Hvala vsem, ki ste me "nadomeščali" med mojo "odsotnostjo" in hvala za vašo iskrenost
Sicer pa res ni pomembno, kako velik si, bolj pomembno je, da veš, kdaj odnehati. Nekaj časa sem domneval, da je uporabnik Borg pač nek alter nekoga in me (nas) malo ... no ... pod ... pa tko naprej. Žal, ŽAL, pa ugotavljam, da temu ni tako in da je model resno moten.
ANNEX: tisti, ki me res poznate iz real lajfa, veste, kakšen sem (pa najsi bo to slabo ali dobro). V takih situacijah se me zadeva dotakne v določenih pogledih. V kolikor pa gre za virtualno osebnost, ki je nikoli nisem videl in katere najverjetneje tudi srečal nikoli ne bom (ne iz naslova groženj, pač pa iz naslova dejanj), v teh primerih pa sem popolnoma ravnodušen.
V real lajfu mi ne teži nikoli nihče. Še manj grozi. Zakaj, ne vem. Lahko pa sklepam. Verjamem pa, da si upa nekdo težiti takole, preko ekrana ... posebno če misli, da ima sposobnosti Batmana (betmena) ali Spidermana (spajdermena).
Veliko bolje je, da pred vklopom "mišičevja" vklopiš svoje možgane, je efektivneje. Seveda pa težje izvedljivo.
Če jih nimaš.
OK, ker je ravno "moja" tema, bom še kdaj stopil v pisni kontakt s "prijateljem", če bo potreba, drugje mu niti odgovarjal ne bom več ...