Pa šinfajo čez vinjete

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Pol pa pejd v Črno goro ,če že morš ,pa še bolj čisto morje je tam ,pa manj gužve ,pa bolj kulturn narod .....
...moje vejce so že 40let stare ,še od Toporišiča ,ki je bil takrat glavni za tote afrnarije..., smrkavci pa ne vem ,kak ste zaj naučeni .

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Če sorodnik ne zna bife furat, pa se naj s čim drugim ukvarja.
Na moj račun pa ne bo živel. Raje na tvoj (socialna.press)

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Ti si tak en jebiveter ,de bi še svojga psa prodal , da bi svojo rit nafilal.
uf-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Če sorodnik ne zna bife furat, pa se naj s čim drugim ukvarja.
Na moj račun pa ne bo živel. Raje na tvoj (socialna.press)
-super ekonomisti
bonk.gif

...ga boš rajši preživljal ,ko bo bankrotiral ,-sj ni čudn ,da smo u kurcu ,pri taki mladini.
uf-1.gif

(družinskega člana sem mislil , ne nekega daljnega sorodnika)

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Če bi želel sorodniku pomagat, bi mu skeširal nek znesek. Ne rabim se ga nalit vsak dan s pirom, da dobi od mojih 50€ ven 15€ profita... in ti potem o ekonomiji
hysterical-1.gif

Če pa fura lokal in ni dober pri tem, bi šel mirno v drugega, dokler sam ne ustvari take ponudbe, da bi me prepričala. Isto je z morjem - slovensko morje je fajn za čez vikend, kar je več imaš pa že poln falus usranga morja, gužve in zapizdenih cen. Da bi moral it pa za en teden v recimo Portorož, sem pa raje doma, ali pa na kateri drugi slovenski turistični lokaciji, ki je bolje porihtana...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Ti si tak en jebiveter ,de bi še svojga psa prodal , da bi svojo rit nafilal.
uf-1.gif
Res je. Namreč v mojem planu sem na lestvici prvi jaz, ne pa ti ali pa kelnar. Takih lenuharjev namreč ne podpiram.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Saj to je to.
On bi se raje mučil z družinsko volovsko vprego, katero so podedovali od pradedka, namesto da jo podarijo muzeju in si umislijo moderno opremo ter služijo.

Zato pa pol Slovenije fura minus, druga polovica pa da svoj prihodek njim, da se jim (firmam) umetno življenje podaljšuje.

Potem pa smo tam kjer smo...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Če bi želel sorodniku pomagat, bi mu skeširal nek znesek. Ne rabim se ga nalit vsak dan s pirom, da dobi od mojih 50€ ven 15€ profita... in ti potem o ekonomiji
hysterical-1.gif

Če pa fura lokal in ni dober pri tem, bi šel mirno v drugega, dokler sam ne ustvari take ponudbe, da bi me prepričala. Isto je z morjem - slovensko morje je fajn za čez vikend, kar je več imaš pa že poln falus usranga morja, gužve in zapizdenih cen. Da bi moral it pa za en teden v recimo Portorož, sem pa raje doma, ali pa na kateri drugi slovenski turistični lokaciji, ki je bolje porihtana...
-tole mi je pa znano ,.....rajši socijalno dat ,kot delo zrihtat ....

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ampak ti res nisi gladek, kajne?
jebte se izdajalci lastnega naroda ,-kradljivcem naše zemlje dnar nosite....
...dost vas mam ,pomoči vam tak ni ,tak ste zafurali.....

Nazadnje urejeno:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:

Krehm, jaz bom letos nosil denar Indonezijcem, Malezijcem in Singapurcanom... Pa Katarcem za let.

Je pa res, da sem ze bil na Hrvaskem letos. Pa se zelo lepo je bilo v Dubrovniku preden so se vsi turisti na kup navlekli. Hilton je bil skoraj zastonj, cene se niso bile navite, hrana je bila dobra, toplo je bilo, skratka, zakon
smile-1.gif
In ne skrbi, nisi mi "ti" placal izobrazbe.

Ampak, ja, tocno, izdajalci naroda, al kaj ze.
bonk.gif
Mislim, kje pobiras take neumnosti? Hrvati bodo cez eno leto v EU, Itakjani so bili pred nami... Kje tocno je problem? Ta komentar je priblizno tak, kot be bi se Orban zaradi Pahorja zdaj razpizdil, in zahteval nazaj vsa ozemla Apostoksle Kraljevine Madzarske :D

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Normalno, kdor je za capla bolj sposoben od njega, lenega jamrača, ki "je zgradil državo, naše vrtce, šole in bolnice", je lopov, velekapitalist, egoistična svinja in izdajalec naroda.

Saj poznam take, tam v mojem domačem kraju živi en podoben pijanček, ki so ga bolj ali manj vsi zapustili, da lahko še naprej živi v svojem svetu.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:

Nekje sem zasledil lestvico:
tisti, ki ima IQ med 25 in 50, je imbecil
tisti, ki ima IQ med 0 in 25, je i.diot
tisti, ki ima IQ manjši od 0, je pa capl

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik caplitus pravi:
...mogoč rajš nazaj ne pridem.

Obljubis? Castna Titova?

Sem preprican, da bi te na davidicke.com lepo sprejeli. Aja, v anglescini je. Ups.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Pol pa pejd v Črno goro ,če že morš ,pa še bolj čisto morje je tam ,pa manj gužve ,pa bolj kulturn narod .....

Črnogorci ja....

Tam se še vedno sklicujejo na svoja plemena...
hysterical-1.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
ksz

Evo, malo sem bil čez vikend na jugu Istre.
Hrvati so lepo porihtali avtocesto do Pule, ni kaj.
Je pa hecno, ko se pelješ domov v nedeljo zvečer. Čez Istro gre kot po maslu, lepe urejene ceste s kot suzica gladkim asfaltom. Prideš čez mejo, pa kot da si prišel na Balkan. Rukasta cesta, kolone čez hrib proti Kopru, cijazenje v koloni... Popolni Balkan.
Od Pule do slovenske meje dobrih 20 minut, od meje do Kopra ura in pol, avtocesta proti Razdrtemu slabša kot bolgarske lokalne ceste...
Ni čudno, da nas tujci ne jemljejo resno, če je tovrstna infrastruktura iz predpotopnih časov brez nekega vidnega napredka.
Kapo dol Hrvatom glede tega... Slovenija pa glede vtisa, ki ga dajemo tujcem, totalni Balkan.

Grdo se bo slišalo, ampak še dobro, da je Istra hrvaška, ker če bi bila slovenska, bi se lahko o taki cesti samo sanjalo...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Zato pa imaš možnost iti preko Buzeta, km iz Pule je točno enako, cestnina je cenejša, pa še gužve ni.

Če se pa radi evropsko (ne balkansko, to si se zmotil) gužvate, pa ne jamrat potem.