Pacijent leta

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Bejžte rajši stran od tega maloumneža, ki se kliče BORG. V drugih temah sprašuje za nasvete in mnenja, potem pa, če mu niso všeč, začne sogovornike zmerjati in žaliti. Res je GROB !
evil.gif

Tko je z njim. Ko sem mu jaz pred dnevi povedala svoje (v sicer nepravem forumu za tovrstno zajebancijo
wink-1.gif

Pa še potem sem imela dolg vzgojni pogovor
grin1.gif

Ta pacient ni vreden tega, res ne.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Mal je smešno, k po mojem 95% folka pred to temo sploh vedela ni wtf je borg...a model se ja kar sam hitro našel, s pravo mero Ah-ja pa bi si rad priboril titulo. Rookie, ne bo dovolj samo en mesec trolarnja. Za tako titulo se boš moral mal bolj potruditi, nekateri že leta delajo na tem
cheer.gif

p.s.: batmana pusti čisto pri miru, ker je legenda
hysterical-1.gif

Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Ti se kar tolaži....kaj drugega ti itak ne ostane.
Vidim, da se kar dobro kuriš na izzivanja drugih
evil.gif
, glede na prebrano si kar malo....
Milfi gre ven... gre na posvet k Mirkotu s Trojan
wink-1.gif
.

okrog sv Martina, lahk prideš na posvet k meni...x krat po dva deci (belo mešano se razume) nove letine je zdravil, ki ozdravi še tako problematične bolezni
nahrung002.gif

I

Izbrisan uporabnik 17097

Citat:
Uporabnik Mamca pravi:

Pa še potem sem imela dolg vzgojni pogovor
grin1.gif
Vidiš to te pa doleti, če se vmešavaš tam kjer nimaš pojma in ti ni mesto. Kot večini na tem forumu.
Mamca pod rajš za šporget in si ne obremenjuj še tistih par možgančkov kar imaš. Pa laž ima kratke noge.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.283
113
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
In ja, nekateri uporabniki foruma smo se kdaj srečali tudi že v živo pa tudi na splošno ni nobena skrivnost kako ogromen je v bistvu Noker
Ja vidim, da ste se srečali že v živo in kako ogromnega ima dokazuješ iz posta v post
hysterical-1.gif

Glej ga, latentni spet na bingeljna namiguje
aplauz.gif

Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Ti se kr tolaži. Tukaj za tipkovnico ste lahko vsi ogromni
priden.gif

Hvala enako
roza.gif

I

Izbrisan uporabnik 17097

Citat:
Uporabnik noker pravi:
....
OK, ker je ravno "moja" tema, bom še kdaj stopil v pisni kontakt s "prijateljem", če bo potreba, drugje mu niti odgovarjal ne bom več ...
crazy1.gif
Mirko moj vsakič, ko se oglasiš me bolj nasmeješ. S takimi forami in filozofiranjem ti nateguj koga drugega mene ne moreš.
Ja itak sedaj, ko si zasral temo in forum boš spet stisnil p.... v r.. kot vedno v vsaki temi.
Res si bogi in vsi Tvoji pacienti, ki ste se našli. Prav skupaj pašete. Res se mi smilite.
Upam, da če ne drugega se bo kdo malo zamislil.
LP

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Seveda dokler bom lahko, ker od določenih pacijentov že prihajajo razne grožnje preko ZS
grims-1.gif

Tega pa ne verjamem. Dokaži.

Sicer sem pa za trenutek pomislil, da smo vsaj za nekaj časa rešeni, ker si šel v Banofce ...
cry12bpy.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Borg pravi:

Ja itak sedaj, ko si zasral temo in forum boš spet stisnil p.... v r.. kot vedno v vsaki temi.

LP

Kaj paše na pikice?

Kaj je pikec, a maš časovno omejitev, a?
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Tebi.....

Sedaj lahko pišeš s pravim nickom BAN- ni več na org. nick.

Pa po pameti če ne boš brez obeh
grims-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 17097

Nč bat sem ti že povedal, da se me ne boš znebil kar tako. Samo imam na žalost tudi bolj pamteno delo kot tebe podjebavat.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Ne bi bilo slabo naredit en Alter "piknik" pa da se spoznamo vsi 2mertaši in 100 ali več kilaši

Aha ... no, s tole sliko si me prepričal. Ne upam si te spoznati na meetingu. Ne boš vabljen.

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Cisto nic vam ni hotel, ampak je ega polna Rihana z gorenjsko navezo speljala vodo na svoj maln, zategadelj...,ce nisi z nami, si proti nam. Egotriperji eni. Pa vsi v en rog.

I

Izbrisan uporabnik 17097

Citat:
Uporabnik logistik pravi:
Tebi.....

Sedaj lahko pišeš s pravim nickom BAN- ni več na org. nick.

Pa po pameti če ne boš brez obeh
grims-1.gif
No sedaj se je oglasil pa še doktor pacijentov.
bonk.gif

Pa ti pojma nimaš.
Kaj a je kaj narobe? Sem kaj narobe napisal? Kot prvo nisem odprl jaz te teme, kot drugo pa mislim, da je tema temu primerna.
Jaz vsaj ne serjem v temah, ki niso primerne za sranje tako, da če se že greš ADMINISTRATORJA to počni tako kot se za gre in spravi v red svoje pacijente ali pa delo prepusti tistim, ki to obvladajo
grims-1.gif

Evo glavni pacijenti na vasi so se zbrali:
Noker
Hanzi
Gatto
barvica Rent-a--MILFica
Mamca Carica
Demz
Pakul
no da ne pozabimo našega Kamele0Na

in pa mislim da na lestvico spadata tudi Doktorja:

logistik Administrator in

Matey Moderator
cheer.gif

kdo se bo še prijavil?
grims-1.gif

No da ne bom šel iskat še v kakšno sosednjo temo
grims-1.gif

Dragi moj Noker ali karkoli že si oprosti samo se res že ponavljam toda vidim, da si malo kratek.
priden.gif

Vem, da te (vas) resnica boli in da se povečini ostali uporabniki že morajo strinjat in poslušat vaše nebuloze in vidim
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Aha ... no, s tole sliko si me prepričal. Ne upam si te spoznati na meetingu. Ne boš vabljen.
da si se še enkrat usral
grims-1.gif

Nič bat me ne bo ker s takimi pacijenti se ne družim
priden.gif

Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik Borg pravi:

LP

Kaj paše na pikice?
Upam pa, da nisi toliko kratek,(2m/100kg) da ne bi vedel kaj pride na pikice
grims-1.gif

Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
In ja, nekateri uporabniki foruma smo se kdaj srečali tudi že v živo pa tudi na splošno ni nobena skrivnost kako ogromen je v bistvu od Nokerja
Ja vidim, da ste se srečali že v živo in kako ogromnega ima dokazuješ iz posta v post
hysterical-1.gif

No samo še to. Ja res je nobenemu nisem hotel nič. Nikoli nisem JAZ začel ne žalit ne podjebavat ne karkoli drugega, ne prenesem pa to od drugih ne preko neta ne v privat življenju.
No toliko od mene.
pozdrav.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Kakor rečeš.

Škoda le, da si se maratonu pridružil v zadnjih metrih. Si dovolj pameten, da boš razumel. Če pa ne, te razsvetlim, ker si ravno mod.
Začelo se je, ko je uporabnik kupoval (in še kupuje in še bo kupoval) avtomobil. V temi sem mu (in ne samo jaz) priporočali nekaterim ustrezno rešitev. In, namesto normalnega odgovora smo vsi po vrsti dobivali ... no ... neprimerne odgovore nekomu, ki mu zgolj želiš svetovati.

Tale forum je itak nekaj posebnega (bi rekel, da precej bolj "relaksujoč", kot ostali, tukaj najdeš odgovore, še več pa "odgovorov"). In, če že nekaj sprašuješ, potem pač sprejemaš odgovore različnih uporabnikov ter njihovih predlogov.
Enostavneje: če vprašam, naj obujem bele ali črne nogavice, bi tisti z odgovorom "rumeno srajco" mogoče zaslužil neodobravanje, če pa ti nekdo odgovori, da bele, pa res ne vem, kako si z odgovorom zaslužiš takšno mero neodobravanja.

Takole, upam, da sem dovolj jasno, v pravilni slovenščini razložil zadevo "do obisti". Upam, da razumen uporabnik zna ločit med odgovorim in "odgovorom". Vkolikor pač ne, naj se umakne in preide na drug forum.

In, za češnjo na torti, Notranjc, nikakor nisem speljal vode na svoj mlin, niti se mi drugi niso pridružili. Vsaka odrasla oseba ima čut za razumne odločitve (z izjemami pač, Gauss je že vedel). Če ti meniš drugače, ne boš sprožil negodovanja z moje strani. VSAK ima pravico do SVOJEGA mnenja. Ampak slednjega lahko vseeno izraziš na malce bolj nevsiljiv način, kajne?

Kot že nakazano v začetku sporočila, maraton se začne s pretečenim prvim, ne zadnjm metrom.

Nazadnje urejeno: