Paintfix Pro

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ima kdo kakšne izkušnje z to firmo;

http://www.paintfixpro.si/

Bi dal eno praskico na zadnjem odbijaču popravit pa me zanima če o.k naredijo.
zmaga.gif

janezpesec

Pripravnik
6. jan 2008
487
0
16
Konkretne izkusnje z njimi sam nimam. Sem se pa zanimal za njihove storitve ko sem sam zelel poskodbo s parkirisca sanirati pri njih pa mi jih je uporabnik drugega foruma odsvetoval. Sicer po slikah izgleda narejeno v redu ampak jaz se vseeno nisem odlocil za popravilo pri njih (tudi zato ker imajo trenutno delavnico samo v Mariboru).

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Sam da se fila in polira ... Jaz takim ne bi zaupal svoje krntije. Tudi če naredi v redu, bo ta kit po pol leta odpadel ali pa te eno jutro pričakajo mehurčki, ki jih ne boš nikoli pozabil.

Zadnje cajte fejst pazim na paintjobe raznoraznih mojstrov iz okolice. Folku je važno le to, da je avto na novo čohnjen, da pa je barva v grudicah, pa noben ne vidi. Važno da si nesel 1k EUR Boškotu tri vasi naprej od tebe, in to je to.

Ni ga marketinškega načina, ki bi nadvladal dekade izkušenj, potrpljenja in preciznosti ... Dobre kleparje spoznaš že po tem, če jih vprašaš, ali barvajo/pripravljajo avto neglede na vreme. Če ja, je pri meni že popušil.

janezpesec

Pripravnik
6. jan 2008
487
0
16
Tega ne morem komentirati, pri meni bi tako ali tako placala zavarovalnica in se s tem sploh nisem obremenjeval.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Barvanje ni tak problem, bolj je kitanje odvisno od vremena. Brusiš in kitaš ga običajno v delavnici, ne v komori. Avto se pa še prej temeljito sčisti, to je pa običajno zunaj.