Pa šinfajo čez vinjete

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Prepozno je bilo, da bi šel na Buzet, obračanje pa mi ni dišalo, zaradi upanja, da bo šlo hitro...
To načeloma sploh ni pomembno, omenil sem to le zaradi teksasa, kar se tiče prometne infrastrukture na tistem območju.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Se strinjam, da bi tudi pri nam morali narediti še tistih 15 km manjkajoče avtoceste, ampak da ob lepem pomladnem/poletnem vikendu v nedeljo popoldne na tistem koncu ne računaš na gužvo proti Sloveniji, je pa tudi malo mimo.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Ura je bila okrog polnoči, ko sem bil še vedno v koloni proti vrhu klanca.... Ob bolj zgodnji uri bi definitivno ubral kakšno drugo pot, ob taki uri pa ponavadi ljubljansko frocovje že spi.
tongue-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
No, kakorkoli obrnemo se tole odiranje ne more primerjati s triurnim letalskim transferom do Rodosa. Letos prvič tam, hrvaški hoteli me ne vidijo več.
ne-ne-1.gif
Enostavno ni primerjave.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Mene tudi hrvaški hoteli ne vidijo... Je veliko boljše kak miren osamljen privat FKK kotiček za v dvoje. Bivanje pa v kakem bližnjem apartmaju...
Tisti "sardelica v konzervi" stil poležavanja na hotelskih plažah v vaservaga zloženih ležalnikih z 0,5m2 mivke okoli sebe na Rodosu ali kjerkoli drugje mi ne diši. Tovrstni kraji so za potovanja v solo izvedbi, ne pa za dopustovanje. Moje mnenje...
Ampak vsakemu svoje. Še dobro, da je velika večina ljudi takšnih za hotele ipd. Je vsaj več divjega morja in obale na razpolago.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Mene tudi hrvaški hoteli ne vidijo... Je veliko boljše kak miren osamljen privat FKK kotiček za v dvoje. Bivanje pa v kakem bližnjem apartmaju...
Tisti "sardelica v konzervi" stil poležavanja na hotelskih plažah v vaservaga zloženih ležalnikih z 0,5m2 mivke okoli sebe na Rodosu ali kjerkoli drugje mi ne diši. Tovrstni kraji so za potovanja v solo izvedbi, ne pa za dopustovanje. Moje mnenje...
Ampak vsakemu svoje. Še dobro, da je velika večina ljudi takšnih za hotele ipd. Je vsaj več divjega morja in obale na razpolago.

No ja. Upoštevati je treba, da sem bil na dopustu sredi junija. V špica sezoni tudi mene na spraviš na Rodos.
ne-ne-1.gif

V špica sezoni se gre na Vrgado v CRO
smile-1.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Ali pa Antalya konec julija, ko lahko temperatura v senci doseže in preseže 40°C. Je bila pred kakim letom ali dvema kolegica tam, pa je iz hotela odšla ob 5.00 - 8.00 in od 20.00 - poznih ur. Ostali čas pa je preživela v hotelu v klimatizirani sobi...
bonk.gif

Baje niti v senci ni bilo za vzdržat. Mesto pa je bilo kot mesto duhov... In to se je vleklo cel dopust.
Je rekla, da bo dopust v takšnih državah planirala le še izven glavne sezone oz. izven poletja.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Ali pa Antalya konec julija, ko lahko temperatura v senci doseže in preseže 40°C. Je bila pred kakim letom ali dvema kolegica tam, pa je iz hotela odšla ob 5.00 - 8.00 in od 20.00 - poznih ur. Ostali čas pa je preživela v hotelu v klimatizirani sobi...
bonk.gif

Baje niti v senci ni bilo za vzdržat. Mesto pa je bilo kot mesto duhov... In to se je vleklo cel dopust.
Je rekla, da bo dopust v takšnih državah planirala le še izven glavne sezone oz. izven poletja.

Srečo je imela, da štroma ni ven metalo
evil.gif