Pacijent leta

I

Izbrisan uporabnik 17097

Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Daj zelenc, kaj si se razkokodakal?

Mirkota pa ne vabi na srečanje v živo (ok, pivo lahko), razen, če nimaš 2m in100kg..desc ima že po naravi dolge roke..
cool-1.gif
Nč bat name je letelo.
hysterical-1.gif

Ha ha kr oba pridta skupi pa še kakšenga pripelta. Pa da ne bo spet rekel da jaz kaj grozim
10.gif

Nima samo on 2m pa 100kg
grims-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.283
113
Ni vse v velikosti in masi veš, tudi če sta na temu področju tam-tam (pa itak nista) imaš pa drugje konkretno pomanjkanje
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik 17097

Ha ha ja itak sem vedel da še en pacijent gatto manjka.
Samo tebe se je manjkalo.
Aja noker pa pri 9tih letih ne more imet 2m in 100kg tako da se ga nič ne bojim. Ti gatto pa glede na sedanje komentarje tud nimaš več kot 10 let tako da oba skupi nimata 100kg in 2m
hysterical-1.gif

467716-post_slo.gif

I

Izbrisan uporabnik 17097

Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Ni vse v velikosti in masi veš, tudi če sta na temu področju tam-tam (pa itak nista) imaš pa drugje konkretno pomanjkanje
evil.gif
Ja ti kr. Kot moderator si sploh na nivoju res
bonk.gif

Kako pa ti to drgač veš
grims-1.gif
A si že videl tisto njegovo velikost.
E to mi je pa sedaj res že malo sumljivo
grims-1.gif

Moje sumlje sami potrdujete.
cheer.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Citat:
Uporabnik Borg pravi:

Ajde narode navali.
Dajte se še malo brukat. Pokašte kdo ima največji IQ
hysterical-1.gif

Fantič mislim, da ti s svojimi posti izkazuješ svoj IQ, ki je približno enak kot nezakurjena soba pozimi. Pa mislim, da ima soba večjega kot ti.
tongue-1.gif

Nehaj se petelinit, saj smo že vsi ugotovili, da si ti Pacijent leta
stupid-1.gif

Aja milfa ne potrebuje tvojih uslug, ker devičnikov ne maram, jih je treba preveč novih stvari naučit, jaz pa dodatnega dela ne potrebujem, heh,....
bonk.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Mislim, da imamo v tej temi kar nekaj kandidatov za naslovni naziv teme
evil.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Mal je smešno, k po mojem 95% folka pred to temo sploh vedela ni wtf je borg...a model se ja kar sam hitro našel, s pravo mero Ah-ja pa bi si rad priboril titulo. Rookie, ne bo dovolj samo en mesec trolarnja. Za tako titulo se boš moral mal bolj potruditi, nekateri že leta delajo na tem
cheer.gif

p.s.: batmana pusti čisto pri miru, ker je legenda

Nazadnje urejeno:

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Vrne se v igro v smislu, da ne bo več v Banovcih, ki si jih je prislužil za nagrado
smile-1.gif
jaz sem se pa že spraševal, kaj se je zgodlo z njim, ko pa ima nov avto. (no, zdej več ni). On pa na "dopustu v Prekmurju"
hysterical-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.283
113
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
evil.gif
Ja ti kr. Kot moderator si sploh na nivoju res
bonk.gif

Kako pa ti to drgač veš
grims-1.gif
A si že videl tisto njegovo velikost.
E to mi je pa sedaj res že malo sumljivo
grims-1.gif

Moje sumlje sami potrdujete.
cheer.gif

Za talente tvojega kova ne potrebujem biti na nivoju
priden.gif

I

Izbrisan uporabnik 17097

Citat:
Uporabnik barvica pravi:

Aja milfa ne potrebuje tvojih uslug, ker devičnikov ne maram, jih je treba preveč novih stvari naučit, jaz pa dodatnega dela ne potrebujem, heh,....
bonk.gif
Ha ha ti še sploh nobenga ta pravga nisi fasala zato pa imaš take izpade.
srce-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 17097

Citat:
Uporabnik Matey pravi:
In ja, nekateri uporabniki foruma smo se kdaj srečali tudi že v živo pa tudi na splošno ni nobena skrivnost kako ogromen je v bistvu Noker
Ja vidim, da ste se srečali že v živo in kako ogromnega ima dokazuješ iz posta v post
hysterical-1.gif

Ti se kr tolaži. Tukaj za tipkovnico ste lahko vsi ogromni
priden.gif

Nisem star 5,9 let in taki pacijenti mi ne morejo do živega.
Jaz sem Rookie spremljam pa vas pacijente že par let in ne moreš verjet kaj vse prebereš.
Pakul no še eden pacijent na novo. No ja ni pa povsem nov ane
grims-1.gif

Se poznamo nč bat.
Ajmo a je še kakšen nov.
Pa da naredimo lestvico najbolj popularnih.

I

Izbrisan uporabnik 17097

Ne bi bilo slabo naredit en Alter "piknik" pa da se spoznamo vsi 2mertaši in 100 ali več kilaši

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
kaj, a si ti tudi razborit? drgač pa nisem tebi repliciral, razen, če ni nick borg tvoj alter
smile-1.gif
Eh, zelenc si napisal....................................
confused-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 17097

Drugače pa nisem jaz začel s tem sranjem in to temo.
In tudi proti nobenemu drugemu zaenkrat nimam kakšnih zamer. Samo vračam tisto, kar so, se ve kdo zasral.
Vsak, ki se pa bo prijavil v to temo kot pacijent leta pa lahko dobi kontro do mene.
Seveda dokler bom lahko, ker od določenih pacijentov že prihajajo razne grožnje preko ZS
grims-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Hvala vsem, ki ste me "nadomeščali" med mojo "odsotnostjo" in hvala za vašo iskrenost
grin1.gif

Sicer pa res ni pomembno, kako velik si, bolj pomembno je, da veš, kdaj odnehati. Nekaj časa sem domneval, da je uporabnik Borg pač nek alter nekoga in me (nas) malo ... no ... pod ... pa tko naprej. Žal, ŽAL, pa ugotavljam, da temu ni tako in da je model resno moten.

ANNEX: tisti, ki me res poznate iz real lajfa, veste, kakšen sem (pa najsi bo to slabo ali dobro). V takih situacijah se me zadeva dotakne v določenih pogledih. V kolikor pa gre za virtualno osebnost, ki je nikoli nisem videl in katere najverjetneje tudi srečal nikoli ne bom (ne iz naslova groženj, pač pa iz naslova dejanj), v teh primerih pa sem popolnoma ravnodušen.

V real lajfu mi ne teži nikoli nihče. Še manj grozi. Zakaj, ne vem. Lahko pa sklepam. Verjamem pa, da si upa nekdo težiti takole, preko ekrana ... posebno če misli, da ima sposobnosti Batmana (betmena) ali Spidermana (spajdermena).
Veliko bolje je, da pred vklopom "mišičevja" vklopiš svoje možgane, je efektivneje. Seveda pa težje izvedljivo.

Če jih nimaš.

OK, ker je ravno "moja" tema, bom še kdaj stopil v pisni kontakt s "prijateljem", če bo potreba, drugje mu niti odgovarjal ne bom več ...
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Ti se kar tolaži....kaj drugega ti itak ne ostane.
Vidim, da se kar dobro kuriš na izzivanja drugih
evil.gif
, glede na prebrano si kar malo....
Milfi gre ven... gre na posvet k Mirkotu s Trojan
wink-1.gif
.