Parkiranje Bled

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.007
-371
113
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
JAz sm v nedeljo parkiral pri Ledeni Dvorani. Znak pravi da je zastonj do nevem kerga aprila. Pa lep vreme je bil in je bil prou zakon dan.

Edino ena stvar 10€ za grad? Kaj si fukjen

tud midva sva se obrnila enkrat pred vhodom... grad je pa res drag...

dobr da si sploh reskiral nafto do Bleda
smirk-1.gif

bencin sem reskiral... ta je se drazji. jebentis....

cist bi razu.el, ce bi hotu it v grad na kaksen ogled, ce bi sel pa samo pivo pa kavo spit v lokal na gradu, pa mislim da ne rabijo zaracunat vstopnine... pa za pijaco mi ni problem dat vec kot dol v dolini...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.007
-371
113
ma ne... nisem...

razgled se placa s pivom za 5€ in kavo za 3€... tako kot to pocnejo na otoku...

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Izgleda, da je parkirišče pri bivših Vezeninah sedaj brezplačno.

A to je pri novem kroznem kjer je petrol proti bledu desno? Tja sem sel zadnjic pogledat pa sploh nobenga inkasanta ni bilo, zdej a so ze sli al pa je frej.

Zdej so zacel racunat ponovno ko gres naprej ofd bleda in vile razcep bohinj tam k je nek protokolaren objekt, do 2 uri 5 eur, pa nevem a je to sploh od obcine a se to kr nekdo spomne dat gor neke studentke, ker lansko leto so nastimal rampo oz zelezno blokado danes tega sploh ni vec, kot da se nebi vedlo kdo pije kdo placa. Kako sploh preverit ce nekdo legit opravlja pobiranje parkirnine?

gufy

Pripravnik
11. apr 2009
620
18
18
Bajturina in zemljišče "parkirišče" okoli nje so v državni lasti (RS). Pišem za tisto na razcepu proti Bohinju

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Izgleda, da je parkirišče pri bivših Vezeninah sedaj brezplačno.

A to je pri novem kroznem kjer je petrol proti bledu desno? Tja sem sel zadnjic pogledat pa sploh nobenga inkasanta ni bilo, zdej a so ze sli al pa je frej.

Zdej so zacel racunat ponovno ko gres naprej ofd bleda in vile razcep bohinj tam k je nek protokolaren objekt, do 2 uri 5 eur, pa nevem a je to sploh od obcine a se to kr nekdo spomne dat gor neke studentke, ker lansko leto so nastimal rampo oz zelezno blokado danes tega sploh ni vec, kot da se nebi vedlo kdo pije kdo placa. Kako sploh preverit ce nekdo legit opravlja pobiranje parkirnine?

"trgovski center" Pristava ??

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik gufy pravi:
Bajturina in zemljišče "parkirišče" okoli nje so v državni lasti (RS). Pišem za tisto na razcepu proti Bohinju

Ja to bo to in zdej me prav zanima s kaksno pravico se tam racuna ker vem da so v preteklosti imeli in parkomat tam pa je zginu, pa rampo pa je zginila pa kolicek pa je zginil in celo poletje zdej nobenga ni bilo zdej sta pa dve studentki pa se cenik je cist pretiravan zato se mi dozdeva da nekdo nekaj dela na svojo roko

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
zato se mi dozdeva da nekdo nekaj dela na svojo roko

Nič novega na Bledu
hysterical-1.gif

Dokler ob tem pade določenim delež v žep(recimo Berčonu), bo vse laufalo

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...

kaj se je zgodilo v zaki z ležalniki in barom na plaži
confused-1.gif

Enemu ni bilo všeč, da je bilo vedno polno ljudi pa so si nekaj spomnili da je šel. Je pa samo še en lokal v bližini
wink-1.gif
ki pa obratuje nemoteno.
Grem stavit, da bo drugo leto novi lastnik nemoteno odprl

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Itak
evil.gif

Bled tako ali tako vodi mafija v malem, na čelu je pa pijanček. Kakšne ideje imajo tile bizgeci je smeha za celo popoldne.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Ni v vecini obcin nic drugace. Zato je treba pa malo krila polomiti. Nic vec 250 obcin pac pa 10 max. Se sploh zavedate koliko denarja bi naenkrat prisparali v JU, ze samo s placami kaj sele projeti iz levega v desni zep? Vi gledate pa medicinske sestre in policaje na minimalcu pa bi jim se tisto vzeli.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.007
-371
113
in koliko bi bilo potem folka na zavodu? pa te je tud treba plačevat...

dejstvo pa je birokracija tko spisana da imajo ti ljudje dejansko nekaj za počet!

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Niso pa plačani za streljanje idiotizmov.
Lep primer je recimo obnova poškodovanega srčka ob jezeru. Samo delo je bilo okoli 500€. Občinarji so naračunali 1500€ in jurja zbasali v svoje žepe
evil.gif

Spisek podobnih primerov na Bledu se lahko vleče praktično v nedogled.
Eden naslednjih bo verjetno obnova pomolov. Uporabnikom ne pustijo, da bi sami popravili/poiskali izvajalca, ampak "mora" iti preko občine, ki bo navila ceno in vsaj pol pokradla
tongue-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...

kaj se je zgodilo v zaki z ležalniki in barom na plaži
confused-1.gif

Enemu ni bilo všeč, da je bilo vedno polno ljudi pa so si nekaj spomnili da je šel. Je pa samo še en lokal v bližini
wink-1.gif
ki pa obratuje nemoteno.
Grem stavit, da bo drugo leto novi lastnik nemoteno odprl
Sem se malo pozanimal.
Zjebal jih je Aljeski.
To je en brezposelni živčni pacjent(iz vsake službe so ga fuknili, ker je tako vsekan), ki cel dan postopa naokoli in išče koga bi lahko zajebal. Napiflal se je vse zakone in odloke, zdej pa okoli skače s fotičem in ima redarstvo na hot liniji
bonk.gif

Zdej ima nov projekt-kako zjebati Čarmana. Že par dni vsake toliko živčno postopa po mlinem in fotografira kaj se dogaja pri čolničkih
bonk.gif

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Zakaj je pacient? Ker je desničar in se mu jebe za vaše levakarske debilizme. Kako hitro se levaki od levakov in južnjaki pofočkate, ko vam gre nekdo v nos.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
hysterical-1.gif

Čist simpl. Ker je prfuknjen. Tako nekako, kot si ti, le da je dotični osebek vseeno opazno pametnejši od tebe.