Parada Moskva

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.767
113
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Takrat je bil zaveznik sil osi še ZZZS in naši komunisti so to upoštevali.
Kakrkoli je že bilo, komunisti niso kapitulirali.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Namesto da Putin gleda paradiranje, naj raje zrihta svojo državo, da bo vsaj približno izgledala nečemu podobno, tako pa se samo hvalijo s kvazimočno državo, dejansko pa je stanje na nivoju drzav tretjega sveta, če odštejemo Moskvo.

Sem se ravnokar vrnil s potovanja po Rusiji, tako da ne nabijam nekam v tri krasne.

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Čisto prav je, da zadevo obeležujejo.

Navsezadnje kot se tak jokca proti komunajzaraiji in Rusom, Berlin so osvojili in čez leta državo tudi zapustili...

Zakaj že?

Ja, so vsaj osvojili, zanimivo mi je, da komunisti na tleh bivše jugoslavije nikoli ne poveste po resnici, da ste med vojno kapitulirali že takoj po začetku in pustili svoj narod na milost in nemilost osvajalcem in pustili, da se kmetje branijo sami. Po koncu pa... O marija kakšna blamaža v primerjavi s slovaško, poljsko ipd.. Škoda, ker ste tako indoktrinirani in ne poznate zgodovine.

Izdali so vas lastni komunisti kot kurbe! Zapomni si tole!
Jej, jej, tale forumček.... Nekateri na take idiotizme celo odgovarjajo...
bonk.gif

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Namesto da Putin gleda paradiranje, naj raje zrihta svojo državo, da bo vsaj približno izgledala nečemu podobno, tako pa se samo hvalijo s kvazimočno državo, dejansko pa je stanje na nivoju drzav tretjega sveta, če odštejemo Moskvo.

Sem se ravnokar vrnil s potovanja po Rusiji, tako da ne nabijam nekam v tri krasne.
11. božja zapoved, lepo pove... Brigaj se zase ( svojo državo ), pa boš vse življenje imel dovolj dela... Pa ne, da je kakšna Slovenija za zgled ali pač...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik keber pravi:

Pojdi v Ukrajino, ki je pod EU, ZDA protektoratom pa boš videl ciganijo

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.412
5.658
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Navsezadnje kot se tak jokca proti komunajzaraiji in Rusom, Berlin so osvojili in čez leta državo tudi zapustili...

Zakaj že?

Ker so bankrotirali v DDR
sprasujem se.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.412
5.658
113
Priznam da sem poste malo preletel tako da nisem ravno opazil da se Snečer navezuje na 2 posta nazaj....

Kakorkoli banditi ( Tudi kraljeva oblast je komuniste tako imenovala in posledično preganjala in zapirala) so lepo delovali proti kralju.....in takratni SHS oblasti.

Tako da če se popravim...

Niso kapitulirali ( ker so se nenehno obračali po vetru tako da je pihal njim v jadra)

Niso bankrotirali ( takrat okol 40`s +/- še ne)

Ampak so kolaborirali......1x s švabi....drugič ko je veter pihal proti vzhodu pa z rusi

Zavodi i vladaj je bil njihov princip!

I

Izbrisan uporabnik #488

Lej, naši so zmagali, tvoji pa še danes ne morejo.

Kaj ti ni jasno?

Parada v Moskvi obeležuje tudi naše, ne pa tudi tvojih.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.093
113
Italijani so tudi zmagovalci v dveh svetovnih vojnah. Čestitke zmagovalcem in tistim, ki se štejejo za njihove naslednike.

I

Izbrisan uporabnik #488

Lahi-fašisti so vojno izgubili s kapitulacijo.

Boš spet fašizem poveličeval?

Citat:

Result
Allied victory

Collapse of Nazi Germany
Fall of Japanese and Italian Empires
....

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Italijani so tudi zmagovalci v dveh svetovnih vojnah. Čestitke zmagovalcem in tistim, ki se štejejo za njihove naslednike.

Malo ste že smešni poveličevalci naciklerofašizma.

Bom dal lažji primer.

V soboto je bila neka prireditev, kjer je nekdo pač zmagal z 2:1.

In rezultat je dejstvo, ni ga mogoče spremeniti.

Zato je parada v Moskvi nujna, da se spomni in obeleži zmago nad naciklerofašizmom.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.093
113
Nimam nič proti paradi v Moskvi. Nič me ne bi motilo, če bi Slovenija imela kako. Take domoljubne prireditve so dobre. Seveda si je treba nastaviti ogledalo in pogledati, kaj je bilo v preteklosti prav in kaj narobe. Rusi so to naredili, čeprav to ni lahko in so denimo priznali pomor poljskih oficirjev.
Dejstvo je, da Italijani sami sebe smatrajo za zmagovalce dveh vojn in napisal sem samo to. Prav tako se eni mirnodobni klavci iz Slovenije smatrajo za zmagovalce vojne brez napake in so edini okoli, ki v svojih vrstah niso našli napake. Pač vsak o sebi misli najbolje.

Če kdo kaj poveličuje si to ti. Nekateri pišemo o dejstvih.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.093
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:Ime in priimek mirnodobnih klavcev...
To se ne sme raziskovati. Splošno znano je, da so ljudje v barbara rov poskakali sami, potem pa zabetonirali za sabo. Trenutna oblast pa ni imela dovolj policijskih sil, da bi to preprečila, kar je za povojno obdobje povsem razumljivo.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.093
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi: v sloveniji na vsak način določeni omejenci želijo prikazati partizane kot poražence in sodelvoce okupatorja kot zmagovalce... pa čeprav to niso!
Moji stari starši so sodelovali s partizani, pri nas je bila kurirska postojanka, stric je bil partizan. Ampak nikoli niso bili ponosni nato, ker se s tem klanjem in povojnimi krivicami niso mogli poistovetiti.
Kdor pa je vse svoje znanje počrpal iz partizanskih proslav in revije Kurirček, pa ima seveda drugo mišljenje.