO, si ne bi mislil. Malo pretirana se mi zdi tale cifra.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Citat:
Me prav zanima, kakšen bi bil rezultat raziskave, če bi raziskal za katere pasme psov je šlo v primerih, ko so psi ubili človeka. Ne napadli in ugrizli, ampak raztrgali in ubili. Bi bile čivave, zlati prinašalci, pudlji, bernardinci, jazbečarji v vrhu? Al mogoče kakšen doberman, rotvajler, cane corso, razni mastifi, pitbuli in ostali bul-X?

Pri nas sem našel samo ugize za 2007:
http://www.hov-hov.si/index.php/Pasme-psov/seznam-ugrizov-po-pasmah-za-leto-2007.html

Še enkrat vprašam - zakaj potem ne prepovemo še nemških ovčarjev. Če je pes v eni noči sposoben poklat 15 živali jevsekakor nevaren.

Pobral sem samo pse iz prve tabele.

qy3-psi-ug.jpg

Kva pa je to zaena pasma; NI PODATKA?
hysterical-1.gif

p.s. a ima kdo mladiče?
evil.gif