Smo se pogovarjali z Rusi, češ, tako lepo urejeno mesto (Moskva in Sankt Petersburg), potem pa cesta med njima živa katastrofa - preozka, luknje na cesti, najbolj ogabne javne sanitarije, kar sem jih kdaj videl (niti v Tanzaniji in Zambiji nisem videl takih gravžev), razsulo in nered v obcestih vaseh. In jih vprašamo, zakaj to? Odgovor: "krivi so Amerikanci, ki so to vse zjebali, ko so hoteli uničiti Rusijo. Stanje se izboljšuje, v velikih mestih je že v redu, samo rabi čas." Ja, seveda.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
BS, sodelavka bila v snakt petersburgu, Mesto center porihtano, pot do tja pa kolovozi, ljudje zivijo v jamah Presneto. Je rekla da kaj takega nikjer ne vidiš.
Sam sem bil zelo negativno presenečen glede na stanje, pričakoval sem veliko boljši red, sploh glede na uradno prikazan BDP, ki ga imajo. Ampak ne, denar gre očitno samo v velika mesta, pa še to verjetno samo manjši del. Ostalo gre verjetno v razne davčne oaze peščice bogatašev ter (predvidevam) v vzdrževanje socialnega mira in plače milijonov fiktivnih služb, ki so popolnoma nepotrebne in neproduktivne.